LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 22 Οκτωβρίου 2020 23:10

Καιρός: άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή

Πότε και που αναμένονται βροχές. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Στην Κρήτη θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ, από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά το πρωί βορειοανατολικοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 25 βαθμούς Κελσίου (σημ: στη δυτική Μακεδονία, 3-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Εύβοια τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα η ελάχιστη τιμή της).

Στις Κυκλάδες αναμένονται παροδικές νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Στην Κρήτη θα εκδηλωθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, που το μεσημέρι θα σταματήσουν. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4-5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

Ο καιρός το Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα νότια πελάγη θα πνέουν βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, ασθενείς, βαθμιαία νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και τα νότια.

Ο καιρός την Κυριακή

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ, από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς, έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεσσαλονίκη: Έκρηξη από γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στην ΚαλαμαριάΣήμερα 08:05 | Ειδήσεις

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό τα ξημερώματα.

Προ των πυλών η κακοκαιρία Adel με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥΣήμερα 06:57 | Ειδήσεις

Σε κατάσταση ετοιμότητας RED CODE έθεσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας τις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου και τους δήμους αυτών των Περιφερειών, από σήμερα.

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26 ΝοεμβρίουΧθες 18:18 | Ειδήσεις

Την μνήμη ποιων αγίων και οσίων τιμά σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία.


 

Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Η Ουκρανία και η Ρωσία έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφέςΧθες 18:51 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσε ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ στον ΑΝΤ1 για την αλλαγή συνόρων της Ουκρανίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Formula 1: Σε ποια περίπτωση κερδίζει το πρωτάθλημα οδηγών κάθε ένας από τους διεκδικητές του08:22Θεσσαλονίκη: Έκρηξη από γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στην Καλαμαριά08:08Μουντιάλ για αποκλεισμένους θέλει να διοργανώσει η Ρωσία το 202607:53Τραμπ: Συνάντηση Γουίτκοφ - Πούτιν στη Μόσχα την επόμενη εβδομάδα07:38Φωτίστε την επιχείρησή σας με την GlobiLED και το πρόγραμμα "Pay As You Save"07:23Προ των πυλών η κακοκαιρία Adel με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ07:08Γάζα: Όχημα του πάπα Φραγκίσκου μετατράπηκε σε κινητή μονάδα υγείας για τα παιδιά 06:53Ολυμπιακός - Ντάνι Γκαρθία: Νομίζω ότι έχουμε λιγότερους βαθμούς από όσους αξίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ06:38Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:24Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26 Νοεμβρίου06:10Ηράκλειο: Επείγουσα αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω…απείθαρχου επιβάτη23:59Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αξιολογεί θετικά το σχέδιο του προϋπολογισμού της Ελλάδας για το 202623:44Πάπας Λέων: Ταξιδεύει στην Τουρκία – θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο23:29Παναθηναϊκός: «Πάτησε» την Παρτιζάν κι έπιασε κορυφή 23:14Ο Τραμπ στέλνει τον Γουίτκοφ στο Κρεμλίνο για συνομιλίες με τον Πούτιν23:00Παραμένει στην ΑΕΚ ο Ρότα μέχρι το 203022:46Ηράκλειο: Φωτιά σε εργοστάσιο - Σοβαρές υλικές ζημιές, μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής22:32Champions League: Εκτός έδρας νίκες για Μπενφίκα και Ούνιον Σεν Ζιλουάζ22:18Κυριάκος Μητσοτάκης: Συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη της «Συμμαχίας των Προθύμων» για την Ουκρανία22:04ΤΑΞΙ: Νέα 48ωρη απεργία21:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο