LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 28 Οκτωβρίου 2020 21:50 | Ανανέωση: 29 Οκτωβρίου 2020 06:40

Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα θα έχει ο Παναγιώτης Αρκουμανέας. Πού θα γίνονται δωρεάν τεστ.

ΕΟΔΥ - ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ - ΤΕΣΤ - ΚΥΨΕΛΗ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Παναγιώτη Αρκουμανέα, θα έχει σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, στις 13:30.

Μετά τη συνάντηση, Τζιτζικώστας και Αρκουμανέας θα επισκεφτούν το ιατρείο του ΕΟΔΥ, στην είσοδο της Βίλας Αλλατίνι, εντός του αύλειου χώρου της Περιφέρειας, όπου πραγματοποιούνται τεστ για τον κορονοϊό.

 Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αλλάξει επίπεδο η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα. Όπως είπε στην πόλη βρίσκονται πάνω από 15 μονάδες του ΕΟΔΥ που διενεργούν τεστ στους πολίτες. 

Σημείωσε ακόμα πως «μας ανησυχεί η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη» ωστόσο πρόσθεσε ότι «η κατάσταση είναι δύσκολη σε όλη την χώρα  και σε όλη την Ευρώπη».

Ζέρβας: Αναμενόμενο να μπούμε στο "κόκκινο"- Χρειαζόμαστε "σχέδιο Μάρσαλ"

«Λίγο πολύ αναμενόμενο» χαρακτήρισε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας να μπει η πόλη από σήμερα σε lockdown.  Όπως είπε «τις τελευταίες 14 ημέρες έχουν υπερδιπλασιαστεί οι εισαγωγές στη ΜΕΘ και υπάρχει μεγάλο φορτίο στα νοσοκομεία». Σύμφωνα με τον ίδιο «ένα στα δύο κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη ήταν κάτω των 29 ετών, 10 χρόνια δηλαδή κάτω από τον μέσο όρο της Ελλάδας». 


Μιλώντας για τις συνέπειες στην πόλη παρατήρησε ότι «έχασε την τουριστική περίοδο, χάσαμε τη ΔΕΘ, χάσαμε το τριήμερο του Αγίου Δημήτριου, αν χάσουμε τα Χριστούγεννα θα χρειαστούμε ένα σχέδιο Μάρσαλ». «Προέχει η υγεία αλλά αυτή η ιστορία με τα αλλεπάλληλα κύματα κρουσμάτων για την ζωή και την κανονικότητα της πόλης θα έχει επιπτώσεις» κατέληξε ο κ. Ζέρβας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague: Λύγισε στο φινάλε με την Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός22:07Μητσοτάκης από Παρίσι: Ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης και στήριξης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων21:53Βενεζουέλα: Αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 ο πρώην σύμβουλος διπλωματίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζον Σιτιλίδης21:39Κ. Γιαννόπουλος στον ΑΝΤ1 για Παπαδάκη: Είχαμε σχέση ζωής21:25FIR Αθηνών: Τι αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος των ελεγκτών21:11Ο δημοσιογραφικός κόσμος "υποκλίνεται" στον Γιώργο Παπαδάκη20:57ANT1 Sports: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός "ρίχνονται" ξανά στη μάχη της Euroleague20:43Έγκλημα στις Σέρρες: Με "βαρύ" ποινικό μητρώο ο 16χρονος δράστης20:29Κηφισιά: Νίκησε τον Βόλο ακόμα και χωρίς Τεττέη - Παντελίδη20:15Χανιά: Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην Κίσσαμο - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή (εικόνες)20:05Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη19:51Ο Λουίς Μίγια στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού19:37Μεσσηνία: Ιερέας έριξε τον σταυρό στη θάλασσα με...καλάμι ψαρέματος (βίντεο) 19:23ΥΠΑ: Συνάντηση της Ειδικής Επιτροπής για το περιστατικό στις συχνότητες του F.I.R. Αθηνών – Αποτύπωση συμβάντος και ενεργειών19:08Την απόκτηση του Βάργκα έως το 2029 ανακοίνωσε η ΑΕΚ18:54Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Τσάβες18:26Σέρρες: Συνελήφθη ο ανήλικος που σκότωσε τον 17χρονο - Χειροπέδες και στη μητέρα του για παραμέληση ανηλίκου18:12"Αποκαλύψεις" - Πάτρα: Ξεσπά η μητέρα του 30χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από ξυλοδαρμό - Όταν τον είδα δεν τον γνώρισα17:58Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ έσωσαν τη ζωή 74χρονου που υπέστη ανακοπή17:44Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Εμπαπέ δεν ταξίδεψε στην Τζέντα και χάνει το Super Cup Ισπανίας17:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο