LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 28 Οκτωβρίου 2020 21:50 | Ανανέωση: 29 Οκτωβρίου 2020 06:40

Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα θα έχει ο Παναγιώτης Αρκουμανέας. Πού θα γίνονται δωρεάν τεστ.

ΕΟΔΥ - ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ - ΤΕΣΤ - ΚΥΨΕΛΗ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Παναγιώτη Αρκουμανέα, θα έχει σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, στις 13:30.

Μετά τη συνάντηση, Τζιτζικώστας και Αρκουμανέας θα επισκεφτούν το ιατρείο του ΕΟΔΥ, στην είσοδο της Βίλας Αλλατίνι, εντός του αύλειου χώρου της Περιφέρειας, όπου πραγματοποιούνται τεστ για τον κορονοϊό.

 Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αλλάξει επίπεδο η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα. Όπως είπε στην πόλη βρίσκονται πάνω από 15 μονάδες του ΕΟΔΥ που διενεργούν τεστ στους πολίτες. 

Σημείωσε ακόμα πως «μας ανησυχεί η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη» ωστόσο πρόσθεσε ότι «η κατάσταση είναι δύσκολη σε όλη την χώρα  και σε όλη την Ευρώπη».

Ζέρβας: Αναμενόμενο να μπούμε στο "κόκκινο"- Χρειαζόμαστε "σχέδιο Μάρσαλ"

«Λίγο πολύ αναμενόμενο» χαρακτήρισε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας να μπει η πόλη από σήμερα σε lockdown.  Όπως είπε «τις τελευταίες 14 ημέρες έχουν υπερδιπλασιαστεί οι εισαγωγές στη ΜΕΘ και υπάρχει μεγάλο φορτίο στα νοσοκομεία». Σύμφωνα με τον ίδιο «ένα στα δύο κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη ήταν κάτω των 29 ετών, 10 χρόνια δηλαδή κάτω από τον μέσο όρο της Ελλάδας». 


Μιλώντας για τις συνέπειες στην πόλη παρατήρησε ότι «έχασε την τουριστική περίοδο, χάσαμε τη ΔΕΘ, χάσαμε το τριήμερο του Αγίου Δημήτριου, αν χάσουμε τα Χριστούγεννα θα χρειαστούμε ένα σχέδιο Μάρσαλ». «Προέχει η υγεία αλλά αυτή η ιστορία με τα αλλεπάλληλα κύματα κρουσμάτων για την ζωή και την κανονικότητα της πόλης θα έχει επιπτώσεις» κατέληξε ο κ. Ζέρβας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τζέιμι Λι Κέρτις: Η καριέρα μου πλησιάζει στο τέλος της…23:53ΑΕΚ - Κραϊόβα: Μείωσε το σκορ για την Ένωση ο Βίντα 1-223:40Παναθηναϊκούς – Χάποελ Τελ Αβίβ: Νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο για τους “πράσινους”23:34Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Άντονι Πράις23:21Θεσσαλονίκη - Αγρότες: Κλείνουν και τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού στα Μάλγαρα μέχρι την Τρίτη23:07Κρήτη: Δεκάδες μετανάστες αποβιβάστηκαν στα νότια του νησιού22:53ΑΕΚ: 0-1 η Κραϊοβα με γκολ του Μπαϊαράμ22:39Missing alert για την εξαφάνιση 14χρονης22:25Ο Νίκος Γιαννόπουλος στον ΑΝΤ1 για την επίθεση που δέχθηκε από τον Ν. Παππά - Είναι προσβλητικός22:11FIFA: Η Ρωσία επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 4 χρόνια;21:57Συνελήφθησαν δύο τράπερ και οι συνεργοί τους για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική (βίντεο)21:44Χειροπέδες σε 48χρονο Έλληνα καταζητούμενο στη Γερμανία για φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ21:30Ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1 για Νίκο Παππά: Είναι τσάμπα μάγκας21:16Δανία: Δεχθήκαμε κυβερνοεπιθέσεις από τη Ρωσία21:02Σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης η Ελλάδα - Συστάσεις προστασίας από τον ΕΟΔΥ20:48Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 στηρίζει το σωματείο “Δεσμός”20:34Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων και τη μαστροπεία 20:20ANT1 Sports: Για το 2 στα 2 στη διαβολοβδομάδα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην πρωτοπόρο Χάποελ20:06Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή19:52Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Πότε αναμένονται οι πληρωμές19:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο