LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 22 Οκτωβρίου 2020 23:10

Καιρός: άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή

Πότε και που αναμένονται βροχές. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Στην Κρήτη θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ, από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά το πρωί βορειοανατολικοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 25 βαθμούς Κελσίου (σημ: στη δυτική Μακεδονία, 3-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Εύβοια τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα η ελάχιστη τιμή της).

Στις Κυκλάδες αναμένονται παροδικές νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Στην Κρήτη θα εκδηλωθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, που το μεσημέρι θα σταματήσουν. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4-5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

Ο καιρός το Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα νότια πελάγη θα πνέουν βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, ασθενείς, βαθμιαία νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και τα νότια.

Ο καιρός την Κυριακή

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ, από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς, έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία"Μαύρη" επέτειος στη Μάνδρα - Οι συγγενείς των θυμάτων, άφησαν 25 μαύρα μπαλόνια στον ουρανόΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Συμπληρώνονται οχτώ χρόνια, από την φονική πλημμύρα.

Τέλλογλου για εκταφές: Δεν μπορούν να γίνουν τέτοιες εξετάσεις στην ΕλλάδαΧθες 17:41 | Ειδήσεις

Όλα όσα ανέφερε ο Τάσος Τελλογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ως προς την αδυναμία εκταφής των θυμάτων των Τεμπών και τη διενέργεια εξετάσεων. 

Τα ατίθασα νιάτα της εθνικής έριξαν στο...καναβάτσο τη ΣκωτίαΧθες 23:49 | Ειδήσεις

Η Εθνική ομάδα επιβλήθηκε 3-2 απέναντι στην Σκωτία με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να πραγματοποιεί μεγάλες αποκρούσεις.

Πώς η Τουρκία καλύπτει το 20% των πολεμικών δαπανών της Ρωσίας με εισαγωγές ορυκτών καυσίμωνΧθες 10:59 | Ειδήσεις

Από την αρχή του πολέμου έως τις αρχές Νοεμβρίου 2025 η Τουρκία έχει αγοράσει ρωσικά ορυκτά καύσιμα αξίας 118 δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τα ατίθασα νιάτα της εθνικής έριξαν στο...καναβάτσο τη Σκωτία23:59Το Βατικανό επιστρέφει 62 τεχνουργήματα των αυτοχθόνων του Καναδά23:45Εθνική Ελλάδος: Το περήφανο μήνυμα της Κηφισιάς για το "γαλανόλευκο" ντεμπούτο του Ανδρέα Τεττέη23:31Euroleague: Χωρίς τον Λάρκιν η Αναντολού Εφές για 8 εβδομάδες23:17Εντοπίστηκε βλήμα πλησίον του αρχαιολογικού χώρου των Θερμοπυλών23:03Επίσκεψη Ζελένσκι στην Αθήνα: Κλειστός και ο Εθνικός Κήπος Κυριακή και Δευτέρα22:49Φόροι και Ακριβεία: Οι Έλληνες δυσκολεύονται να "βγάλουν" το μήνα22:36Η Ρωσία παραμένει ανοιχτή στην ιδέα της συνάντησης Τραμπ - Πούτιν22:22"Μαύρη" επέτειος στη Μάνδρα - Οι συγγενείς των θυμάτων, άφησαν 25 μαύρα μπαλόνια στον ουρανό22:08Ιταλία: Κακοκαιρία σάρωσε τη Γένοβα – Κατέρρευσε τείχος, ξεριζώθηκαν δέντρα και πλημμύρισαν σπίτια (βίντεο)21:54Ποινή φυλάκισης 9 μηνών με αναστολή στα 23 μέλη του Ρουβίκωνα για την παραβίαση του νέου νόμου για τον Άγνωστο Στρατιώτη21:40Μαγνησία: Θρίλερ με εξαφάνιση τουρίστα που αγνοείται 40 μέρες - Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του21:26Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Απαλάσσεται η Ευρώπη από την ενεργειακή εξάρτηση Ρωσίας - Τουρκίας21:12Τέλλογλου για εκταφές: Δεν μπορούν να γίνουν τέτοιες εξετάσεις στην Ελλάδα20:58Διακοπή δρομολογίων προαστιακού λόγω πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο20:44Καταιγίδα Κλαούντια: Τρεις νεκροί στην Πορτογαλία – Εκκενώσεις σε Ουαλία και Αγγλία εξαιτίας πλημμυρών (βίντεο)20:30Φυλάκιση 13 μηνών σε 49χρονο που έκλεψε ένα έργο του Banksy από γκαλερί του Λονδίνου20:16Ο πρόεδρος Τραμπ προσφεύγει στα δικαστήρια κατά του BBC 20:02Θεσσαλονίκη: Νέα εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη19:48Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο