LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 01 Οκτωβρίου 2020 18:15

Τέλος από την Basket League ο Πανιώνιος

Οι Νεοσμυρνιώτες ενημέρωσαν και τον ΕΣΑΚΕ ότι δεν θα μετάσχουν στην Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Πανιώνιος - Basket League

Ο Πανιώνιος δεν θα λάβει μέρος στη νέα σεζόν της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Μετά την αποχώρηση της ιστορικής ομάδας από το θεσμό του Κυπέλλου, όπου επρόκειτο να αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο (3/10) τον ΠΑΟΚ, οι Νεοσμυρνιώτες ενημέρωσαν και τον ΕΣΑΚΕ ότι δεν θα μετάσχουν στην Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Αυτό γνωστοποίησε σε δήλωσή του ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων», Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, στην οποία αναφέρει:

«Κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ, ενημέρωσα επίσημα τον Πρόεδρο κο. Γαλατσόπουλο και τις υπόλοιπες ομάδες, ότι ο Πανιώνιος δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Basket League.

Όπως ανέφερα και στην δήλωσή μου στον ΕΣΑΚΕ, ο μοναδικός λόγος που δεν απέσυρα την ομάδα αμέσως μετά το ναυάγιο της συμφωνίας με υποψήφιο επενδυτή την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, ήταν ότι μου ζητήθηκε από ανθρώπους του Πανιωνίου να τους δώσω ένα περιθώριο μερικών ημερών μήπως καταφέρουν να βρουν μια λύση ώστε ο Πανιώνιος να αγωνιστεί κανονικά στην BasketLeague. Στο σενάριο αυτό, θα παραχωρούσα τις μετοχές και την διοίκηση της ΚΑΕ σε Πανιώνιους και η ομάδα θα έτρεχε με έσοδα-έξοδα, έτσι ώστε ακόμα και εάν τελικά υποβιβαζόταν αγωνιστικά στην Α2 Εθνική Κατηγορία, θα απέφευγε την ταλαιπωρία της ΕΣΚΑΝΑ.

Δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους και παρά το κλίμα συσπείρωσης που -θα έπρεπε να- υπάρχει αυτή τη στιγμή, δεν κατάφεραν να βρουν τους απαραίτητους ανθρώπους που θα στήριζαν μια τέτοια προσπάθεια, αλλά ούτε καν τα ελάχιστα χρήματα που ένα τέτοιο εγχείρημα θα χρειαζόταν για να ξεκινήσει. Μοιραία, σήμερα, λίγες μόνο ώρες προτού η ΕΕΑ απορρίψει τον φάκελο αδειοδότησης του Πανιωνίου, απέσυρα επίσημα την ομάδα από το επόμενο πρωτάθλημα της Basket League, προκειμένου να μην καθυστερήσω περαιτέρω τις απαραίτητες διαδικασίες για την έναρξή του.

Εντός της ημέρας, θα έχω επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κο. Μισαηλίδη για την επόμενη ημέρα του Πανιωνίου».

Εκτός και με τη... σφραγίδα της ΕΕΑ

Εκτός Basket League και με τη... σφραγίδα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού βρίσκεται ο Πανιώνιος, καθώς η «κυανέρυθρη» ΚΑΕ δεν εξασφάλισε, όπως ήταν αναμενόμενο, το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ. Με τον τρόπο αυτό επικυρώνεται η απουσία της ομάδας της Νέας Σμύρνης από το νέο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί με 12 ομάδες.

Στον αντίποδα, η ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ ΓΣ Επαρχίας Αγιάς Ερμής (δηλαδή στην ΚΑΕ Λάρισα).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, που υποστηρίζει ότι ο πατέρας του πέθανε από ιατρικό λάθος. Τι ζητά από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τι λέει για τον Πρωθυπουργό, τι καταγγέλλει για το Νοσοκομείο “Αττικόν”

Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)Σήμερα 11:29 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο αδελφός του Γιάννη Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα τους, στρέφοντας τα “πυρά” του κατά ιατρών του Νοσοκομείου “Αττικόν”, αλλά και του Άδωνι Γεωργιάδη.


 

“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην ΑθήναΣήμερα 09:12 | Ειδήσεις

Πως τα μέλη της διεθνούς συμμορίας είχαν κάνει “χτυπήματα” κέντρο της πρωτεύουσας. Τι βρέθηκε στην κατοχή τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος11:42Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)11:28Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα09:12Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Και η ψυχολογική κακοποίηση;08:09Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο