LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2020 10:46

Εκτός Εθνικής ο Σιόβας

Με απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού ο κεντρικός αμυντικός της Ουέσκα τέθηκε εκτός εθνικής ομάδας.

Δημήτρης Σιόβας

Εκτός Εθνικής ομάδας έθεσε ο Τζον Φαν Σιπ τον Δημήτρη Σιόβα! 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας στo Open, αποκάλυψε πότι δεν υπολογίζει τον κεντρικό αμυντικό της Ουέσκα στα πλάνα του, εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε μετά το ματς του Nations League με το Κόσοβο. 

Τότε ο Σιόβας είχε παραδεχθεί πως είναι ανάγκη να επιστρέψουν στο αντιπροσωπευτικό οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, με τον Ολλανδό προπονητή να υποστηρίζει πως ο παίκτης έκανε λάθος κι από τη στιγμή που δεν τήρησε τους κανόνες τέθηκε εκτός ομάδας. 

Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Σιόβα ο Τζον Φαν Σιπ είπε: «Πρώτα απ' όλα θεωρώ πως οι παίκτες δεν πρέπει να μιλούν για τις αποφάσεις που παίρνουν οι προπονητές. Ο Σιόβας έκανε ένα τεράστιο λάθος, έβλαψε την ομάδα, έβλαψε τη διαδικασία μιλώντας ως προπονητής. 

Αν θέλει να γίνει προπονητής ας σταματήσει το ποδόσφαιρο και ας γίνει προπονητής. Του μίλησα και του το ξεκαθάρισα μετά το παιχνίδι και αυτό σημαίνει πως είναι εκτός ομάδας. Δεν σεβάστηκε την εξέλιξη της ομάδας και ξεκάθαρα έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. 

Είμαι δημοκρατικός άνθρωπος, δεν είμαι κάποιος που δεν θέλω να ακούω τους παίκτες, ξέρουν ότι είμαστε ανοιχτοί. Αν θέλουν να μιλήσουν σε μένα και τους συνεργάτες μου πρέπει να έρθουν και όχι μετά από ένα ματς να κάνουν τέτοιες δηλώσεις στον Τύπο. 

Έκανε λάθος με την ενέργεια του αυτή. Έβλαψε τη διαδικασία της ομάδας, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες η όχι αλλά για εμάς δεν επιτρέπονται τέτοια σχόλια και είναι ένας καλός λόγος για να μείνει εκτός.» 

Αμέσως μετά ρωτήθηκε εάν ο Σιόβας δεν βρίσκεται στα πλάνα του κι αν αυτό θα ισχύσει για οποιονδήποτε παίκτη που κάνει παρόμοιο λάθος. Ο Φαν Σιπ απάντησε: «Ναι έτσι είναι σωστά, αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργείς σαν προπονητής. Είναι ένας από τους κανόνες. 

Ο Δημήτρης το ξέρει επειδή ήταν εκεί από την αρχή που ήρθαμε στην Εθνική ομάδα οπότε ήξερε τους κανόνες πως σεβόμαστε τους παίκτες και τη γνώμη που έχουν αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θέλουμε να γίνεται και ισχύει για όλους τους παίκτες αλλά και για τον Δημήτρη.»

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο