LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 10 Οκτωβρίου 2020 21:21

Ντόναλντ Τραμπ: Αισθάνομαι υπέροχα (εικόνες)

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή του έκανε ενώπιον δεκάδων συγκεντρωμένων ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό.

AP - Ντόναλντ Τραμπ - Λευκός Οίκος

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, που βγήκε στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου και βγάζοντας τη μάσκα του είπε στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους ότι «αισθάνεται υπέροχα».

Ο Τραμπ που έχει πει ότι έχει διακόψει τη θεραπεία για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο θα είναι έτοιμο «πολύ, πολύ σύντομα».

«Θέλω να ξέρετε ότι το έθνος μας θα νικήσει αυτόν το φρικτό κινεζικό ιό», επέμεινε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Παράγουμε θεραπείες και ισχυρά φάρμακα, θεραπεύουμε τους ασθενείς, θα το ξεπεράσουμε και το εμβόλιο θα έρθει πολύ, πολύ γρήγορα, σε χρόνο ρεκόρ», διαβεβαίωσε.

«Η επιστήμη και η ιατρική θα εξαλείψουν τον κινεζικό ιό μια για πάντα. Θα τον ξεφορτωθούμε από όλο τον κόσμο. Βλέπετε τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην Ευρώπη, στον Καναδά..., όμως αυτό θα εξαφανιστεί, αρχίζει να εξαφανίζεται και τα εμβόλια θα βοηθήσουν», εκτίμησε.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα πραγματοποιήσει δύο επιπλέον προεκλογικές συγκεντρώσεις την προσεχή εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας.

AP - Ντόναλντ Τραμπ - Λευκός Οίκος

Ο Τραμπ θα μιλήσει κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων στο Τζόουνσταουν, στην Πενσυλβάνια και στο Ντι Μόιν, στην Άιοβα την Τετάρτη, αναφέρει η προεκλογική του ομάδα σε ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 την περασμένη εβδομάδα, θα μιλήσει απόψε σε εκατοντάδες οπαδούς του στον Λευκό Οίκο, με την ελπίδα να επανεκκινήσει την εκστρατεία του, η οποία αναστατώθηκε από την είδηση της λοίμωξής του. Το δεύτερο debate, πάντως, με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, ακυρώθηκε καθώς ο  Τραμπ αρνήθηκε να γίνει διαδικτυακά, παρά το γεγονός ότι φέρει τον κορονοϊό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:37Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο