LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Σεπτεμβρίου 2020 21:14

Ξυλοδαρμός ανηλίκου στο Γαλάτσι: βρέθηκαν 4 από τους δράστες (βίντεο)

Πως έφθασαν στα ίχνη τους οι Αρχές και τι υποστήριξαν οι νεαροί. Έρευνα για δεύτερη ανάλογη επίθεση. Σοκ στο Πανελλήνιο από τα χτυπήματα στον 17χρονο.

Ξυλοδαρμός - 17χρονος

Του Μανώλη Ασαριώτη

Τέσσερα άτομα έχουν ταυτοποιήσει οι αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου για την επίθεση σε βάρος 17χρονου, στον οποίο προκάλεσαν βαριά τραύματα, όπως αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του.

Μάλιστα, το θύμα της επίθεσης έχει αναγνωρίσει τους 4 δράστες χωρίς επιφύλαξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1. Πρόκειται για έναν 18χρονο, δύο 17χρονους και έναν 15χρονο. Κανένας από τους τέσσερις δεν έχει συλληφθεί, γιατί έχει παρέλθει το Αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ζήτησαν συγνώμη από το θύμα και του ευχήθηκαν άμεσα περιστατικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι δράστες ήταν περίπου 20 άτομα, οπότε τώρα οι αστυνομικές αρχές θα επιχειρήσουν και σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, να ταυτοποιήσουν και τους υπόλοιπους και να τους καλέσουν, μαζί με τους γονείς τους, ενώ ο αρμόδιος εισαγγελέας με τα στοιχεία, που θα του δώσουν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ θα αποφασίσει εάν και πότε θα εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.

Οι αστυνομικοί, πάντως, εξετάζουν εάν οι ίδιοι σχετίζονται και με έναν ξυλοδαρμό 16χρονου πριν από λίγες ημέρες και πάλι στο Γαλάτσι, την ώρα που ο ανήλικος με την αδερφή του είχαν βγάλει βόλτα το σκύλο τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, η ομάδα των δραστών έκανε μπούλινγκ σε άλλο παιδί και όταν ο 17χρονος μπήκε στη μέση να τον υπερασπιστεί, όρμησαν εναντίον του, τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα με κλωτσιές και γροθιές, τουλάχιστον για 10 λεπτά όπως λέει ο ίδιος. Το παιδί διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κάτω γνάθου και μώλωπες παντού, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οι παθολόγοι ζητούν πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία08:56Final 4: Οι GMs προβλέπουν Παναθηναϊκό στο f-4 κατά 95%, ενώ Ολυμπιακό κατά 50%06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Ιανουαρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα αναλάβουν "πολύ ισχυρή δράση" εάν το Ιράν προχωρήσει σε απαγχονισμούς διαδηλωτών23:59Θετική γνώμη από την Επιτροπή Θεσμών για τον διορισμό νέου προέδρου και αντιπροέδρου στον τομέα ύδατος, της ΡΑΑΕΥ23:44Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών23:30ΟΗΕ: Περισσότερα από 100 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα μετά την εκεχειρία23:20Κύπελλο Ελλάδας - Λεβαδειακός: Εκτός ο τραυματίας Βέρμπιτς από το μεγάλο ματς με την Κηφισιά23:06Αυστρία: 13χρονος βρήκε τον θάνατο όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στις Άλπεις22:52Ινδία: Άγριος ελέφαντας έχει σκοτώσει 20 ανθρώπους από την αρχή του χρόνου - Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του22:38Μπλόκα: Κάθοδο με τρακτέρ και συλλαλητήριο στην Αθήνα θέλουν οι Λαρισαίοι αγρότες22:28Θεοδωρικάκος: Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της διασποράς22:14Αερολιμένας Αθηνών: Συνελήφθη άνδρας για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών μέσω ταχυδρομικού δέματος22:00Ολυμπιακός: Επιστροφή του Ποντένσε κόντρα στον ΠΑΟΚ21:50Ρωσία: "Κατηγορηματικά απαράδεκτες" οι απειλές των ΗΠΑ έναντι του Ιράν21:40Πετρούπολη: Θύμα απόπειρας βιασμού μια 13χρονη - Συνελήφθη ο δράστης21:30Οικουμενικό Πατριαρχείο: "Ευφάνταστα σενάρια και ψευδείς ειδήσεις" όσα αναφέρουν ρωσικές υπηρεσίες21:20Ant1 Sports: Αύριο διεξάγονται οι τέσσερις προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος 21:10Τέλλογλου για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια: Παρεμβολές λόγω παλαιότητας δείχνει το πόρισμα20:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο