LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 26 Αυγούστου 2020 22:14

Έφηβος πυροβόλησε και σκότωσε διαδηλωτές στο Ουισκόνσιν

Η παραλίμνια πόλη συγκλονίζεται από ταραχές αφότου η αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 29χρονο Αφροαμερικανό Τζέικομπ Μπλέικ.

Ουισκόνσιν - επεισόδια - συγκρούσεις

Ένας έφηβος που ταυτοποιήθηκε ως ο Κάιλ Ριτενχάουζ συνελήφθη σήμερα και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, σύμφωνα με δικαστικούς αξιωματούχους, καθώς φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε δύο ανθρώπους, τραυματίζοντας έναν ακόμη κατά τη διάρκεια των βίαιων διαδηλώσεων στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν.

Η παραλίμνια πόλη συγκλονίζεται από ταραχές από την Κυριακή, όταν η αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 29χρονο Αφροαμερικανό Τζέικομπ Μπλέικ.

Χθες, η τρίτη νύχτα των βίαιων επεισοδίων σημαδεύτηκαν από πυροβολισμούς.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτηθεί βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να τρέχουν μέσα στους δρόμους της Κενόσα ενώ ακούγονται πυροβολισμοί. Σε άλλα βίντεο διακρίνει κανείς τραυματίες στο έδαφος.

Οι πυροβολισμοί ξέσπασαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Στο ένα βίντεο φαίνονται πολλοί άνθρωποι να κυνηγούν έναν άνδρα που τρέχει στον δρόμο κρατώντας ένα τουφέκι, καθώς πιστεύουν πως είχε πυροβολήσει έναν άλλο. Ένας από τους διώκτες του φαίνεται να τον κλωτσάει με φόρα αφού αυτός πέφτει στο έδαφος και ένας άλλος προσπαθεί να αρπάξει το όπλο του. Φαίνεται να πυροβολείται από μικρή απόσταση και να πέφτει στο έδαφος.

'Αλλο βίντεο δείχνει έναν άνδρα που μοιάζει να έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι και άνθρωποι να προσπαθούν να τον περιθάλψουν, ενώ ένα άλλο δείχνει έναν άνδρα που φέρει σοβαρό τραύμα στο χέρι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα πως αξιωματούχοι στο Ουισκόνσιν αποδέχθηκαν τη συνδρομή ομοσπονδιακών δυνάμεων επιβολής του νόμου για την «αποκατάσταση του νόμου και της τάξης».

Ο 17χρονος Ριτενχάουζ συνελήφθη στο Ιλινόι και κατηγορείται για εκ προθέσεως ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, δήλωσε αξιωματούχος του δικαστηρίου του Λέικ Σίτι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
"Έκλεισε" στη Λοτζ ο Ντραγκόφσκι - Το ποσό που κερδίζει ο Παναθηναϊκός από την πώλησή του17:01Οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας ενόψει του κύματος ψύχους16:47ΑΕΚ – Μύκονος: Ο αγώνας των ανατροπών…16:33Επτά θετικές εξελίξεις για το περιβάλλον και το κλίμα μέσα στο 202516:19ΑΑΔΕ: Νέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής το 202616:05Κορυδαλλός: Συνελήφθη 40χρονος που έπαιζε δυνατά μουσική - Κατασχέθηκαν έξι ηχεία υψηλής ισχύος15:51Ιρανοί στον ΑΝΤ1: Φοβόμαστε για τις οικογένειές μας15:37Ο Ολυμπιακός έκανε το... καθήκον του στην Καρδίτσα (εικόνες)15:23"Ελευθέριος Βενιζέλος": Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες που είχαν στις αποσκευές τους πάνω από 72 κιλά κάνναβης15:09Άνοιξε ο περιφερειακός μετά τις εργασίες για το Fly Over14:55Χαλκιδική: Υποχρεωτικός ο εφοδιασμός των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες14:52Στην Ισπανία αύριο ο Μητσοτάκης - Στην ατζέντα οι εξελίξεις σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή14:41Οι ΗΠΑ εξετάζουν άρση επιπλέον κυρώσεων στη Βενεζουέλα14:27Γαλλία: Τραγικός θάνατος για 3 σκιέρ - Παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδες στις Άλπεις14:13Κυρώσεις ΕΕ κατά της Ρωσίας: Πώς η Αθήνα από ουραγός έγινε πρωταγωνιστής στο πάγωμα περιουσιακών στοιχείων13:59Σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας στη χώρα - Εικόνες "βιβλικής καταστροφής" (βίντεο)13:45Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Χιονοπτώσεις και ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας 13:31Κορωπί: Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αποθήκες επιχείρησης13:17Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από σήμερα το βράδυ λόγω εργασιών13:03Προϋπολογισμός 2025 – πρωτογενές πλεόνασμα: Σημαντική υπέρβαση έναντι του στόχου12:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο