LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Αυγούστου 2020 22:50

Η συγγνώμη της 24χρονης με κορονοϊό που ταξίδεψε στη Σαντορίνη

Τι επικαλέστηκε η 24χρονη. Τι είπε η μητέρα της.

Λιμάνι - Σαντορίνη

Δημόσια συγνώμη ζήτησε η 24χρονη , η οποία ενώ ενημερώθηκε πως είναι θετική στον κορονοϊό, αντί να μπει σε καραντίνα επέλεξε να ταξιδέψει με πλοίο για την Σαντορίνη.

«Θέλω να ζητήσω μια δημόσια συγνώμη από όλους, δεν ήταν κάτι εσκεμμένο. Ήταν μια παρόρμηση της ηλικίας; Δεν ξέρω» είπε, κλαίγοντας, η 24χρονη αιμοκαθαιρούμενη, στο Star Channel.

«Επειδή έχω πολλά χρόνια το θέμα υγείας δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολο να μετακινούμαι και επειδή τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία ήθελα να ξεσκάσω» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Επειδή δεν είχα κανένα σύμπτωμα ούτε βήχα ούτε τίποτα, πίστευα ότι δεν είμαι θετική στον ιό και για αυτό επέλεξα να ταξιδέψω».

Μητέρα 24χρονης: Θα υποστούμε τις συνέπειες

«Μπορεί να είναι 24χρονών αλλά το παιδί επειδή πέρασε πολλά ήταν πολύ σκασμένο, ήθελε να φύγει ρε παιδί μου πώς το λένε τώρα το έκανε δεν αλλάζει!» είπε η μητέρα της και πρόσθεσε: «Ούτε το λέω να το δικαιολογήσω,κ είπαμε θα υποστούμε τις συνέπειες αλλά να μου πούνε πότε είπαν στο παιδί να κατέβει στην Αθήνα και θα πας κατευθείαν στο Αττικό που είναι κέντρο για Covid. Πότε το είπανε».

«Είχε συμπληρώσει ένα έντυπο προ επιβίβασης, δεν είχε συμπληρώσει κανένα πεδίο στο οποίο να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα να μην επιτρέψουμε την επιβίβασή της» είπε ο υπεύθυνος του πλοίου.

«Φορούσα μάσκα στο πλοίο»

«Από την ώρα που μπήκαμε καθ' όλη τη διάρκεια, δε βγάλαμε καθόλου τις μάσκες» είπε η 24χρονη αιμοκαθαιρούμενη.

Περίπου δυο ώρες πριν δέσει το πλοίο στο λιμάνι της Σαντορίνης, το νοσοκομείο του νησιού ενημερώθηκε για το επιβεβαιωμένο κρούσμα. Αμέσως οι Αρχές κινητοποιήθηκαν ενώ το προσωπικό του πλοίου περιόρισε τη νεαρή και το συνταξιδιώτη της σε μια ειδική καμπίνα.

«To παιδί δεν είχε συμπτώματα, εκεί όλη νύχτα της βάζανε θερμόμετρο ανά πέντε λεπτά ανά δέκα μου λέει μαμά 36,5, 36,6, 36,5. Αυτός ήταν ο πυρετός» είπε η μητέρα της.

Στο λιμάνι του νησιού την περίμενε το λιμενικό. Η 24χρονη επέστρεψε στον Πειραιά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στην Θεσσαλονίκη: Κατέληξε από τα τραύματα της η 71χρονηΣήμερα 11:26 | Ειδήσεις

Τα τρίδυμα από τον τρίτο όροφο παραμένουν προληπτικά στην παιδιατρική κλινική του Ιπποκρατείου.

Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα λένε σήμερα συγγενείς και φίλοιΣήμερα 13:44 | Ειδήσεις

Η Σύλβα - Καίτη Ακρίτα, πρώην υπουργός και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πέθανε το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης σε ηλικία 97 ετών. 

Μπράλος: Οι αγρότες αποφάσισαν δίωρο αποκλεισμό παραδρόμων και προσβάσεων στο εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυοΣήμερα 08:51 | Ειδήσεις

Στα μπλόκα της Θήβας, του Κάστρου, της Αταλάντης και του Μπράλου, οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, τόσο πριν όσο και μετά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Άρης Μουγκοπέτρος: Δικάζεται στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή απειλήΣήμερα 13:35 | Ειδήσεις

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κοζάνη-Πέλλα: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης15:46Ιωάννινα: Δύο 15χρονες μεταφέρθηκαν στην Παιδιατρική μετά από κατανάλωση αλκοόλ15:31Αγρότες έκλεισαν επ’ αόριστον την Ιόνια Οδό στα διόδια Αγγελοκάστρου15:17Λαμία: Δίωρος καθολικός αποκλεισμός στο μπλόκο Μπράλου15:02Ναυάγιο στη Σάμο: Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 4 αγνοούμενων μεταναστών14:50Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θα προσφέρει εορταστικά γεύματα στους άστεγους στο Θησείο14:36Φωτιά σε απορρίμματα κοντά στη Σχολή Δικαστών Θεσσαλονίκης14:20Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι14:06Άρης Μουγκοπέτρος: Δικάζεται στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή απειλή13:52Μάλγαρα - Μπλόκα: Ανέτρεψαν την απόφασή τους οι αγρότες που είχαν εξαγγείλει 24ωρο αποκλεισμό13:38Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων στον Έβρο13:24Κρεμλίνο: Σύντομα η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Πούτιν και του Τράμπ13:10Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών επί της Αττικής Οδού, περιοχής Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος12:56Πάτρα: Ανήλικος έπεσε από μπαλκόνι - Διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο12:42Η εικόνα στα αγροτικά μπλόκα της Βόρειας Ελλάδας12:30Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο Ι.Χ. - Αναποδογύρισε το ένα όχημα (Εικόνες)12:16Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για κλοπή χαλκού και κατοχή όπλων12:02Ολυμπιακός: Εξετάζεται η περίπτωση του περιζήτητου Κέβιν Ροντρίγκες 11:48Φωτιά στην Θεσσαλονίκη: Κατέληξε από τα τραύματα της η 71χρονη 11:34Ζελένσκι: Το ειρηνευτικό σχέδιο προβλέπει αμερικανικές εγγυήσεις ασφάλειας για 15 χρόνια11:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο