LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Σεπτεμβρίου 2020 10:40

Ελ Αραμπί και Φούντας στους κορυφαίους σκόρερ του 2020

Τι αναφέρει η τελευταία έκθεση του CIES, του διεθνούς κέντρου αθλητικών σπουδών, που εδρεύει στο Νοσατέλ και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της FIFA με το Πανεπιστήμιο της ελβετικής πόλης.

Παναθηναικός - Ολυμπιακός - Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, σκόρερ στη νίκη (2-0) του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού το Σάββατο και ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος την ίδια ημέρα άνοιξε (15’) το σκορ, οδηγώντας την Ραπίντ Βιένης σε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Πόλτεν, βρίσκονται ανάμεσα στους 127 ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει τουλάχιστον 10 γκολ σε 94 πρωταθλήματα κορυφαίας κατηγορίας παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους 2020.

Αυτό αναφέρει σήμερα, η τελευταία έκθεση του CIES, του διεθνούς κέντρου αθλητικών σπουδών, που εδρεύει στο Νοσατέλ και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της FIFA με το Πανεπιστήμιο της ελβετικής πόλης. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει σημειώσει 11 γκολ, ένα κάθε 133,6 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Ταξιάρχης Φούντας πέτυχε 10, ένα κάθε 96,6 λεπτά.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος, Ζούνιορ Νεγκάο, ο οποίος παίζει στην ομάδα της Νότιας Κορέας, Ουλσάν Χιουντάι, είναι στην κορυφή της λίστας με 24 γκολ, δύο περισσότερα από τον 35χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με την σπουδαιότητα και τον συντελεστή δυσκολίας των πρωταθλημάτων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους) βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης μπροστά από τους Τσίρο Ιμόμπιλε (19/Λάτσιο), Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι (16/Μπάγερν), Έρλινγκ Χάαλαντ (15/Ντόρτμουντ) και Μοχάμεντ Σαλάχ (13/Λίβερπουλ).

Με 15 γκολ σε μόλις 1.153 λεπτά, ο νεαρός Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ, σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα, μεταξύ των ποδοσφαιριστών στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα (σ.σ. κάθε 76,9 λεπτά). Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (24 γκολ σε 1.784 λεπτά/81,1) και ο Αντρέι Κραμάριτς της Χόφενχαϊμ (10 γκολ σε 835 λεπτά/83.5) συμπληρώνουν το βάθρο αυτής της συγκεκριμένης κατάταξης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Πιτ Χέγκσεθ επισκέφθηκε την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας15:41UEFA Europa League: Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στις 19:45 στον ΑΝΤ115:27Εθνική Ελλάδος: Με Κωστούλα και Τριάντη στους αγώνες απέναντι σε Σκωτία και Λευκορωσία15:13Ερντογάν: Η Χαμάς φαίνεται αποφασισμένη να σεβαστεί την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα14:59Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Επεκτείνεται από σήμερα σε ακόμη 5 κλάδους14:45Τέλη Κυκλοφορίας 2026: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί14:32Βορίζια Ηρακλείου: Πάνοπλοι αστυνομικοί διασκορπισμένοι στο χωριό για την κηδεία του 39χρονου - Η πομπή των συγγενών (βίντεο)14:18Μαρινάκης: Η ΕΥΔΑΠ θα παραμείνει εταιρεία δημόσιου χαρακτήρα14:04Ληστεία "μαμούθ" στη Λαμία: Κουκουλοφόροι φίμωσαν ηλικιωμένη και της άρπαξαν 40.000 ευρώ13:51ΔΕΗ: Βράβευσε 443 παιδιά εργαζομένων που αρίστευσαν στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση13:37Ερντογάν: Η Κύπρος στο “μενού” του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού13:23Χαλκιαδάκης – Βεντέτα Βορίζια: Η κατάσταση υγείας των τραυματιών13:09Άλκης Καμπανός: Νέα αναβολή στη δίκη στο Εφετείο12:55Άρτα: Σφοδρό τροχαίο, τραυματίες δύο ανήλικοι και ο οδηγός 12:42Θεσσαλονίκη: Άρχισε τους πυροβολισμούς γιατί ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκανε μια παρέα νέων12:28Μ. Βρετανία: Εκτροχιασμός τρένου στο Σάπ της Κάμπρια12:15Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες12:01Βορίζια Ηρακλείου: "Τα παιδιά των δύο οικογενειών πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο, θα υπάρξει πρόβλημα..."11:47Πάτρα: Σπείρα παρίστανε τους μανάβηδες και έκλεβε ηλικιωμένους11:33Κίνα: Η χώρα ακολουθεί πάντα τον δρόμο της ειρηνικής ανάπτυξης, ασκεί πολιτική μη χρήσης πυρηνικών όπλων11:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο