LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2020 23:40 | Ανανέωση: 30 Σεπτεμβρίου 2020 23:48

“Αντίο” στο Champions League είπε ο ΠΑΟΚ

Δεύτερη ήττα για τους Θεσσαλονικείς από την Κράσνονταρ.

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ

Πιο έμπειρη και πιο τυχερή στη φάση του αυτογκόλ του Μιχαηλίδη, η Κρασνοντάρ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη με το ίδιο σκορ στη Ρωσία πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η έμπνευση του Αμπέλ Φερέιρα να μην αλλάξει την 11άδα του πρώτου αγώνα, του βγήκε ανασταλτικά, όμως ο ΠΑΟΚ σπατάλησε 60 λεπτά με τον Κρέσπο δεξί μπακ-χαφ και χωρίς φορ, παρότι έκανε ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα. Όταν μπήκαν Τσόλακ και Ουαγκέ η Κρασνοντάρ διαχειριζόταν καλύτερα το ματς και αφού έγινε το 0-1 δεν πανικοβλήθηκε με το 1-1 του Καντουρί και στο επόμενο λεπτό έκανε το 1-2 στην πελαγωμένη άμυνα του ΠΑΟΚ.

Με πρέσινγκ ψηλά και με διάθεση να κάνει αυτός παιχνίδι μπήκε στο ματς ο ΠΑΟΚ, παρότι στο ξεκίνημα δεν είχε τελική προς την εστία. Οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το ματς και με καλή κυκλοφορία προσπαθούσαν να πατήσουν στην περιοχή με αξιώσεις.

Μοναδική «ανορθογραφία» στο επιθετικό κομμάτι ήταν ο Κρέσπο στα δεξιά, γι’ αυτό και η πρώτη ευκαιρία του Δικεφάλου ήρθε από αριστερά στο 16’ με το σουτ του Ζίβκοβιτς.

Η απουσία κλασικού φορ στην περιοχή για την ώρα δεν έβγαινε πάντως στον Φερέιρα, από την άλλη όμως και οι Ρώσοι ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά. Αμυντικά, η Κρασνοντάρ είχε τα γνωστά κενά, έτσι όπως παίζει, απλά χρειαζόταν κάποιος να τα εκμεταλλευτεί.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν ισορροπήσει, απείλησαν ανεπιτυχώς στο τρανζίσιον στο 29’ με μακρινό σουτ του Βιλένα, ενώ μια φάση πριν ο Πέλκας είχε σπαταλήσει μια επίθεση με καλές προϋποθέσεις. Αυτό που έκανε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ πάντως ήταν «πταίσμα» σε σχέση με την ευκαιρία του Κρέσπο που στο 34’ ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Σαφόνοφ με κεφαλιά. Η Κρασνοντάρ ανέβηκε προς το τέλος, δίχως πάντως να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Ζίβκοβιτς, με τον Ελ Καντουρί στο 45’ να έχει ένα καλό σουτ και το ημίχρονο να λήγει 0-0.

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ

Σε αντίθεση με το ξεκίνημα του πρώτου μέρους, η Κρασνοντάρ είχε την κατοχή στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 54’ ο Σαφόνοφ «πήρε την μπουκιά από το στόμα» του Πέλκα και ένα λεπτό μετά ο Ζίβκοβιτς απείλησε μέσα από την περιοχή, ενώ οι ευκαιρίες «τρίτωσαν» με την κεφαλιά του Βαρέλα στο 56’ που πέρασε λίγο άουτ.

Το momentum έλεγε ΠΑΟΚ και επιτέλους ο Φερέιρα πέρασε τον Τσόλακ αντί του Πέλκα και τον Ουαγκέ αντί του Κρέσπο στο 59’. Ο Μουσάεφ έκανε αλλαγή τον Ούτκιν με τον Σμόλνικοφ για να κόψει τις επελάσεις του Γιαννούλη.

Ο Μιχαηλίδης έκοψε με ρίσκο αλλά κανονικά τον Κλάεσον στην περιοχή στο 63’, με το ματς να αποκτά γρήγορο ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ αναγκαστικά είχε δώσει πιο πολλούς χώρους, ψάχνοντας το γκολ. Έτσι, στο 73’ η Κρασνοντάρ βγήκε στην κόντρα από αριστερά, ο Σμόλνικοφ έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Μιχαηλίδης βρήκε την μπάλα στο βηματισμό κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα…

Ο Δικέφαλος πλέον έψαχνε δυο γκολ για να πάει το ματς στην παράταση με τον Φερέιρα να βάζει και τον Σφιντέρσκι αντί του Βαρέλα για φουλ επίθεση. Με το πού μπήκε, έγινε το 1-1 στο 77’ με την κεφαλιά του Ελ Καντουρί από το φάουλ του Σβαμπ. Όλα όμως τελείωσαν στο επόμενο λεπτό. Ο Βιλένα με σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι, στην επαναφορά «κόλλησε» όλη άμυνα και ο Καμπελά σε κενή εστία έκανε το 1-2.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΧθες 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)Χθες 22:13 | Τοπικά Νέα

Το έθιμο της συνάντησης των πέντε μεγάλων Επιταφίων της πόλης αναβίωσε φέτος με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΧθες 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Χθες 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο