LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 29 Σεπτεμβρίου 2020 16:43

Εκτός Basket League ο Πανιώνιος

"Ναυάγησε" η συμφωνία με τον υποψήφιο αγοραστή της ΚΑΕ.

Πανιώνιος – Ηρακλής

Ο Πανιώνιος δεν θα βρίσκεται στην Basket League την νέα σεζόν.

Παρόλο που ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ (28/09) πως η ομάδα θα «κατέβει» στο παρκέ, καθώς υπήρχε καταρχήν συμφωνία με υποψήφιο επενδυτή, οι διαδικασίες δεν προχώρησαν.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Χριστοδουλόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά πως «με την ειλημμένη απόφασή μου να μην χρηματοδοτήσω την ομάδα και μετά και την απόσυρση ενδιαφέροντος του μοναδικού σοβαρού υποψήφιου επενδυτή που υπήρξε για την ΚΑΕ Πανιώνιος, η συνέχεια του Πανιωνίου θα είναι προφανώς εκτός Basket League».

Η δήλωση Χριστοδουλόπουλου

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα, ότι μόλις ενημερώθηκα ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχω στην ΚΑΕ Πανιώνιος, παρά την προφορική συμφωνία που υπήρξε εχτές σχετικά με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον εν Ελλάδι εντεταλμένο σύμβουλο του υποψηφίου επενδυτή.

Και οι δύο πλευρές, κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να επισπευσθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης μετοχών και καταφέραμε με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό να επιτύχουμε προφορική συμφωνία μέσα σε τρεις μόνον συναντήσεις και σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας.

Δυστυχώς, ανυπέρβλητο εμπόδιο στην όλη διαδικασία ήταν η πίεση χρόνου, ειδικά για τις διαδικασίες αδειοδότησης που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League. Συγκεκριμένα, παρά τη χτεσινή προφορική συμφωνία (που ακολουθήθηκε από ανακοίνωσή μου περί συμφωνίας κατά τη διάρκεια του χτεσινού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με τη σύμφωνη γνώμη του εν Ελλάδι εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή) δεν κατέστη δυνατό να αποτυπωθεί εγγράφως η συμφωνία και ακολούθως να εγκριθεί από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών.

Με την ειλημμένη απόφασή μου να μην χρηματοδοτήσω την ομάδα και μετά και την απόσυρση ενδιαφέροντος του μοναδικού σοβαρού υποψήφιου επενδυτή που υπήρξε για την ΚΑΕ Πανιώνιος, η συνέχεια του Πανιωνίου θα είναι προφανώς εκτός Basket League. Περί αυτού, θα έχω επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κο. Γαλατσόπουλο εντός της ημέρας».
 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα τηςΣήμερα 10:16 | Τοπικά Νέα

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός από τα χέρια της κόρης του.

Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)Σήμερα 11:40 | Ειδήσεις

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας βρέθηκε και την Μεγάλη Παρασκευή ο Πρωθυπουργός, μαζί με την σύζυγο του, για την περιφορά του επιταφίου.

Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)Σήμερα 11:50 | Ειδήσεις

Έχοντας στο πλευρό του τον Τάιλερ Μακμπέθ, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στο κερκυραϊκό έθιμο, μετά από την ολοκλήρωση της περιφοράς του Επιταφίου του Αγίου Σπυρίδωνα.

Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η ΕλλάδαΣήμερα 10:28 | Ειδήσεις

Τι είπε για τα Eurofighter και την άρνηση των Γερμανών για πώληση τους στην Άγκυρα. Πως σχολιάζει τα βήματα της ελληνοτουρκικής προσέγγισης, τι ξεκαθαρίζει για το Κυπριακό.


 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)12:07Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:58Μεγάλο Σάββατο: Η κάθοδος του Ιησού στον Άδη και η πρώτη Ανάσταση08:45ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο