LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Σεπτεμβρίου 2020 20:38 | Ανανέωση: 26 Σεπτεμβρίου 2020 21:03

European Open: Στον τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Αν και με δυσκολία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκληση, σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό.

AP - European Open - Στέφανος Τσιτσιπάς

Χρειάστηκε τρία σετ και περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του European Open, που διεξάγεται στο Αμβούργο. Σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό, ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κριστιάν Γκαρίν από τη Χιλή με 7-5, 3-6, 6-4 και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του έναν τίτλο σε τουρνουά ATP 500 (μέχρι τώρα έχει παίξει τέσσερις τελικούς, δύο φορές στο Ντουμπάι, μία στη Βαρκελόνη και μία στο Πεκίνο, και τους έχει χάσει όλους).

Ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει πρώτος break και προηγήθηκε 5-2 στο πρώτο σετ, αλλά ο Γκαρίν (Νο 24 στον κόσμο), ο οποίος ειδικεύεται στις χωμάτινες επιφάνειες, κατάφερε να αντιδράσει και ισοφάρισε σε 5-5. Στο κρίσιμο σημείο, ο Έλληνας τενίστας κράτησε το σερβίς του και με νέο break πήρε το πρώτο σετ (7-5).

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε αρκετά λάθη, ενώ ο Χιλιανός ανέβασε την απόδοσή του, προηγήθηκε 4-2 και έκλεισε το σετ με δεύτερο break (6-3). Αυτό ήταν το πρώτο χαμένο σετ στο Αμβούργο για τον Τσιτσιπά, ο οποίος όμως έδειξε χαρακτήρα και, εκμεταλλευόμενος δύο συνεχόμενα double fault του Γκαρίν, «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του στο 5ο γκέιμ. Από κει και μετά, ο Έλληνας τενίστας κράτησε την ψυχραιμία του, διατήρησε το προβάδισμα και έφτασε στο 6-4 και τη νίκη.

AP - European Open - Στέφανος Τσιτσιπάς

Αντίπαλος του Τσιτσιπά στον αυριανό (27/9) θα είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ (νο 14 στον κόσμο), ο οποίος στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε σχετικά εύκολα του Νορβηγού Κάσπερ Ρούουντ με 6-4, 6-2. Ο 23χρονος Ρώσος είχε κατακτήσει δύο τίτλους στο ξεκίνημα της σεζόν (σε Αδελαϊδα και Ντόχα), πριν διακοπούν οι αγώνες λόγω της πανδημίας, ενώ πέρυσι είχε αποκλείσει τον Έλληνα τενίστα στον 1ο γύρο του US Open. Αντιθέτως, ο Τσιτσιπάς τον είχε νικήσει στον ημιτελικό του Next Gen ATP Finals το 2018, στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)Σήμερα 19:24 | Ειδήσεις

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων τόνισε ότι ο στατιστικός κίνδυνος εκδήλωσης παρενεργειών ήταν εξαρχής πολύ χαμηλός.

Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσειςΣήμερα 17:28 | Ειδήσεις

Φεύγουν όπως, όπως εξαντλημένοι οι Παλαιστίνιοι από τη Ράφα που βομβαρδίζεται. Νέος ομαδικός τάφος βρέθηκε σε νοσοκομείο. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο.

Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)19:28“Ρουκ Ζουκ”: Πρώτο σε τηλεθεάσεις και τον Απρίλιο19:14Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας: Αυτοί είναι οι προφυλακισθέντες19:00Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κρατούσαν βίντεο με “προσωπικές” στιγμές συμμαθήτριάς τους18:46Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία χρειάζεται μία ολιστική απάντηση18:32Σύνταγμα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε κέντρο αισθητικής18:19Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσεις18:05ΔΥΠΑ – Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων17:51Μητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”17:38Μεσσηνία: 6χρονη στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου17:25Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Οργή συγγενών για "ειδική" μεταχείριση του κατηγορούμενου17:11ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: μαίνεται η κόντρα για τους “υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά” 16:58Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισής του από τον Εισαγγελέα Εφετών16:44Μεσαρά: Απανωτά περιστατικά ξυλοδαρμών – Ένα άτομο στο νοσοκομείο 16:30ΟΣΕ: Εγκρίθηκε η συντήρηση του συστήματος ραδιοεπικοινωνίας GSM-R 16:17Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 168 σημεία16:04Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: έκκληση για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε γυναίκα15:50Πετρούπολη - Απόπειρα ανθρωποκτονίας: Συνελέφθη στην Γαλλία ο δράστης 15:36Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”15:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο