LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 28 Οκτωβρίου 2020 21:50 | Ανανέωση: 29 Οκτωβρίου 2020 06:40

Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα θα έχει ο Παναγιώτης Αρκουμανέας. Πού θα γίνονται δωρεάν τεστ.

ΕΟΔΥ - ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ - ΤΕΣΤ - ΚΥΨΕΛΗ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Παναγιώτη Αρκουμανέα, θα έχει σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, στις 13:30.

Μετά τη συνάντηση, Τζιτζικώστας και Αρκουμανέας θα επισκεφτούν το ιατρείο του ΕΟΔΥ, στην είσοδο της Βίλας Αλλατίνι, εντός του αύλειου χώρου της Περιφέρειας, όπου πραγματοποιούνται τεστ για τον κορονοϊό.

 Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αλλάξει επίπεδο η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα. Όπως είπε στην πόλη βρίσκονται πάνω από 15 μονάδες του ΕΟΔΥ που διενεργούν τεστ στους πολίτες. 

Σημείωσε ακόμα πως «μας ανησυχεί η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη» ωστόσο πρόσθεσε ότι «η κατάσταση είναι δύσκολη σε όλη την χώρα  και σε όλη την Ευρώπη».

Ζέρβας: Αναμενόμενο να μπούμε στο "κόκκινο"- Χρειαζόμαστε "σχέδιο Μάρσαλ"

«Λίγο πολύ αναμενόμενο» χαρακτήρισε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας να μπει η πόλη από σήμερα σε lockdown.  Όπως είπε «τις τελευταίες 14 ημέρες έχουν υπερδιπλασιαστεί οι εισαγωγές στη ΜΕΘ και υπάρχει μεγάλο φορτίο στα νοσοκομεία». Σύμφωνα με τον ίδιο «ένα στα δύο κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη ήταν κάτω των 29 ετών, 10 χρόνια δηλαδή κάτω από τον μέσο όρο της Ελλάδας». 


Μιλώντας για τις συνέπειες στην πόλη παρατήρησε ότι «έχασε την τουριστική περίοδο, χάσαμε τη ΔΕΘ, χάσαμε το τριήμερο του Αγίου Δημήτριου, αν χάσουμε τα Χριστούγεννα θα χρειαστούμε ένα σχέδιο Μάρσαλ». «Προέχει η υγεία αλλά αυτή η ιστορία με τα αλλεπάλληλα κύματα κρουσμάτων για την ζωή και την κανονικότητα της πόλης θα έχει επιπτώσεις» κατέληξε ο κ. Ζέρβας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ - Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Κτηνοτρόφος παρουσίασε 6000 κερδισμένα λαχεία! (βίντεο)Σήμερα 19:19 | Ειδήσεις

Όσα αποκάλυψε ο Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Κτηνοτρόφος από τη Λάρισα στον ΑΝΤ1: Ζητούμε να λάβουμε τα χρήματα που προορίζονταν για τους πραγματικούς αγρότεςΣήμερα 19:12 | Ειδήσεις

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στα μπλόκα για όσο χρειαστεί, ακόμη και μετά τις γιορτές, εμφανίζονται οι αγρότες.

Πούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο με τη Ρωσία, είμαστε έτοιμοιΣήμερα 17:23 | Ειδήσεις

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίστηκε ότι οι Ευρωπαίοι εμποδίζουν τις προσπάθειες των ΗΠΑ και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για ειρηνευτική συμφωνία.

ANT1 Sports: Τα "φώτα" στραμμένα σε Μουζακίτη και ΚαρέτσαΣήμερα 17:30 | Ειδήσεις

Ο Μουζακίτης παρέλαβε το βραβείο του στο Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου του Τορίνο, στη μεγαλοπρεπέστατη εκδήλωση που είχε ετοιμάσει για άλλη μία χρονιά η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ANT1 Sports: Τα "φώτα" πάνω σε Μουζακίτη και Καρέτσα20:30Σέρρες: Μπλόκο στον Προμαχώνα αποφάσισαν οι αγρότες20:20Πιερρακάκης: Η ενοποίηση των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων ανοίγει τον δρόμο για την Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων20:10Κτηνοτρόφος από τη Λάρισα στον ΑΝΤ1: Ζητούμε να λάβουμε τα χρήματα που προορίζονταν για τους πραγματικούς αγρότες20:00ΟΠΕΚΕΠΕ - Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Κτηνοτρόφος παρουσίασε 6000 κερδισμένα λαχεία! (βίντεο)19:46ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη δικαιοσύνη και στην Αρχή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στέλνει η ΝΔ τους μάρτυρες που κέρδισαν σε τυχερά παίγνια19:31Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός ταξί που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονο στη Θεσσαλονίκη19:17Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη19:03Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δυτική περιφερειακή Υμηττού λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης18:49Υπουργείο Δικαιοσύνης: Παρουσιάστηκαν οι διατάξεις του νέου κληρονομικού δικαίου - Τι αλλάζει18:35Ρούτε για Ουκρανία: Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συναίνεση για ένταξη στο ΝΑΤΟ18:21Έληξε ο αποκλεισμός του τελωνείου των Ευζώνων και της παλαιάς Εθνικής Θεσσαλονίκης–Έδεσσας από αγρότες 18:07Πούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο με τη Ρωσία, είμαστε έτοιμοι 17:53Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου17:39Ο Καναδάς εντάσσεται στο πρόγραμμα SAFE της ΕΕ17:25Συγγενείς θυμάτων στο Μάτι κατά Τσίπρα: Δεν ανεχόμαστε τη χρήση της τραγωδίας μας ως εργαλείο προσωπικής αποκατάστασης17:11Άλκης Καμπανός: Φυλάκιση 20 μηνών σε καταδικασμένο για τη δολοφονία του16:57Χατζηδάκης: Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα έναν πολύ καλό προορισμό για επενδύσεις16:43Τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κωνσταντίνος Τασούλας (εικόνες)16:29Η πρώην επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι τέθηκε υπό κράτηση16:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο