LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2020 17:02

Καιρός: μπόρες και υγρασία την Παρασκευή

Καλός καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα. Σε ποιες περιοχές θα βρέξει. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν μετά το μεσημέρι στα βορειοδυτικά όπου τη νύχτα θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες και πιθανώς ομίχλες στα δυτικά.  Σταδιακή επικράτηση νοτίων ανέμων, από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι έως 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, βαθμιαία όμως θα γίνουν νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που από το μεσημέρι και από τα βόρεια, θα αυξηθούν και στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ το βράδυ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν νοτιότερα και θα ενταθούν. Τις πρωινές ώρες κατά τόπους περιορισμένη θα είναι ορατότητα και πιθανόν ομίχλες. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν ασθενείς και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριο αναμένεται ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα Δωδεκάνησα περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν τα βόρεια αρχικά ασθενείς, και μετά το μεσημέρι νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 26-09-2020

Το Σάββατο αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, που το βράδυ θα  επεκταθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά στα βορειοδυτικά και πιθανόν στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια, όμως προς το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις 6 με 7, στο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί έως 7 και πιθανώς πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και τα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο