LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Οκτωβρίου 2020 10:59

Σάκκαρη: απέδειξα σε κάποιους ότι έκαναν λάθος για μένα

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εξέφρασε την  ικανοποίηση της, για την σπουδαία της νίκη επί της Σβιτολίνα, στην Οστράβα.

Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σακκάρη προκρίθηκε εχθές (21/10) στον τρίτο προημιτελικό της σεζόν, μετά τον θρίαμβο (6-3, 6-3) επί της Ελίνα Σβιτόλινα, Νο 1 του ταμπλό στο Ostrava Open και Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη.

«Προφανώς κερδίζοντας μία παίκτρια όπως η Έλίνα, αλλά κυρίως ο τρόπος που έπαιξα, νομίζω ότι είναι πράγματα που με έκαναν πιο χαρούμενη», δήλωσε η Σακκάρη, η οποία βρίσκεται στην 23η θέση της κατάταξης που διατηρεί η WTA.

«Νομίζω ότι παίζοντας με αυτόν τον τρόπο, αποκτώ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και φυσικά, η κατάκτηση ακόμη μίας νίκης επί μίας αθλήτριας του Top 5 (σ.σ. η τέταρτη στην καριέρα της), είναι πολύ σημαντική για εμένα», πρόσθεσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία φτάνει στους «8» μιας διοργάνωσης για τρίτη φορά μέσα στη χρονιά, μετά την Αγία Πετρούπολη και το Western & Southern Open.

«Όταν άρχισα την καριέρα μου, είχα ανθρώπους που μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να παίξω σε εσωτερικούς χώρους. Νομίζω ότι ήταν μεγάλο λάθος να τους ακούω. Τώρα το απέδειξα: Έχω φτάσει να διεκδικώ έναν ημιτελικό σε κλειστό γήπεδο, έχω κερδίσει πολύ καλές παίκτριες στην Αγία Πετρούπολη και εδώ. Έχω αναπτύξει το παιχνίδι μου με τέτοιο τρόπο, ώστε τώρα να μπορώ να είμαι επικίνδυνη και σε εσωτερικούς χώρους. Το σερβίς μου είναι δυνατό και παίζω λίγο πιο επιθετικά. Είμαι πολύ χαρούμενη, απέδειξα σε αυτούς τους ανθρώπους ότι έκαναν λάθος», συμπλήρωσε.

«Θεωρώ ότι άρχισα πολύ καλά, ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω και το έκανα καλά. Αυτό είπε πραγματικά ο προπονητής μου, Τομ (Χιλ). Εντάξει, ίσως κάποιες στιγμές αυτού του αγώνα να ήταν καλύτερες, αλλά γενικά νομίζω ότι το σερβίς μου, οι επιστροφές μου, ακόμη και τα ανεβάσματά μου ήταν αρκετά επιτυχημένα», επεσήμανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία στον προημιτελικό, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του σημερινού αγώνα ανάμεσα στην Τυνήσια, Ονς Τζαμπέρ (Νο 32 στην παγκόσμια κατάταξης) και την Λετονή, Γελένα Οσταπένκο (Νο 44).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζάκυνθος - Συγκλονίζει ο πατέρας του 2χρονου: Τον αφήσαμε για μισό λεπτό20:44Επιχείρηση διάσωσης άνδρα στο φαράγγι Αμπά στα Αστερούσια20:30Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης20:16Ινδία: 23 νεκροί από φωτιά σε νυχτερινό κέντρο20:02Ρωσία: Κρατικές πηγές αναφέρουν ότι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν χωριό στο Χάρκοβο19:48Βόλος: Ο κυβερνήτης επικαλέστηκε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και χαμηλή ορατότητα19:34Αντώνης Σαμαράς: Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα19:20Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά το τελωνείο Προμαχώνα19:06Κομοτηνή: Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό18:52Τροχαίο στη Κίσσαμο: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες - Ένας τραυματίας18:38Κανονικά τα δρομολόγια των Intercity στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη18:24Παναθηναϊκός - Πανιώνιος: Το show του Ρογκαβόπουλου έκλεψε την παράσταση18:10Λάρισα: Νησίδα από φερτά υλικά δημιουργήθηκε στη γέφυρα του Πηνειού - Ανεβαίνει η στάθμη του νερού (εικόνες)17:56Νετανιάχου: Κοντά η δεύτερη φάση του αμερικανικού σχεδίου για τη Γάζα - Επαφές με Τραμπ στο τέλος του μήνα17:42Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζεται η ενίσχυση των αγροτικών μπλόκων σε βόρειο και νότιο Έβρο17:28Πρόεδρος Βρετανικού Μουσείου: Υπάρχει “περιθώριο προσγείωσης” για τα Γλυπτά του Παρθενώνα17:14Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Λάντο Νόρις17:00Διάρρηξη στο Δημαρχείο Σαρωνικού: Ταυτοποιήθηκε 39χρονος ύποπτος16:46Βρετανία: Επίθεση με σπρέι πιπεριού έγινε στο αεροδρόμιο του Χίθροου16:32Λαμία: Σε κομβικά σημεία της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, τα αγροτικά μπλόκα16:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο