LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Οκτωβρίου 2020 20:13

Ληστεία και άγριος ξυλοδαρμός επιχειρηματία

O δράστης άφησε αναίσθητο τον 66χρονο επιχειρηματία.

Ασθενοφόρο - ΕΚΑΒ - αστυνομία - περιπολικό - πρωί

Άγρια ληστρική επίθεση σε βάρος επιχειρηματία στην Αγία Παρασκευή. Κουκουλοφόρος ληστής εισέβαλε στο κατάστημα του 66χρονου και αφού τον «τσάκισε» στο ξύλο χτυπώντας τον με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι και το πρόσωπο στη συνέχεια τον έδεσε με tire up και τον παράτησε αιμόφυρτο αφού πρώτα του άρπαξε 4.000 ευρώ. Το θύμα μετέφερε η κόρη του στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Ο 66χρονος, την Κυριακή το μεσημέρι, βρισκόταν στην επιχείρηση που διατηρεί με ανταλλακτικά αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή. Αν και Κυριακή είχε πάει στο κατάστημα του προκειμένου να κάνει κάποιες δουλειές. Μάλιστα, είχε πάνω του και 4000 ευρώ σε μετρητά, χρήματα που θα έδινε για την προμήθεια υλικού.

Ο κουκουλοφόρος που προφανώς τον παρακολουθούσε και γνώριζε ότι είχε το ρευστό πάνω του εισβάλει μέσα και με την απειλή όπλου απαιτεί να του δώσει χρήματα. Ο 66χρονος του δίνει 150 ευρώ όμως ο δράστης θέλει και άλλα. Όταν το θύμα του είπε ότι δεν είχε, ο κουκουλοφόρος όρμησε πάνω του και άρχισε να τον χτυπά με μανία με τη λαβή του όπλου.

Στη συνέχεια, του άρπαξε από την πίσω τσέπη 4000 ευρώ που είχε για την προμήθεια μπαταριών, τον έδεσε και έγινε καπνός. Ο 66χρονος ήταν αναίσθητος από το ξύλο. Λίγη ώρα αργότερα, συνήλθε και με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει, έκοψε τα δεσμά και κάλεσε την κόρη του η οποία τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό ενώ από το νοσοκομείο ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα έντασηΣήμερα 07:12 | Ειδήσεις

"Ράλι ανόδου" καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, μετά και τις πληροφορίες για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγόΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Που και πως συνέβη το τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας. Ποια είναι η κατάσταση του οδηγού του δικύκλου.

OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της ΠαλαιστίνηςΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Την απόφαση καταδίκασε αμέσως η Παλαιστινιακή Αρχή, που είδε σε αυτή «κατάφωρη επίθεση» εναντίον των Παλαιστινίων, που ωθεί τη Μέση Ανατολή «στο χείλος της αβύσσου».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο