LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 20 Οκτωβρίου 2020 20:45

Νέοι “λεονταρισμοί” Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας

«Επιφυλάσσουμε εφιάλτες για όσους θέλουν να μας αποκλείσουν στην Ανατολική Μεσόγειο», δήλωσε ο “Σουλτανος”. 

AP - Ερντογάν - Oruc Reis - τουρκικές προκλήσεις

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας εκτόξευσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Επιφυλάσσουμε εφιάλτες για όσους δεν εγκαταλείπουν τα όνειρά τους να μας αποκλείσουν στην Ανατολική Μεσόγειο, κάτι που θα προστατεύσουμε με τη ζωή μας όταν κριθεί απαραίτητο», διεμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Πρόσθεσε ότι «Δεν θα επιτρέψουμε την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας», εκφράζοντας προφανώς την ενόχλησή του για το αίτημα της Ελλάδας να ανασταλεί η τελωνειακή ένωση της Τουρκίας με την την ΕΕ.

Παράλληλα, ο Ερντογάν εξέφρασε στήριξη του στον Ερσίν Τατάρ, για την εκλογή του στα κατεχόμενα. «Εύχομαι καλή επιτυχία στην προεδρία του Ερσίν Τατάρ. Η Τουρκία με όλες τις δυνάμεις της και όλες τις εγκαταστάσεις θα παραμείνει, όπως μέχρι σήμερα, κοντά στους Τουρκοκύπριους», ανέφερε σημειώνοντας ότι  «δεν αρνούμαστε τις ευθύνες μας» .

Το φυσικό αέριο

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε και στον εντοπισμό φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα: «Κάθε κυβικό μέτρο φυσικού αερίου που ανακαλύπτεται στη Μαύρη Θάλασσα θα χρησιμοποιηθεί για την ευημερία, την ειρήνη, την ασφάλεια και το μέλλον αυτής της χώρας και του έθνους. Δεν σταματάμε να στεκόμαστε στο πλευρό των αδελφών μας» είπε, σημειώνοντας ότι η Τουρκία είναι παρούσα από τα Βαλκάνια έως τον Καύκασο κι από την Αφρική έως την Ασία».

«Όσοι χτυπούν την πατρίδα μας, τη σημαία μας, τις αξίες μας, θα τους κοπούν τα χέρια», η τελευταία “κορώνα” του Ερντογάν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλιφόρνια: Έκρηξη σε αποθήκη πυροτεχνημάτων08:17Επίδομα ενοικίου: Οι κυρώσεις για όσους υποβάλλουν ανακριβή στοιχεία08:03Γαλλικό Ελεγκτικό Συνέδριο: Σε κατάσταση δημοσιονομικού εκτροχιασμού η χώρα07:49Τζιμ Μόρισον: Ο ποιητής που “σημάδεψε” τη ροκ07:34Γαλλία: Συνελήφθη 18χρονος που συνδέεται με μισογυνιστικό κίνημα επειδή σχεδίαζε επίθεση σε γυναίκες07:20Φωτιά στην Ιεράπετρα: Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο – Ανεξέλεγκτη η κατάσταση07:05Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων06:50Σεισμός στις Κυκλάδες06:36Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Ιουλίου06:23Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:09P. Diddy: Αθώος για τις σοβαρές κατηγορίες της σωματεμπορίας και της σύστασης συμμορίας23:59Βουλή: Υπερψηφίστηκε το ενεργειακό νομοσχέδιο με βελτιωτικές αλλαγές23:45Μερκελ: Το τηλεφώνημα του Τσίπρα που την άφησε άφωνη23:30ΚΑΕ Άρης: Ιστορική στιγμή με την έγκριση αγοράς της από τον Ρίτσαρντ Σιάο23:14Μητσοτάκης στο συνέδριο του Economist: Τώρα τα οικονομικά μας είναι σε τάξη (εικόνες)22:58Ο ΠΟΥ πιέζει για αύξηση τιμών μέσω φορολόγησης στη ζάχαρη, το αλκοόλ και τον καπνό22:44Politico: Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν22:30Πάτρα: Παράσυρση ανηλίκου από αυτοκίνητο - Με συνοδεία περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ στο νοσοκομείο22:16Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση - Καίγονται σπίτια (εικόνες)22:01Θεσσαλονίκη: Είχαν στήσει αυτοσχέδιο οπλοστάσιο - Τους συνέλαβαν οι Αρχές (εικόνες)21:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο