LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 25 Οκτωβρίου 2020 18:40

ΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω για παιδιά από τον 12ο μήνα

Νέα σειρά, ελληνικής παραγωγής προϊόντων παιδικής διατροφής.

ΟΛΥΜΠΟΣ - Μεγαλώνω

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, με εμπειρία μεγαλύτερη του μισού αιώνα στην παραγωγή αγνού ελληνικού γάλακτος υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, δημιούργησε τη νέα σειρά προϊόντων παιδικής διατροφής ΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω, για παιδιά από τον 12ο μήνα. 

ΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω πρώτα από όλα σημαίνει ανάπτυξη!

Η νέα σειρά ΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω αποτελείται από τρία παιδικά ροφήματα γάλακτος, αγελαδινό, κατσικίσιο και χωρίς λακτόζη, για να προσφέρει στις σημερινές μητέρες μια πληθώρα διατροφικών επιλογών, που θα συμβάλουν στη σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής. Το ΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω χωρίς λακτόζη, αποτελεί μια καινοτόμα επιλογή, κατάλληλη για παιδιά με μόνιμη ή προσωρινή δυσανεξία στη λακτόζη.

Τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω παράγονται στην Ελλάδα από 100% ελληνικό γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ και είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Έχουν υπέροχη φυσική γεύση και δεν περιέχουν ζάχαρη ή γλυκαντικές ουσίες.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Σήμερα 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...Σήμερα 14:49 | Ειδήσεις

Συγκινεί στην ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος. Πώς αποχαιρετά τον πατέρα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς19:58Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση19:18Κλιματική κρίση: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με συχνότερα κύματα ακραίας ζέστης19:05Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο