LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2020 16:26

Πωλείται το σπίτι όπου έζησε ο Στινγκ... έναντι αστρονομικού ποσού!

Πρόκειται για ένα αρχοντικό, επτά ορόφων, χτισμένο το 1775, στο ιστορικό St. James's Park.

AP - Στινγκ

Αν σας περισσεύουν 17 εκατομμύρια δολάρια τότε μπορείτε να γίνεται γείτονας της βασίλισσας Ελισάβετ αποκτώντας ένα σπίτι στο οποίο έμεινε και ο Στινγκ.

Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα γεωργιανού ρυθμού αρχοντικό, επτά ορόφων, χτισμένο το 1775, στο ιστορικό St. James's Park, που σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού θα είναι γείτονας με τη βασίλισσα Ελισάβετ και το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το σπίτι -το οποίο ενοικίασε ο Στινγκ και η σύζυγος Τρούντι Στάιλρ για περίπου δύο χρόνια- έχει επίσης ξεχωριστό χώρο για εργασία από το σπίτι, δύο δωμάτια ανάγνωσης, τέσσερα υπνοδωμάτια, μια μεγάλη σύγχρονη κουζίνα και πολλά χαρακτηριστικά της περιόδου που χτίστηκε προσεκτικά διατηρημένα, όπως μαρμάρινα τζάκια και περίτεχνα γύψινα.

«Είναι ένα όμορφο γεωργιανό αρχοντικό με κομψό σαλόνι και υπέροχη ακουστική», λέει ο Gary Hersham από το κτηματομεσιτικό γραφείο Beauchamp Estates. «Είναι το τέλειο σπίτι για μουσικούς ή ερμηνευτές που αναζητούν έναν εξαιρετικό χώρο».

Ο Στινγκ έζησε στο ιστορικό σπίτι, κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης της μόνιμης οικογενειακής του κατοικίας στο κοντινό Westminster.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς23:59Κιλιάν Μπαμπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το διαζύγιο και το “αντίο” του (βίντεο)23:48Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το τέλος Ιουνίου23:37Νέα Ιωνία: Σύλληψη νεαρού με εκατοντάδες κροτίδες (εικόνες)23:25Ηλιακή καταιγίδα που μπορεί να βλάψει τα δίκτυα πλησιάζει τη Γη 23:11Μεσανατολικό: Το κράτος της Παλαιστίνης αναγνωρίζουν ευρωπαϊκές χώρες22:58Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας: Με κεκτημένη ταχύτητα… το “τριφύλι”22:46Σακελλαροπούλου: Η υποδοχή και η διάκριση στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας22:32Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα22:19Μαφιόζικη δολοφονία στον Βύρωνα: Ποιο ήταν το θύμα (βίντεο)22:06“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)21:55Επίμονη ζάλη: Όταν νιώθετε πως χάνετε την ισορροπία σας21:42Ξάνθη: Νεκρός άνδρας από φωτιά στο σπίτι του21:28Fire Rainbow: Το σπάνιο φαινόμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό 21:15Diamond League: Ο Τεντόγλου δεύτερος στην Ντόχα21:01Ολυμπιακός –Αναστόπουλος: Έτσι θα κερδίσουμε την Φιορεντίνα στον τελικό20:48Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια δήλωση του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την κατάσταση της υγείας της20:34Ουκρανία: Αναμένει τα πρώτα F-16 μέσα στο καλοκαίρι20:21ΟΗΕ: Συμβολική αναγνώριση της Παλαιστίνης ως μέλος 20:07 “I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)19:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο