LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2020 09:14 | Ανανέωση: 20 Σεπτεμβρίου 2020 09:27

Σκυλακάκης για επιστρεπτέα προκαταβολή: δεν θα επιστρέφεται μέρος της όπου υπάρχει lockdown

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών για το ενδεχόμενο φοροελαφρύνσεων και το Ταμείο Ανάκαμψης. Ποιοι υπάλληλοι αναμένεται να δουν μπόνους.

Θεόδωρος Σκυλακάκης

Ένα σημαντικό μέτρο, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τον Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοί Τύποι” τόνισε ότι σε περιοχές που θα εφαρμόζεται το μέτρο του lockdown δεν θα επιστρέφεται μέρος της επιστρεπτέας προκαταβολής.

“Είμαστε στη φάση του να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις εκεί που πρέπει και όσο πρέπει” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκυλακάκης.

Σε ερώτηση για το εάν προβλέπονται φοροελαφρύνσεις, απάντησε ότι πρέπει να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί η πανδημία για να ληφθούν μόνιμα μέτρα, όπως η μείωση της φορολογίας. “Από το 2022 θα επιστρέψουν κάποιοι στόχοι, τουλάχιστον οι ευρωπαϊκοί” είπε χαρακτηριστικά.

Για το Ταμείο Ανάκαμψης ο κ. Σκυλακάκης τόνισε ότι είναι μεγάλο στοίχημα η αξιοποίηση των πόρων του και σημείωσε ότι δεν πρέπει να υπάρξουν καθυστερήσεις στα έργα για να αξιοποιηθούν τα χρήματα του Ταμείου.

Γι αυτό ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε καλύτερες αμοιβές στους υπαλλήλους που θα “τρέξουν” το πρόγραμμα ανάκαμψης. “Οι άνθρωποι που θα δουλεύουν περισσότερο και πιο αποτελεσματικά, θα αμείβονται περισσότερο” τόνισε και πρόσθεσε ότι χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση του κρατικού χρήματος.

Κληθείς να σχολιάσει τα “πυρά” Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Σκυλακάκης κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι ζητά να ξοδεύονται πολύ περισσότερα χρήματα από όσα ήδη ξοδεύονται.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραγωδία στην Ελβετία: Έξι Γάλλοι υπήκοοι τραυματίες, οκτώ άλλοι αγνοούνται23:58Μαμντάνι: Θα δώσουμε παράδειγμα στον κόσμο - Η αριστερά μπορεί να κυβερνήσει23:42Γουόκαπ: Tο συναίσθημα σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα το ίδιο - Για αυτό παίζουμε μπάσκετ23:24Τραγωδία στην Ελβετία: Περίπου δεκαπέντε Ιταλοί, μεταξύ των τραυματιών23:10Ιράν: Εντάσεις στις διαδηλώσεις για την ακρίβεια - Αναφορές για έξι νεκρούς22:56Τροχαίο δυστύχημα Άντονι Τζόσουα: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου22:42Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή22:28Σαρώνει η γρίπη: Στα όρια τα νοσοκομεία, από την έξαρση ιώσεων σε παιδιά22:14Ανεξέλεγκτη ταχύτητα και social media: Κάνουν ράλι με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα22:00Τραγωδία στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία21:46Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα21:32O Παναθηναϊκός άρχισε συζητήσεις για τον Αντίνο21:18ANT1 Sports: Οι αστείες στιγμές από τον χώρο του αθλητισμού, το 2025 (βίντεο)21:04Ελβετία - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: Άνθρωποι ούρλιαζαν, άλλοι κείτονταν νεκροί στο έδαφος (βίντεο)20:50Μαζικοί έλεγχοι αλκοτέστ στην Αθήνα - 62 οδηγοί πάνω από το όριο20:36Λάρισα: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων - Άνδρας στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις20:22Ελβετία: Συλλυπητήριο μήνυμα υποστήριξης απέστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή20:08Αταμάν: Από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός19:54Πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά - Παρμελέν: Μια από τις χειρότερες τραγωδίες στην ιστορία της χώρας19:40Πάτρα: Τραυματίστηκε ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο