LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2020 13:38 | Ανανέωση: 25 Σεπτεμβρίου 2020 13:33

Παρίσι: επίθεση με μαχαίρι στα γραφεία του Charlie Hebdo

Εφιαλτικές μνήμες από το 2015 ξύπνησαν στο Παρίσι. Συναγερμός στις Αρχές. Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκάλεσε  ο πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ.  

Παρίσι - επίθεση - μαχαίρι

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι σήμερα στο Παρίσι, υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες, κοντά στα παλαιά γραφεία του Charlie Hebdo, εν μέσω της δίκης που γίνεται για τις φονικές επιθέσεις του Ιανουαρίου του 2015 σε αυτό, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές. 

Δύο άνθρωποι βρίσκονται σε "απολύτως επείγουσα κατάσταση", διευκρίνισε η αστυνομία του Παρισιού, προσθέτοντας ότι οι δύο φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης έχουν διαφύγει.

 Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ επιβεβαίωσε την επίθεση και συγκάλεσε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο. 

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, οι δράστες είναι δύο, ο ένας συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την επίθεση, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη πιο μετά κοντά στο μετρό Richard Lenoir.

Παρίσι - επίθεση - μαχαίρι

Η επίθεση αυτή ξυπνά εφιαλτικές μνήμες στο Παρίσι, καθώς στις 7 Ιανουαρίου 2015 δυο ένοπλοι φανατικοί ισλαμιστές εισέβαλαν στα γραφεία του περιοδικού και εκτέλεσαν 12 ανθρώπους που εργάζονταν σε αυτό.

Παρίσι - Επίθεση με μαχαίρι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικόΣήμερα 07:39 | Ειδήσεις

Πώς «έδεσε» η κατηγορία που οδήγησε δεκάδες κατηγορούμενους ενώπιον των Αρχών.

Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)Σήμερα 08:21 | Ειδήσεις

Τραγωδία στη Μαλαισία με δύο στρατιωτικά ελικόπτερα. Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από τη σύγκρουση στον αέρα. 

Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο)Σήμερα 08:21 | Τοπικά Νέα

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης με φτυάρι στον υπάλληλο του Δήμου. Ο ίδιος μιλάει για το περιστατικό στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Καλημέρα Ελλάδα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26Σητεία: Η “μαύρη χήρα” του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη07:13Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση “πυρηνικής αντεπίθεσης”07:01Λασίθι: Έκρυβαν ναρκωτικά και σύνεργα σε σπίτια και ΙΧ (εικόνες)06:48Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:35Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη06:21Καιρός: Βροχές, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη06:08Λειψοί: Τραγούδι... πρόσκληση στο νησί από τον Δήμαρχο και τον “Μιχαλάρα” (βίντεο)23:59Ημέρα της Γης: Ο ΕΕΣ παρουσιάζει την Στρατηγική Κλιματικής Αλλαγής23:48Ιράκ: Ερντογάν - Ρασίντ έβαλαν “στο στόχαστρο” το PKK23:36Οι “Ήρωες της Digea” επισκέφθηκαν το Λασίθι! (εικόνες)23:25Αλμυρός – Κακοποίηση ζώων: Είχε τον σκύλο δεμένο σε τρέιλερ23:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο