LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Οκτωβρίου 2020 10:59

Σάκκαρη: απέδειξα σε κάποιους ότι έκαναν λάθος για μένα

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εξέφρασε την  ικανοποίηση της, για την σπουδαία της νίκη επί της Σβιτολίνα, στην Οστράβα.

Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σακκάρη προκρίθηκε εχθές (21/10) στον τρίτο προημιτελικό της σεζόν, μετά τον θρίαμβο (6-3, 6-3) επί της Ελίνα Σβιτόλινα, Νο 1 του ταμπλό στο Ostrava Open και Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη.

«Προφανώς κερδίζοντας μία παίκτρια όπως η Έλίνα, αλλά κυρίως ο τρόπος που έπαιξα, νομίζω ότι είναι πράγματα που με έκαναν πιο χαρούμενη», δήλωσε η Σακκάρη, η οποία βρίσκεται στην 23η θέση της κατάταξης που διατηρεί η WTA.

«Νομίζω ότι παίζοντας με αυτόν τον τρόπο, αποκτώ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και φυσικά, η κατάκτηση ακόμη μίας νίκης επί μίας αθλήτριας του Top 5 (σ.σ. η τέταρτη στην καριέρα της), είναι πολύ σημαντική για εμένα», πρόσθεσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία φτάνει στους «8» μιας διοργάνωσης για τρίτη φορά μέσα στη χρονιά, μετά την Αγία Πετρούπολη και το Western & Southern Open.

«Όταν άρχισα την καριέρα μου, είχα ανθρώπους που μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να παίξω σε εσωτερικούς χώρους. Νομίζω ότι ήταν μεγάλο λάθος να τους ακούω. Τώρα το απέδειξα: Έχω φτάσει να διεκδικώ έναν ημιτελικό σε κλειστό γήπεδο, έχω κερδίσει πολύ καλές παίκτριες στην Αγία Πετρούπολη και εδώ. Έχω αναπτύξει το παιχνίδι μου με τέτοιο τρόπο, ώστε τώρα να μπορώ να είμαι επικίνδυνη και σε εσωτερικούς χώρους. Το σερβίς μου είναι δυνατό και παίζω λίγο πιο επιθετικά. Είμαι πολύ χαρούμενη, απέδειξα σε αυτούς τους ανθρώπους ότι έκαναν λάθος», συμπλήρωσε.

«Θεωρώ ότι άρχισα πολύ καλά, ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω και το έκανα καλά. Αυτό είπε πραγματικά ο προπονητής μου, Τομ (Χιλ). Εντάξει, ίσως κάποιες στιγμές αυτού του αγώνα να ήταν καλύτερες, αλλά γενικά νομίζω ότι το σερβίς μου, οι επιστροφές μου, ακόμη και τα ανεβάσματά μου ήταν αρκετά επιτυχημένα», επεσήμανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία στον προημιτελικό, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του σημερινού αγώνα ανάμεσα στην Τυνήσια, Ονς Τζαμπέρ (Νο 32 στην παγκόσμια κατάταξης) και την Λετονή, Γελένα Οσταπένκο (Νο 44).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Grateful Dead – Μπομπ Γουίρ: Πέθανε ο συνιδρυτής του συγκροτήματος23:59Bloomberg: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την ενίσχυση της στρατιωτικής τους παρουσίας στη Γροιλανδία23:47Αγρίνιο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα που είχε ξαφρίσει έξι σπίτια 23:35Ποδαρικό στο 2026 με "τρίποντο" ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό23:21Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους23:07Θήβα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες22:53Missing Alert για την εξαφάνιση 59χρονου22:39Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διόροφο σπίτι στον Λαγκαδά - Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο22:25ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Πήρε όλα τα λεφτά… με καρέ του Νους22:11Ο Άρης έριξε την ΑΕΚ από το "ρετιρέ" 21:57Κακοκαιρία – σχολεία: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τη Δευτέρα21:43Θεσσαλονίκη: "Δώρα ζωής" από 64χρονο που νοσηλευόταν στο Παπανικολάου21:29Κρήτη: Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για σωρεία αδικημάτων21:15Και με τη... βούλα στη Γκρέμιο ο Τετέ 21:01Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου20:47Ant1 Sports: Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ20:33Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:19Διπλό θα είναι τελικά το ραντεβού της Τρίτης με τους αγροτοκτηνοτρόφους στο Μέγαρο Μαξίμου20:05Δήμος Αθηναίων – Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους ευάλωτους πολίτες19:51Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός 19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο