LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Σεπτεμβρίου 2020 15:49 | Ανανέωση: 08 Σεπτεμβρίου 2020 15:46

Λίνα Κοεμτζή: Στο αρχείο η δικογραφία για το θάνατο της φοιτήτριας

Τι αναφέρει ο Εισαγγελέας για τα στοιχεία γύρω από την πολύκροτη υπόθεση, μετά την φονική πτώση στο κενό και τις καταγγελίες για ροζ εκβιασμό. 

Λίνα - Γαλήνη - Κοεμτζή  - φοιτήτρια - αυτοκτονία - Θασσαλονίκη

Με εισαγγελική διάταξη αρχειοθετείται η δικογραφία για το θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας που έπεσε από την ταράτσα φοιτητικής εστίας, στη Θεσσαλονίκη.

Από την προκαταρκτική έρευνα δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης περί εγκληματικής ενέργειας. Αναμένεται σχετική έγκριση ή όχι από εισαγγελέα Εφετών.

Προηγήθηκαν μαρτυρίες που ενίσχυσαν την εκδοχή της οικογένειας ότι η 22χρονη Λίνα Κοεμτζή έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την έρευνα των συνθηκών θανάτου της νεαρής φοιτήτριας.

Από την έρευνα των διωκτικών αρχών δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχειά για συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η 22χρονη φοιτήτρια έχασε τη ζωή της τον Νοέμβριο του 2016, πέφτοντας από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ (που βρίσκεται επί της οδού Λέοντος Σοφού στο κέντρο της πόλης), ενώ το περιστατικό αντιμετωπίστηκε από την Αστυνομία αρχικά ως αυτοκτονία. Εισαγγελέας όμως διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ύστερα από καταγγελίες της μητέρας της 22χρονης ότι η κόρη της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, απειλούμενη από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες της.

Τον Δεκέμβριο του 2017, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της 22χρονης, ενώ τον Φεβρουάριο του 2019 η μητέρα της 22χρονης Σταυρούλα Τομπάζη, είχε ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου της Εισαγγελίας Γιαννιτσών, διαμαρτυρόμενη για τη μεγάλη καθυστέρηση στην εξέταση της υπόθεσης από τις αρχές.


Πηγή: grtimes.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο