LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 29 Σεπτεμβρίου 2020 18:25

Καιρός: ήλιος και ισχυροί άνεμοι την Τετάρτη

Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Πώς θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, 5 με 6 μποφόρ, που από νωρίς το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί και θα εξασθενήσουν. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, 4 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Ο υδράργυρος θα δείξει από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου υπάρχει πιθανότητα σποραδικών βροχών. Θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι, με την ίδια ένταση, με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου (σημ: στη δυτική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στην Ήπειρο, με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή όμβρων τις απογευματινές ώρες. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θεσσαλία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικοί, 5 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στα βόρεια. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια, όπου τις πρωινές ώρες πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί, 4 με 5 μποφόρ, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη

Στα δυτικά και στα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στα βορειοανατολικά από νότιες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤροχαίο στο Αγρίνιο: Ο 21χρονος Θανάσης απανθρακώθηκε και οι νοσηλευτές γονείς του τον αναγνώρισανΧθες 20:26 | Ειδήσεις

Ο πατέρας της ανήλικης συνοδηγού που επέζησε μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1

Έκτακτα μέτρα για την καταπόνηση των εργαζομένων από τη ζέστη – Σε ισχύ από αύριοΧθες 20:53 | Ειδήσεις

Μέτρα προστασίας εργαζομένων από θερμική καταπόνηση στον ιδιωτικό τομέα, με παύση εργασιών σε εξωτερικούς χώρους και δυνατότητα τηλεργασίας

Ερυθρά Θάλασσα: Βυθίζεται το υπό ελληνική διαχείριση πλοίο – Με ρουκέτες, πυραύλους και drones η επίθεσηΧθες 22:35 | Ειδήσεις

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για την πρώτη επίθεση εναντίον εμπορικού πλοίου από τους Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα από τον Νοέμβριο του 2024.

Τρόμος στο Αγρίνιο: Πυροβολούσε με αεροβόλο πάνω από τα κεφάλια παιδιώνΧθες 15:42 | Ειδήσεις

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν 65χρονο άνδρα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μετά τον καύσωνα, χαλάζι και νεροποντή στο Μιλάνο: Γυναίκα καταπλακώθηκε από δέντρο (βίντεο)23:59Χανιά: 22χρονος νοσηλεύεται μετά από ηλεκτροπληξία 23:50Κέρκυρα: Κάλεσαν για βοήθεια στο Λιμενικό και κατέληξαν να... συλλαμβάνονται23:37Γεραπετρίτης: Στην Κορυτσά ο ΥΠΕΞ για τα εγκαίνια του κτηρίου "Σεφέρη" του Γενικού Προξενείου23:23Επίδομα ενοικίου: Οι κυρώσεις για όσους υποβάλλουν ανακριβή στοιχεία23:09Ερυθρά Θάλασσα: Βυθίζεται το υπό ελληνική διαχείριση πλοίο – Με ρουκέτες, πυραύλους και drones η επίθεση22:53Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης 96 αλλοδαπών με τη συμμετοχή σκάφους της Frontex22:38Αισιόδοξος ο Νετανιάχου για τη συνάντηση με τον Τραμπ: Θα βοηθήσει στη συμφωνία για τη Γάζα22:22ΠΑΟΚ: Κλείνει στην Κοπεγχάγη ο Κοτάρσκι με 5 εκατ. ευρώ22:05O ΕΟΔΥ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αύξηση στα ΣΜΝ21:51Αλυκή Βοιωτίας: Συνελήφθη 55χρονος μελισσοκόμος για την πυρκαγιά21:36Έκτακτα μέτρα για την καταπόνηση των εργαζομένων από τη ζέστη – Σε ισχύ από αύριο21:22Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Ο Τραμπ βλέπει τις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη μέσα από ένα πολύ συγκεκριμένο πρίσμα21:05Τροχαίο στο Αγρίνιο: Ο 21χρονος Θανάσης απανθρακώθηκε και οι νοσηλευτές γονείς του τον αναγνώρισαν20:51Άφησσος: Εργαζόμενος κατέρρευσε εν ώρα εργασίας – Τον επανέφεραν με απινιδωτή20:34Formula 1: Θρίαμβος της McLaren και του Νόρις20:20Σοβαρό ένοπλο επεισόδιο στη νότια Ερυθρά Θάλασσα - Επίθεση σε πλοίο υπο ελληνική διαχείριση20:02Καύσωνας: Επείγουσα ανακοίνωση του ΕΚΠΑ - Τι να προσέξουμε19:48Φαράγγι Βουραϊκού: Επιχείρηση διάσωσης 80χρονου και 56χρονης που έκαναν πεζοπορία19:34Χαλκιδική: 24ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς19:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο