LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2020 15:01

Αγόραζε κρέπα και κόντεψε να σκοτωθεί από... βαριοπούλα!

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 24χρονη στη Θεσσαλονίκη...

Σφυρί

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 24χρονη στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με αναφορές στη σελίδα του Facebook «Θεσσαλονίκη – Τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα», την οποία επικαλείται το thestival.gr, την ώρα που βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης, κρεπερί συγκεκριμένα, και έφευγε από το σημείο, έπεσε μία βαριοπούλα από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας και παραλίγο να πέσει πάνω της. 

Η βαριοπούλα, μάλιστα, μετά την πτώση άρχισε να χτυπάει σε διάφορα σημεία, κάνοντας γκελ και προκαλώντας υλικές ζημιές σε κατάστημα με είδη σουβενίρ. 

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας 

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στη σελίδα του Facebook την ανατριχιαστική στιγμή: «Βαριοπούλα βάρους πέντε κιλών έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Στυλιανού Γόνατα. 

Παρ’ ολίγον θα θρηνούσαμε μια 24χρονη κοπέλα, η οποία αγόραζε κρέπα από κατάστημα ακριβώς στο σημείο πτώσης και για μερικά δευτερόλεπτα έφυγε από το ακριβές σημείο που έπεσε το βαρύ εργαλείο για να μπει εντός του καταστήματος, ώστε να πληρώσει. 

Η βαριοπούλα μετά την αρχική της πτώση άρχισε να χτυπάει σε διάφορα σημεία κάνοντας γκελ, προκαλώντας υλικές ζημιές σε κατάστημα με είδη σουβενίρ. Από θαύμα εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιος απο το σημείο και έτσι δεν είχαμε τραυματίες. Η τρελή πορεία της βαριοπούλας σταμάτησε, αφού χτύπησε σε άλλα τέσσερα σημεία, ένα μέτρο από το σημείο της αρχικής πτώσης. 

Ο αλβανικής καταγωγής εργάτης έντρομος κατέβηκε και μάζεψε το παρά λίγο φονικό αντικείμενο και συνέχισε μετά από λίγη ωρα τις εργασίες του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα! Τελικά κανείς δεν είναι ασφαλής όσο υπάρχουν απρόσεκτοι και μπαλκόνια».

Πηγή: thestival.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Grateful Dead – Μπομπ Γουίρ: Πέθανε ο συνιδρυτής του συγκροτήματος23:59Bloomberg: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την ενίσχυση της στρατιωτικής τους παρουσίας στη Γροιλανδία23:47Αγρίνιο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα που είχε ξαφρίσει έξι σπίτια 23:35Ποδαρικό στο 2026 με "τρίποντο" ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό23:21Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους23:07Θήβα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες22:53Missing Alert για την εξαφάνιση 59χρονου22:39Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διόροφο σπίτι στον Λαγκαδά - Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο22:25ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Πήρε όλα τα λεφτά… με καρέ του Νους22:11Ο Άρης έριξε την ΑΕΚ από το "ρετιρέ" 21:57Κακοκαιρία – σχολεία: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τη Δευτέρα21:43Θεσσαλονίκη: "Δώρα ζωής" από 64χρονο που νοσηλευόταν στο Παπανικολάου21:29Κρήτη: Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για σωρεία αδικημάτων21:15Και με τη... βούλα στη Γκρέμιο ο Τετέ 21:01Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου20:47Ant1 Sports: Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ20:33Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:19Διπλό θα είναι τελικά το ραντεβού της Τρίτης με τους αγροτοκτηνοτρόφους στο Μέγαρο Μαξίμου20:05Δήμος Αθηναίων – Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους ευάλωτους πολίτες19:51Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός 19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο