LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Αυγούστου 2020 08:23

Σάκκαρη: επική νίκη με ανατροπή κόντρα στη Σερένα Ουίλιαμς

Στα ημιτελικά του  Σινσινάτι Όπεν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά από την ιστορική της νίκη απέναντι στη Σερένα.

Σάκκαρη - Γουίλιαμς

Η Μαρία Σάκκαρη προελαύνει στο Cincinnati Open, το οποίο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού διεξάγεται στη Νέα Υόρκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με επική εμφάνιση κι ενώ βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ βρήκε το ψυχικό σθένος ν΄ αντιδράσει απέναντι στην θρυλική, Σερένα Ουίλιαμς και να φέρει τα πάνω κάτω.

Το Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης πανηγύρισε (δικαιολογημένα) στο φινάλε με 2-1 σετ και ταυτόχρονα πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του τουρνουά.

Η κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, προηγήθηκε με 5-2 στα games, η Σάκκαρη αντέδρασε, αλλά η Αμερικανίδα βρήκε τον τρόπο να τελειώσει το σετ με 7-5.

Στο δεύτερο έγινε τεράστια μάχη, με την Σάκκαρη να παίρνει προβάδισμα με 3-1, ωστόσο, η 38χρονη Ουίλιαμς δεν το έβαλε κάτω και πέρασε ξανά μπροστά με τέσσερα σερί games! Η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όμως, κατάφερε να στείλει το σετ στο τάι μπρέικ, όπου ισοφάρισε με 7-6 (5).

Σάκκαρη - Γουίλιαμς

Τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα για την Σάκκαρη στο τρίτο σετ, όπου έκανε «περίπατο». Προηγήθηκε με 5-0 κι έφτασε πολύ εύκολα στο 6-1 και στη νίκη-πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Μετά τον αγώνα η νικήτρια παραδέχθηκε ότι δεν έπαιξε καλά, ωστόσο, εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επιτυχία της επί της μεγάλης αντιπάλου της, «Δεν έκανα καλό ματς, αλλά είμαι εξαιρετικά χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Η Σερένα αποτελεί ένα πρότυπο για μένα και για τις υπόλοιπες αθλήτριες. Αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα της είναι απίστευτα και δεν είμαι βέβαιη εάν θα μπορέσει να το κάνει κάποιος άλλος στο μέλλον».

Αντίπαλος της Σάκκαρη στους προημιτελικούς θα είναι η Βρετανή, Γιοάνα Κόντα, η οποία πέρασε το εμπόδιο της Βέρα Σβονάρεβα με 2-0 (6-4, 6-2).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο