LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 06 Σεπτεμβρίου 2020 00:17

Ζώδια: Πώς μπορούν να αποκτήσουν χρήματα παρά την κρίση!

Ποιες είναι οι επαγγελματικές δραστηριότητες που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο και του αποφέρουν χρήματα. Πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά τους...

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Ο Πλούτωνας με τη διέλευσή του -μέχρι το 2023- μέσα από τον Αιγόκερω, σας ωθεί να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας σας, φροντίστε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό, ακόμα και αν χρειαστεί να πληρώσετε κάποιες πληροφορίες ή να ξανακαθίσετε στα θρανία. 

ΤΑΥΡΟΣ: Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα (μέχρι το 2023) ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω αναμένεται να σας φέρει εξαιρετική τύχη σε οτιδήποτε σχετίζεται με επιχειρήσεις με τους ξένους ή με το εξωτερικό, με τις εκδόσεις και με την ανάμιξη στην πολιτική. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μιλά για κέρδη που προέρχονται από τη διαχείριση χρημάτων τρίτων. Ασφάλειες, δάνεια, μετοχές, μεγάλες εταιρείες, είναι μερικοί μόνο από τους τομείς που θα σας ανεβάσουν. Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του Πλούτωνα σε αυτή τη θέση (μέχρι το 2023) είστε υποψήφιοι «Κροίσοι» από μια δωρεά ή μια σημαντική κληρονομιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να εργαστήκατε σκληρά το τελευταίο διάστημα, χωρίς την αντίστοιχη ανταμοιβή. Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να σας κουράζει στη δουλειά, η τύχη σας ωστόσο δουλεύει «από αλλού». Ο Ποσειδώνας μέσα από τους Ιχθύς ευνοεί όσο δεν φαντάζεστε τα σχέδιά σας και φέρνει λεφτά με ουρανοκατέβατο τρόπο (ακόμα και από τυχερά παιχνίδια).

ΛΕΩΝ: Ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω για αρκετά χρόνια θα προσφέρει δυνατότητες πλούτου μέσα από επενδύσεις που σχετίζονται με νέες επιχειρήσεις και με τη δική σας προσωπική προσπάθεια και εργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω-για αρκετά χρόνια- πέρα από χρήμα σας χαρίζει και κάτι άλλο που είναι ανεκτίμητο: Την προσωπική ευτυχία μέσα από τον έρωτα, το σύντροφο, τα παιδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια σημαντική συνεργασία στους τομείς που αναφέρονται παραπάνω αρκεί να είστε ξεκάθαροι στους όρους και τις υποχρεώσεις του κάθε μέλους αλλά και αποφασισμένοι να εργαστείτε σκληρά ώστε να δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν. Ο Πλούτωνας ως το 2023 σας παρέχει ευκαιρίες για χρήσιμες κοινωνικές γνωριμίες ή ακόμη και ένα γάμο που θα σας κατοχυρώσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ως το 2023 θα πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας όσον αφορά συνεργάτες και συνεταίρους. Πάντως θα έχετε επιτυχία αν ασχοληθείτε περισσότερο με το θέμα της επικοινωνίας, με τις δημόσιες σχέσεις και με δραστηριότητες που θα αναδείξουν την κοινωνικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ως το 2023 θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, αλλά και μεγάλες ευκαιρίες για να πιάσετε την «καλή». Η τύχη μπορεί να μη σας ευνοεί τόσο στον τζόγο, όσο στις προσωπικές προσπάθειες και στη δουλειά, όπου οι ευθύνες θα έχουν το αντίστοιχο αντίκρισμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέχρι το 2023 ο πλανήτης του πλούτου, ο Πλούτωνας, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, προσφέροντας -ανά διαστήματα- ευκαιρίες για να αυξήσετε σημαντικά τα εισοδήματά σας. Αν έχετε την δυνατότητα, δοκιμάστε να στήσετε τη δική σας, ανεξάρτητη επιχείρηση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια πολύ τυχερή περίοδος ξεκινά για εσάς στις 20 Δεκέμβριου του 2020 μέχρι την Πρωτοχρονιά του 2022 όταν ο Δίας θα διέρχεται από το ζώδιο σας! Με τον Πλούτωνα μέσα από τον Αιγόκερω δεν θα πρέπει να ανακοινώνετε τα σχέδιά σας, αλλά να φροντίζετε να μένουν κρυφά μέχρι την πραγματοποίησή τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο ιδεαλισμός και η πίστη σε ιδανικά είναι χαρακτηριστικά του δικού σας ανθρωπιστικού πνεύματος. Ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω και ο Ποσειδώνας στο δικό σας ζώδιο μέσα στα επόμενα χρόνια θα σας ωθήσουν σε ενέργειες που έχουν να κάνουν με αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Μπορεί να μη γίνετε πάμπλουτοι, σίγουρα όμως θα βρεθείτε στην κορυφή των καταστάσεων μιας νέας πραγματικότητας. Αυτός εξάλλου είναι ο πλούτος σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου τουΣήμερα 07:18 | Ειδήσεις

H δικηγόρος του κατηγορούμενου, επικαλείται την δικογραφία και τον αστυνομικό που υπήρξε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, στο θλιβερό περιστατικό.

Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του ΆντενΣήμερα 08:28 | Ειδήσεις

Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ για την εμπλοκή της ελληνικής φρεγάτας.

Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίωνΣήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Απίστευτη ταλαιπωρία για του οδηγούς και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”Σήμερα 08:10 | Τοπικά Νέα

Ο δικηγόρος του μαθητή που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βασανισμού στο σχολείο του, μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο