LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Οκτωβρίου 2020 22:33

Κορονοϊός - Δήμαρχος Γλυφάδας: Κανένας δάσκαλος δεν πήγε για τεστ, παρά το κρούσμα

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο Γιώργος Παπανικολάου, μετά το κρούσμα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας.

Κορονοιός - τεστ - έλεγχος - COVID

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, για τα τεστ κορονοϊού στους δασκάλους του 5ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής του, μετά το κρούσμα που εντοπίστηκε την Πέμπτη.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπανικολάου, οι δάσκαλοι κλήθηκαν να υποβληθούν σε μοριακό τεστ, αλλά δεν προσήλθε κανένας!

Αναλυτικά στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο Δήμαρχος Γλυφάδας αναφέρει τα εξής:

«Δεν το χωράει το μυαλό μας, ειλικρινά. Σήμερα, από όλους τους δασκάλους του 5ου Δημοτικού Γλυφάδας, που όφειλαν να κάνουν το τεστ για τον κορονοϊό, δεν πήγε κανένας. Όπως σας ενημερώσαμε χθες, είχαμε κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό του 5ου Δημοτικού Γλυφάδας. Σπεύσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε την υγεία των εκπαιδευτικών, των παιδιών και των οικογενειών τους.

Μεριμνήσαμε σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές ώστε, σε μονάδα του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Αθήνας, να κάνουν μοριακό τεστ όλοι οι δάσκαλοι του συγκεκριμένου σχολείου, σήμερα κιόλας το πρωί.

Ε, λοιπόν, από το σύνολο των 25 δασκάλων δεν πήγε κανείς! Ενημερώθηκε το σχολείο ότι μπορούν να πάνε είτε το πρωί, πριν το μάθημα, είτε όσοι δεν προλάβουν, μετά το μάθημα. Πήγε μόνο μία δασκάλα που είπε ότι χάθηκε και βρέθηκε αλλού… Ούτε ένας δεν μας ζήτησε να τον διευκολύνουμε σε κάτι, δεν εξέφρασε μια απορία, δεν μας ειδοποίησε καν ότι δεν θα πάει να κάνει το τεστ.

Όποια τυχόν παρανόηση κι αν έγινε από κάποιους, ουδείς μας ρώτησε τίποτα, ουδείς είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα, ουδείς μας ενημέρωσε τι θα γίνει τελικά με τα τεστ – αν για παράδειγμα θα οριστεί νέο ραντεβού.

Αυτό είναι ακατανόητο. Πραγματικά ακατανόητο. Και μάλιστα από τους σεβαστούς μας δασκάλους, που τους εμπιστευόμαστε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, τα παιδιά μας.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σοκ στη Λάρισα: Συνελήφθη 13χρονος για παιδική πορνογραφία - Χρησιμοποιούσε την τεχνητή νοημοσύνη12:17Αντετοκούνμπο: Απειλή θανάτου στη γυναίκα του από Τούρκο οπαδό12:03Επίθεση σε 26χρονη στον Κορυδαλλό - Την γρονθοκόπησαν και την έκλεψαν11:50Η επίσημη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο11:36Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 26χρoνου - Κατηγορείται για βιασμό της συντρόφου του11:22ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου11:09“Το Πρωινό”: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχολιάζει τις ικανότητες του Λιάγκα στο τένις! (βίντεο)10:55Ρόδος: Φιξάκια κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε αυλή σχολείου10:41Θύμα απάτης η Κρίστη Κρανά: Μου έκαναν πλύση εγκεφάλου, είμαι σε σοκ10:26Ειρήνη Μουρτζούκου: Τα δεκάδες ερωτικά γράμματα που δέχεται στη φυλακή10:12Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Τα “έσπασαν” στον Θοδωρή Φέρρη - Αποκλειστικές δηλώσεις στο Πρωινό (βίντεο)09:58Μαρινάκης: Το ΠΑΣΟΚ είτε λέει ψέματα σε αυτά που τάζει, είτε θα αυξήσει φόρους09:44Στάθης Αγγελόπουλος: Δεν έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας με την πρώην σύζυγό μου09:30Νίκη: Προς διαγραφή ο βουλευτής Νίκος Βρεττός;09:23Όμιλος Antenna - ATLANTIC COUNCIL: Κορυφαία Διεθνής Συνεργασία09:08Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, με τον Ντόναλντ Τραμπ08:54Κρήτη – Μεταναστευτικό: Νέες επιχειρήσεις εντοπισμού και διάσωσης τις τελευταίες ώρες08:39Γάζα: Σφοδροί ισραηλινοί βομβαρδισμοί κατά τη διάρκεια της νύχτας08:25ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι 19 Σεπτεμβρίου08:11Missing Alert για την εξαφάνιση 36χρονου07:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο