LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2020 11:27

Μήνυση για την 12χρονη που “χαρακώθηκε” με εντολή μέσω chat

Τι υποστηρίζουν οι γονείς της μικρής. Τα σεξουαλικά μηνύματα και η προτροπή σε αυτοκτονία. Τα μηνύματα που αντάλλασσε το κορίτσι.

12χρονο κορίτσι - chat - discord - τραυματισμός

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υποβλήθηκε το Σάββατο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από την 45χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που έπεσε στα χέρια επιτήδειου, που την οδήγησε σε ακραίες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί για τα περαιτέρω ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου και επειδή αφορά σε αδικήματα που διεπράχθησαν μέσω του διαδικτύου ο εντοπισμός των μηνυόμενων θα γίνει με την συνδρομή αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Η υπόθεση, όπως έγραψε η «δημοκρατική», ήρθε στο φως της δημοσιότητας, έπειτα από καταγγελία των γονέων στο Ινστιτούτο Καταναλωτών Δωδεκανήσου.

Όπως έκανε γνωστό, μιλώντας στη «δημοκρατική», ο πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ. κ. Γιώργος Ευγενικός, ενημερώθηκε από τους σοκαρισμένους γονείς του 12χρονου κοριτσιού, ότι μέσω της εφαρμογής chat «discord», άγνωστος χρήστης, μετέτρεψε την κόρη τους σε πειθήνιο όργανό του, πείθοντάς την να του στείλει γυμνές φωτογραφίες, να χαρακώσει τα χέρια της 19 φορές (!) με ξυράφι κρύβοντας επιμελώς τις πληγές ώστε να μην γίνει αντιληπτό τίποτα ενώ το πλέον σοκαριστικό είναι πως οι γονείς ανακάλυψαν τι συμβαίνει λίγο πριν το κορίτσι πάρει υπνωτικά χάπια για να αυτοκτονήσει, όπως την προέτρεπε ο άγνωστος χρήστης της εφαρμογής!

Όπως ανακάλυψε η μητέρα, μέσα από τις συνομιλίες στην εφαρμογή, το παιδί εκβιάζεται ήδη ένα χρόνο, από 11 ετών, από χρήστη του οποίου τα στοιχεία είναι κρυφά και έγραφε στην αγγλική γλώσσα. Η επιρροή του άγνωστου, είναι τόσο ισχυρή πάνω το παιδί, το οποίο δεν θέλει να αναφερθεί καθόλου στην υπόθεση και ζει μέσα στο φόβο.

Η 12χρονη είναι μαθήτρια της δευτέρας Γυμνασίου. Η μητέρα της την 18η Οκτωβρίου 2020 είδε στο κινητό της τηλέφωνο μια φωτογραφία με το χέρι της χαρακωμένο.

12χρονο κορίτσι - chat - discord - τραυματισμός

Με την συνδρομή του σχολείου η μητέρα απευθύνθηκε με το παιδί σε δύο ψυχολόγους και στον πρόεδρο του Ινστιτούτου Καταναλωτών.

Η μητέρα είδε ακόμη στο κινητό της την εφαρμογή discord και ένα προφίλ με όνομα ”suicidal thoughts“.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή χρησιμοποιείται για την ανταλλαγή μηνυμάτων κυρίως για όσους ασχολούνται με διαδικτυακά παιχνίδια.

Η μητέρα ανέφερε ότι με άγνωστο άτομο που έχει συγκεκριμένο λογαριασμό προφίλ η ανήλικη αντάλλασσε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και σε μία επικοινωνία της με άλλο άτομο την ρωτούσε πώς θα μπορούσε να αυτοκτονήσει με χάπια.

 Πηγή: dimokratiki.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑνεστίδης για τις ύβρεις για Μητσοτάκη: Ήταν μία έκφραση εκ παραδρομής και εκτός αέρα - Ζητώ συγγνώμη (βίντεο)Σήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ο αγροτοσυνδικαλιστής από τα Μάλγαρα έχει επιλεγεί στην Επιτροπή για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου.


 


 


 


 


 


 


 


 

Γρατσία για Καρυστιανού: Το κόμμα δεν θα εργαλειοποιεί την τραγωδία των ΤεμπώνΣήμερα 09:00 | Ειδήσεις

Όλα όσα ανέφερε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, η Μαρία Γρατσία, για τη δημιουργία κόμματος από τη Μαρία Καρυστιανού. 

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη οδηγός έπεσε σε 15 ΙΧ - Εκτεταμένες υλικές ζημιές (βίντεο)Σήμερα 07:38 | Ειδήσεις

Υπό την επήρεια μέθης, η νεαρή οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της τα ξημερώματα στη συμβολή Μπότσαρη και Παπάφη, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Λαμία: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργόΣήμερα 08:07 | Ειδήσεις

Ανοιχτή θα είναι η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας.  

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ανεστίδης για τις ύβρεις για Μητσοτάκη: Ήταν μία έκφραση εκ παραδρομής και εκτός αέρα - Ζητώ συγγνώμη (βίντεο)10:00Γρατσία για Καρυστιανού: Το κόμμα δεν θα εργαλειοποιεί την τραγωδία των Τεμπών09:46Γιανίκ Ανιέλ: Σε δίκη για βιασμό 13χρονης ο Γάλλος Ολυμπιονίκης09:32Ρωσία: Χιονοθύελλα σαρώνει την Καμτσάτκα – Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (βίντεο)09:18Λευκός Οίκος: Το Ιράν σταμάτησε 800 εκτελέσεις διαδηλωτών09:04Λάρισα: Παραμένουν τα τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας με ανοιχτούς δρόμους08:50Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη οδηγός έπεσε σε 15 ΙΧ - Εκτεταμένες υλικές ζημιές (βίντεο)08:36Βρέθηκε νεκρός ο 25χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Μαρούσι08:22Λαμία: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργό08:08Φωτιά σε κατοικία στο Περιστέρι: Δύο γυναίκες στο νοσοκομείο07:52Ρωσική επίθεση κατέστρεψε ενεργειακή υποδομή κρίσιμης σημασίας, στο Χάρκοβο07:38Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου07:24Η Ελλάδα παραχώρησε στρατιωτικό υλικό στον Λίβανο07:10Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο πρόσφερε στον Τραμπ το Νόμπελ Ειρήνης που της απονεμήθηκε06:52ΟΗΕ: Σημαντικό βήμα η έναρξη της Β΄ Φάσης του σχεδίου για τη Γάζα06:38Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Ιανουαρίου06:24Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:10Φρέντι Μέρκιουρι: Πέθανε η “κρυφή” του κόρη σε ηλικία 48 ετών23:59Μενίδι: Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς - 13 συλλήψεις23:46Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονου23:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο