LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 31 Αυγούστου 2020 13:47

“Άνω κάτω” η Ελληνική Λύση: Η Αλεξοπούλου ανεξαρτητοποιήθηκε και μετά το... μετάνιωσε!

Τι ζήτησε απο τον ΠτΒ, αφού του είχε στείλει την επιστολή ότι θέτει εαυτόν εκτός του κόμματος Βελόπουλου. Εκπληκτος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του κόμματος.

Κατερίνα Αλεξοπούλου - Ελληνική Λύση

«Άνω κάτω» το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου με την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτού Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου.

Επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης η βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών της Ελληνικής Λύσης Αναστασία- Κατερίνα Αλεξοπούλου, αλλά λίγη ώρα αργότερα, επανήλθε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα και ζήτησε να αποσυρθεί η έγγραφη δήλωσή της και να επανενταχθεί στην ΚΟ του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η βουλευτής, σήμερα το πρωί, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους κατέθεσε στον πρόεδρο της Βουλής δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης. Μάλιστα εξέδωσε και δελτίο Τύπου στο οποίο ανέφερε ότι έχει ενημερώσει τον πρόεδρο του κόμματος σχετικά για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφασή της. Λίγη ώρα όμως αργότερα, η βουλευτής επέστρεψε στο γραφείο του κ. Τασούλα και του ζήτησε να αποσύρει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής της.

Ο πρόεδρος της Βουλής της εξήγησε ότι αυτό δεν είναι εφικτό καθώς η επιστολή ανεξαρτητοποίησής της έχει πρωτοκολληθεί. Αυτό που μπορεί να γίνει, με βάση τον Κανονισμό της Βουλής, όπως της είπε ο κ. Τασούλας, είναι να καταθέσει η ίδια νέα επιστολή με την οποία να δηλώνει πως επιθυμεί να επανέλθει στα έδρανα της Ελληνικής Λύσης και παράλληλα να αποστείλει και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επιστολή που να γνωστοποιεί την επανένταξή της στην ΚΟ της Ελληνικής Λύσης. Κάτι που αναμένεται να γίνει το απόγευμα στην συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Ενδεικτικό του μπάχαλου που επικρατούσε ήταν ότι από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Αλεξοπούλου δήλωναν άγνοια για την εξέλιξη της επιστροφής της στην Ελληνική Λύση.

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης:

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καρδίτσα – ΠΑΟΚ: Πέρασε κι από το μπλόκο της Θεσσαλίας ο “Δικέφαλος”16:29Αγρότες: Ανοιχτό το ρεύμα προς Αθήνα στο μπλόκο των Μαλγάρων16:15Πάτρα: Συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους16:01Δράμα: Βούλγαροι προσπάθησαν να περάσουν πρόβατα στην Ελλάδα και συνελήφθησαν15:47Μπριζίτ Μπαρντό: "Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα" - Το τέλος ενός μύθου15:33Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη γυναίκα του στον λαιμό και έπεσε από το μπαλκόνι15:19Μετ' εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα15:04Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)14:50Διασώθηκαν 108 μετανάστες που επέβαιναν σε ξύλινη λέμβο νότια της Γαύδου14:36Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Νέα Υόρκη λόγω του χιονιά - Ακυρώθηκαν χιλιάδες πτήσεις14:22Μαρινάκης για αγρότες: Ο ειλικρινής διάλογος - και μόνο αυτός - θα φέρει τις λύσεις14:07Τρίκαλα: Ανυποχώρητοι οι αγρότες - Παραμένουν στα μπλόκα της δυτικής Θεσσαλίας13:52Smart Cities για μια Καλύτερη Ζωή: Το Μέλλον είναι Εδώ!13:37Χανιά: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό - Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός13:23Κρήτη: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος στον Άγιο Νικόλαο13:09ΠΑΟΚ: "Τρέχει" το θέμα του γηπέδου υπό τις οδηγίες Σαββίδη12:55e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου12:40Τροχαία Αττικής: 248 παραβάσεις για αλκοόλ και 8 συλλήψεις το τριήμερο των Χριστουγέννων (βίντεο)12:26Πέθανε η θρυλική ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό12:11Γλυφάδα: Συνελήφθη γνωστός τράπερ για υπεξαίρεση - Είχε αποφυλακιστεί με όρους11:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο