LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Οκτωβρίου 2020 15:08

Παναθηναϊκός: Αναβολή για το ματς με την Ζενίτ

Οι ανθρωποι του «τριφυλλιού» ζήτησαν την αναβολή της αναμέτρησης, μετά το κρούσμα κορονοϊού που ανιχνεύθηκε σε μέλος της ομάδας. 

Παναθηναϊκός - μπάσκετ

Η Euroleague ανακοίνωσε σήμερα (28/10) την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τον Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για αύριο (29/10), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, ωστόσο οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ζήτησαν την αναβολή της, μετά το κρούσμα κορονοϊού που ανιχνεύθηκε σε μέλος της ομάδας. Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, όλη η ομάδα έχει μπει σε καραντίνα και τα μέλη της αναμένεται να υποβληθούν αύριο σε νέο έλεγχο. Υπενθυμίζεται ότι είχε ήδη αναβληθεί ο προσεχής αγώνας πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα στην Πάτρα, λόγω κρουσμάτων στην αχαϊκή ομάδα.

Η ανακοίνωση της Euroleague έχει ως εξής: 

«Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, αναβλήθηκε. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την αναβολή, λόγω των μέτρων καραντίνας που επιβάλλει η τοπική νομοθεσία στην ομάδα, αφού ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό, με αποτέλεσμα να την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ παικτών που πρέπει να είναι "ετοιμοπόλεμοι" να αγωνιστούν.

Μετά την τροποποίηση του ειδικών κανονισμών λόγω του κορονοϊού, που εγκρίθηκε από την εκτελεστική επιτροπή των μετόχων της ECA, κάθε αγώνας μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague Basketball θα συνεργαστεί και με τις δύο ομάδες, αναζητώντας τις καλύτερες επιλογές για τον εκ νέου ορισμό του αγώνα. Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στις επίσημες πλατφόρμες της Euroleague Basketball μόλις οριστικοποιηθούν».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιωάννινα: Συνελήφθη άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή08:58"Όχι" στο σημερινό ραντεβού με τον Πρωθυπουργό λένε οι αγρότες της Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας08:44Θεσσαλονίκη: Στόχος εμπρησμού ΑΤΜ στο κέντρο της πόλης08:30Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πραγματική πρόταση των «πράσινων» για τον Αντίνο08:16Νέα Μαγνησία: Φωτιά σε αποθήκη κουφωμάτων τα ξημερώματα08:02Φορολογικό "διαζύγιο": Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων07:48ΗΠΑ: Η Μινεσότα μήνυσε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας μετά τον φόνο γυναίκας από πράκτορα της ICE07:34Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο στην Αττική - 48ωρη απεργία από το ΣΑΤΑ07:20Αγρότες μπλόκου Νίκαιας: "Όχι" στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη07:06Τραμπ: Έξτρα δασμοί 25% σε κάθε χώρα που έχει δοσοληψίες με το Ιράν06:52Στο Μαξίμου σήμερα οι αγρότες - Στις 15:00 η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό06:38Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Ιανουαρίου06:24Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη06:10Λάρισα: ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε νεαρό κορίτσι23:59Σπύρος Λούης: Ο θρυλικός μαραθωνοδρόμος που έφυγε από την ζωή σαν σήμερα23:46Καμίνια: Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και της κόρης της - Συνελήφθησαν 3 δράστες έπειτα από καταδίωξη23:34“Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι” θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία23:20Χανιά: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε μοτοσικλέτες - 10 συλλήψεις23:07Μαξίμου σε αγρότες: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο για επαναστατική γυμναστική22:53Eurovision 2026: Στον πρώτο ημιτελικό κληρώθηκε η Ελλάδα, στον δεύτερο η Κύπρος22:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο