LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Οκτωβρίου 2020 22:26 | Ανανέωση: 17 Οκτωβρίου 2020 22:34

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Ερυθρόλευκη “καταιγίδα”

Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο. Χατ-τρικ πέτυχε ο Ελ Αραμπί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ - ΧΑΣΑΝ

Αφού “ξόδεψε” για ακόμη μία φορά ένα ημίχρονο μένοντας στο “μηδέν” (έβδομο φετινό ματς που δεν έχει σκοράρει στο πρώτο 45λεπτο), ο Ολυμπιακός “πάτησε γκάζι” στο δεύτερο μέρος κι επικράτησε πολύ εύκολα του Ατρόμητου με 4-0 (με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί), στο παιχνίδι που έκλεισε το πρώτο μέρος της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Οι “ερυθρόλευκοι”, που την ερχόμενη Τετάρτη υποδέχονται τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Champions League, προσπάθησαν να πιέσουν από τα πρώτα λεπτά τους Περιστεριώτες, αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ, όμως δεν το βρήκαν από την πολύ ωραία ενέργεια και το τελείωμα του Χασάν στο 6', το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Ατρόμητος άρχισε να κλείνει ολοένα και περισσότερο τους χώρους όσο περνούσε η ώρα, ψάχνοντας μία γρήγορη κόντρα, ωστόσο, οι παίκτες του τα χαλούσαν συνεχώς στην τελική πάσα.

Στο 28' έγινε η φάση που άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι, καθώς ο Μάτιτς έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Καμαρά. Ο Κουτσιαύτης αρχικά έδειξε κίτρινη κάρτα, όμως κατόπιν υπόδειξης των διαιτητών VAR, πήγε στο μόνιτορ κι άλλαξε την απόφασή του, αποβάλλοντας τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου.

Οι “ερυθρόλευκοι”, πάντως, μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή τους, παρά το γεγονός ότι ο Μαρτίνς άλλαξε σύστημα στο 40', περνώντας στο γήπεδο και τον Ελ Αραμπί, για να πιέσει κι άλλο τους φιλοξενούμενους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ - ΧΑΣΑΝ

Ο Μαροκινός πήρε... φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα προσωπικό σόου, έκανε εύκολα τα πράγματα για τους Πειραιώτες. Στο 52' από ασίστ του Φορτούνη, άνοιξε το σκορ (σε φάση που αρχικά δόθηκε οφσάιντ κι εν τέλει το γκολ “μέτρησε” με υπόδειξη του VAR).

Στο 82' έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Γιαννιώτη, αφού έκανε πρώτα μία φανταστική ντρίμπλα με τακουνάκι, έπειτα από πάσα του Λοβέρα (που είχε καθυστερήσει να “σερβίρει”, δευτερόλεπτα πριν, την ασίστ στον αμαρκάριστο Ραντζέλοβιτς) και στο 87' με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο 65' ο Χασάν είχε κάνει το 2-0 έπειτα από ασίστ του Εμβιλά, “καθαρίζοντας” ουσιαστικά το ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (76' Μπουχαλάκης), Καμαρά, Μασούρας (40' Ελ Αραμπί), Φορτούνης (69' Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (70' Λοβέρα), Χασάν (76' Σουντανί).

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Σάλομον (69' Γκαλβάο), Χαρίσης (61' Χριστοδουλόπουλος), Κιβρακίδης (69' Ούμπιδες), Μουνίθ, (35' Μπουσουλάτζιτς) Νάτσος, Μάτιτς, Κωτσόπουλος (61' Ενσικουλού).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Η Άρτεμις βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο