LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Οκτωβρίου 2020 10:59

Σάκκαρη: απέδειξα σε κάποιους ότι έκαναν λάθος για μένα

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εξέφρασε την  ικανοποίηση της, για την σπουδαία της νίκη επί της Σβιτολίνα, στην Οστράβα.

Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σακκάρη προκρίθηκε εχθές (21/10) στον τρίτο προημιτελικό της σεζόν, μετά τον θρίαμβο (6-3, 6-3) επί της Ελίνα Σβιτόλινα, Νο 1 του ταμπλό στο Ostrava Open και Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη.

«Προφανώς κερδίζοντας μία παίκτρια όπως η Έλίνα, αλλά κυρίως ο τρόπος που έπαιξα, νομίζω ότι είναι πράγματα που με έκαναν πιο χαρούμενη», δήλωσε η Σακκάρη, η οποία βρίσκεται στην 23η θέση της κατάταξης που διατηρεί η WTA.

«Νομίζω ότι παίζοντας με αυτόν τον τρόπο, αποκτώ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και φυσικά, η κατάκτηση ακόμη μίας νίκης επί μίας αθλήτριας του Top 5 (σ.σ. η τέταρτη στην καριέρα της), είναι πολύ σημαντική για εμένα», πρόσθεσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία φτάνει στους «8» μιας διοργάνωσης για τρίτη φορά μέσα στη χρονιά, μετά την Αγία Πετρούπολη και το Western & Southern Open.

«Όταν άρχισα την καριέρα μου, είχα ανθρώπους που μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να παίξω σε εσωτερικούς χώρους. Νομίζω ότι ήταν μεγάλο λάθος να τους ακούω. Τώρα το απέδειξα: Έχω φτάσει να διεκδικώ έναν ημιτελικό σε κλειστό γήπεδο, έχω κερδίσει πολύ καλές παίκτριες στην Αγία Πετρούπολη και εδώ. Έχω αναπτύξει το παιχνίδι μου με τέτοιο τρόπο, ώστε τώρα να μπορώ να είμαι επικίνδυνη και σε εσωτερικούς χώρους. Το σερβίς μου είναι δυνατό και παίζω λίγο πιο επιθετικά. Είμαι πολύ χαρούμενη, απέδειξα σε αυτούς τους ανθρώπους ότι έκαναν λάθος», συμπλήρωσε.

«Θεωρώ ότι άρχισα πολύ καλά, ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω και το έκανα καλά. Αυτό είπε πραγματικά ο προπονητής μου, Τομ (Χιλ). Εντάξει, ίσως κάποιες στιγμές αυτού του αγώνα να ήταν καλύτερες, αλλά γενικά νομίζω ότι το σερβίς μου, οι επιστροφές μου, ακόμη και τα ανεβάσματά μου ήταν αρκετά επιτυχημένα», επεσήμανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία στον προημιτελικό, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του σημερινού αγώνα ανάμεσα στην Τυνήσια, Ονς Τζαμπέρ (Νο 32 στην παγκόσμια κατάταξης) και την Λετονή, Γελένα Οσταπένκο (Νο 44).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤι καιρό θα κάνει την ΤρίτηΧθες 20:01 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου.

Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1: 3.330.000 είναι συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε για τα παιδιάΣήμερα 01:17 | Ειδήσεις

Λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ δώρισε 300.000 ευρώ, ξεπερνώντας τα 3.000.000 εκατομμύρια.

To Παιδικό χωριό SOS Αλεξανδρούπολης στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 00:31 | Ειδήσεις

Ο 23χρονος Δημήτρης και η κυρία Σούλα, η οποία είναι μητέρα SOS τα τελευταία 15 χρόνια, μοιράζονται την ιστορία τους.

Η μικρή Ανδριανή μιλά για την ευχή που της πραγματοποίησε το "Make- A- Wish" (βίντεο)Χθες 23:56 | Ειδήσεις

Μια ημέρα γεμάτη ελπίδα, συγκίνηση και αληθινές ιστορίες, με στόχο την ενίσχυση του έργου πέντε σημαντικών μη κερδοσκοπικών οργανισμών: Δεσμός, ΕΛΙΖΑ, Παιδικά Χωριά SOS, Φλόγα και Make-A-Wish Ελλάδος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη07:30Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1: 3.330.000 είναι συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε για τα παιδιά02:14Ηλεκτρονικές πληρωμές: Διαρθρωτική αλλαγή στην ελληνική οικονομία την τελευταία δεκαετία01:53Νετανιάχου προς Ιράν: Οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον του Ισραήλ θα αντιμετωπιστεί με πολύ αυστηρή απάντηση01:33To Παιδικό χωριό SOS Αλεξανδρούπολης στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1 (βίντεο)01:12Η Κεφαλονιά στηρίζει τον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1 (βίντεο)00:52Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1 για τα παιδιά: Παραπάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ έχουν συγκεντρωθεί00:32Η μικρή Ανδριανή μιλά για την ευχή που της πραγματοποίησε το "Make- A- Wish" (βίντεο)00:17Σέρρες: Νεκρός 50χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι00:00Συνάντηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον υπουργό Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου23:46Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1 για τα παιδιά: Οι προσφορές ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ23:32Αστυνομικές Πηγές: Επιβεβλημένη η ρύθμιση και η εκτροπή κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των αγροτικών κινητοποιήσεων23:18"Υπόθεση Πελικό" στη Βρετανία: Άνδρας νάρκωνε και βίαζε τη σύζυγο του επί χρόνια μαζί με άλλου πέντε23:04Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1 - Make A Wish: Η ιστορία του 17χρονου Δημήτρη που πάλεψε με τη λευχαιμία 22:49Τι αλλάζει στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ με το νέο έτος – Όλες οι απαντήσεις σε 17 ερωτήσεις22:35Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1 για τα παιδιά: Ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ οι προσφορές22:20Κυριάκος Μητσοτάκης στην τριμερή Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε σημαντικό παίκτη στα ενεργειακά στην ανατολική Μεσόγειο22:06Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 στηρίζει το σωματείο "ΕΛΙΖΑ"21:52Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος στηρίζει το σύνδεσμο Φλόγας που σκοπό έχει τη συντήρηση τεσσάρων σπιτιών φιλοξενίας21:38Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 στηρίζει τα  Παιδικά Χωριά SOS21:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο