LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 29 Σεπτεμβρίου 2020 23:55

Champions League: πέρασε στους ομίλους ο Ολυμπιακός

Αλώβητοι έφυγαν οι "ερυθρόλευκοι" από την έδρα της Ομόνοιας στην Κύπρο.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε κάνει το πρώτο βήμα από το Φάληρο, όταν είχε επικρατήσει με 2-0 επί της Ομόνοιας για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι για 2η σερί χρονιά και για 20η στην ιστορία τους θα βρεθούν σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός φωνάζει για ένα πέναλτι στον Ελ Αραμπί στο 5ο λεπτό με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι Κύπριοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 11΄ με μια κεφαλιά του Λούφτνερ με την μπάλα να πηγαίνει λίγο άουτ.

Όμως, η μεγαλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 19ο λεπτό, όταν ο Ραντζέλοβιτς από το ύψος του πέναλτι δεν σημάδεψε σωστά. Η Ομόνοια παίζοντας υπομονετικά θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 33΄, αλλά ο Σεμέδο πρόλαβε τον Μποτεάκ και έδιωξε πριν ο παίκτης σκοράρει και το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ΓΣΠ και στο 48' η απευθείας εκτέλεση του Μποτεάκ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πορτογάλος πορτιέρο του Ολυμπιακού μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ένα δυνατό σουτ του Κούσουλου.

Οι Πειραιώτες απείλησαν για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο με ένα φαλτσαριστό σουτ του Καμαρά στο 61ο λεπτό, αλλά ο Φαμπιάνο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στη συνέχεια, ο Χολέμπας με σουτ εκτός περιοχής δεν αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Ο Ολυμπιακός έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο 65ο λεπτό χάνοντας μια απίστευτη διπλή ευκαιρία. Ο Ελ Αραμπί από τα δύο μέτρα δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ, αφού ο πεσμένος Λανγκ τον έκοψε και ο Ραντζέλοβιτς πήρε το ριμπάουντ, αλλά εξ επαφής σουτάρει πάνω στον Βραζιλιάνο κίπερ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Ολυμπιακός πίεζε για το γκολ της νίκης, αλλά έπεφτε συνεχώς πάνω στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας. Στο 77', μια ωραία εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, απέκρουσε και πάλι ο Φαμπιάνο, ενώ έκανε την επέμβαση του αγώνα στο 82' σε κοντινό πλασέ του Μασούρα.

Πέντε λεπτά αργότερα, το διαγώνιο δυνατό σουτ του Εμβιλά κόντρα στον Κούσουλο και ο Φαμπιάνο έδιωξε πάλι σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός τελείωσε τον αγώνα κάνοντας 29 τελικές προσπάθειες, αλλά χωρίς να μπορέσει να σκοράρει, όμως, πέτυχε τον στόχο του που ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Οι συνθέσεις:

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ. Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χουμποτσάν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λετσιάκς, Κούσουλος, Βίτορ Γκόμες, Τζιωνής (85' Σενέ), Παπουλής (70' Ασάντε), Ντιούρις (70' Κακουλής), Μποτεάκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά (90'+1' Καφού), Ραντζέλοβιτς (74' Μασούρας), Βαλμπουενά (90'+1' Φορτούνης), Ελ Αραμπί.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒορίζια: Ελεύθερος υπό όρους ο 23χρονος για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμούΣήμερα 12:45 | Ειδήσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος ανιψιός του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, ενός εκ των δύο νεκρών από το ένοπλο επεισόδιο, υποστήριξε πως το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου βρισκόταν σε γάμο.

Ουκρανία: Τα 28 σημεία του ειρηνευτικού σχεδίου ΤραμπΣήμερα 13:20 | Ειδήσεις

Ανάμεσα στους όρους του σχεδίου είναι η συνταγματική αποδοχή της Ουκρανίας ότι δεν θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, καθώς και η αποδοχή του ΝΑΤΟ να περιλάβει στο καταστατικό του πρόβλεψη που θα διευκρινίζει ότι η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί στη Συμμαχία στο μέλλον.

Τραγωδία σε ειδικό σχολείο στον Πειραιά: 13χρονη μαθήτρια πνίγηκε με το φαγητό τηςΣήμερα 11:56 | Ειδήσεις

Στη Διεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νίκαιας έχουν οδηγηθεί για προσαγωγή ο διευθυντής και ο/η εκπαιδευτικός. 

ΑΧΕΠΑ: Ζευγάρι νοσηλεύεται με οξεία ηπατική ανεπάρκεια μετά από κατανάλωση μανιταριώνΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

Κινητοποίηση για ανεύρεση μοσχεύματος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ουκρανία: Τα 28 σημεία του ειρηνευτικού σχεδίου Τραμπ13:40Κύκλωμα με τους ψευτοεπενδυτές των καζίνο: Στον ανακριτή ο Σπύρος Μαρτίκας (βίντεο)13:26Ντουμπάι: Συντριβή αεροσκάφους κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης (βίντεο)13:12Βορίζια: Ελεύθερος υπό όρους ο 23χρονος για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού12:58Φουκοσίμα: Η Ιαπωνία προχωρά στη μερική επαναλειτουργία του μεγαλύτερου πυρηνικού σταθμού στον κόσμο12:44Κακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κέρκυρα - Πλημμύρες και κατολισθήσεις (εικόνες)12:30ΑΧΕΠΑ: Ζευγάρι νοσηλεύεται με οξεία ηπατική ανεπάρκεια μετά από κατανάλωση μανιταριών12:16Τραγωδία σε ειδικό σχολείο στον Πειραιά: 13χρονη μαθήτρια πνίγηκε με το φαγητό της12:02Νιγηρία: Ένοπλοι απήγαγαν μαθητές από καθολικό σχολείο 11:48Μητσοτάκης στο Bloomberg για το λιμάνι του Πειραιά: Ενισχύουμε τη στρατηγική συνεργασία με τις ΗΠΑ11:34“Ενώπιος Ενωπίω”- Ρέμος για Μαρινέλλα: Θέλω να ανοίξει τα μάτια για να την αποχαιρετήσουμε όπως της αξίζει (βίντεο)11:20Ιωάννινα: Υπερχείλισε ο Καλαμάς - Προβλήματα από την κακοκαιρία στη βόρεια Κέρκυρα 11:06Βορίζια: Στα Δικαστήρια Ηρακλείου ο αδερφός της Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη για να απολογηθεί10:52Μητσοτάκης για Ένοπλες Δυνάμεις: Η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ10:38Κρεμλίνο: Μια διευθέτηση στην Ουκρανία θα πρέπει να οδηγήσει στην εξάλειψη των βαθύτερων αιτιών της σύγκρουσης10:24ΗΠΑ: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της FEMA, Ντέιβιντ Ρίτσαρντσον10:10Τι περιλαμβάνει το σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ για τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία09:56Εθνική ποδοσφαίρου: Άνοδος για την Ελλάδα στη βαθμολογία της FIFA09:42Θεσσαλονίκη: Με συνοδεία περιπολικού έφτασε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο09:28Διώρυγα της Κορίνθου: Μυστήριο με σορό άνδρα που εντοπίστηκε09:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο