LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 25 Αυγούστου 2020 23:32

Χουάν Κάρλος: Σερβιτόρος λέει ότι είναι γιος του!

Πως και πότε υποστηρίζει ότι έχει γίνει η “σύλληψη” του, από τον επί δεκαετίες βασιλιά της Ισπανίας.

Ισπανία - Βασιλιάς Χουάν Κάρλος - Βασίλισσα Σοφία - Πρίγκιπας Φελίπε

Ο 65ρονος Αλμπέρτο Σολάρ πιστεύει ότι είναι παιδί του τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, το τελευταίο δηλαδή που θα χρειαζόταν αυτήν την στιγμή o 82χρονος εξόριστος μονάρχης.

Εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά ένας Ισπανός σερβιτόρος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι παιδί εκτός γάμου του τέως βασιλιά.

Το όνομά του είναι Αλμπέρτο Σολάρ και κατά δήλωσή του είναι ο καρπός ενός νεανικού καλοκαιρινού έρωτα του Χουάν Κάρλος. Το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTL τον αναζήτησε και προσπάθησε να μάθει λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Μητέρα του Σολάρ φέρεται να είναι η κόρη Βέλγων δικαστικών, οι οποίοι τον έδωσαν αμέσως μετά τη γέννησή του για υιοθεσία. Ο Σολάρ δεν μεγάλωσε βασιλικά, αφού υιοθετήθηκε από μια οικογένεια φτωχών αγροτών 120 χιλιόμετρα βορείως της Βαρκελώνης και σήμερα εργάζεται ως σερβιτόρος σε μια καφετέρια στη Γερόνα.

«Το Σύνταγμα λέει ότι ο πρωτότοκος είναι ο διάδοχος του θρόνου και αυτός είμαι εγώ, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει πια. Θα υποστηρίζω πάντα τον Φελίπε. Είμαι στο πλευρό του», είπε στο RTL.

«Κάποια στιγμή, το 2001, εμφανίστηκε ένας δικαστικός ο οποίος μου είπε ότι είμαι γιος του Χουάν Κάρλος. Όλοι μου έλεγαν ότι του μοιάζω καταπληκτικά μέχρι τότε...», πρόσθεσε.

Στην πραγματικότητα, ο ισχυρισμός δεν είναι νέος. Για πολύ καιρό κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι ο Αλμπέρτο Σολαρ θα μπορούσε να είναι ο γιος του Χουάν Κάρλος. Τότε όμως εμφανίστηκε μια Βελγίδα, η οποία ισχυριζόταν πως είναι επίσης παιδί εκτός γάμου του πρώην βασιλιά της Ισπανίας και η οποία, έπειτα από σχετικό τεστ DNA αποδείχτηκε πως έχει τα ίδια γονίδια με τον Αλμπέρτο Σολάρ. Στη συνέχεια και οι δύο προσπάθησαν να αναγκάσουν τον Χουάν Κάρλος να κάνει ανάλογο τεστ δικαστικά, αλλά απέτυχαν. Ο Αλμπέρτο Σολαρ έγραψε μάλιστα 90 φορές στον βασιλιά αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση.

Παρ 'όλα αυτά, είναι ήρεμος και λέει στο RTL : «Ζω κανονικά, είμαι κανονικός άνθρωπος, σηκώνομαι το πρωί και κοιμάμαι το βράδυ χωρίς προβλήματα».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο