LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 24 Αυγούστου 2020 09:02

Συνεργασία Pharell Williams με τον Jay –Z

Στη φυλετική ανισότητα εστιάζει το κομμάτι στο οποίο θα συνεργαστούν οι δύο.

Jay-Z - Super Bowl

Η φυλετική ανισότητα στις ΗΠΑ είναι το θέμα που θίγει το νέο τραγούδι του Pharrell Williams, συνεργασία με τον ράπερ Jay-Z.

Το τραγούδι με τίτλο "Entrepreneur" επισημαίνει τη φυλετική αδικία στη χώρα και μιλάει για ένα σύστημα που φυλακίζει μαύρα αγόρια.

Στο μουσικό βίντεο εμφανίζονται μαύροι επιχειρηματίες, δημιουργοί και ιδιοκτήτες καταστημάτων σε όλο τον κόσμο. Ο ράπερ Tyler, the Creator, και η δημιουργός της σειράς Insecure, Issa Rae εμφανίζονται επίσης στο βίντεο, στο οποίο γίνεται παύση και ενός λεπτού σιγή για τον Nipsey Hussle, τον ράπερ από την Καλιφόρνια και επιχειρηματία που έπεσε νεκρός πέρσι από καταιγισμό πυρών έξω από το κατάστημά του.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού συνδέεται με την έκδοση του νέου τεύχους του περιοδικού TIME, με τίτλο «The New American Revolution» (Η Νέα Αμερικανική Επανάσταση). Το ειδικό τεύχος, που επιμελήθηκε ο Pharrell Williams, περιγράφεται ως «πρότζεκτ ... που εξετάζει το καταπιεστικό παρελθόν της Αμερικής - και τις δυνατότητες για ένα δίκαιο μέλλον».

Στο τεύχος δημοσιεύονται συζητήσεις και δοκίμια με θέμα τη δημιουργία ενός πιο δίκαιου μέλλοντος για τους μαύρους Αμερικανούς.

Μιλώντας για το τραγούδι στο TIME, ο Pharrell Williams είπε ότι το "Entrepreneur" αφορά το «πόσο δύσκολο είναι να είμαστε επιχειρηματίες στη χώρα μας». «Ειδικά για τους έγχρωμους υπάρχουν συστημικά μειονεκτήματα και σκόπιμοι αποκλεισμοί» ανέφερε.

«Το τραγούδι προσπαθεί να μεταφέρει ότι όταν μένουμε μαζί, αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα και καλωσορίζουμε ο ένας τον άλλο, υπάρχουν περισσότερα χρήματα και περισσότερες ευκαιρίες για όλους» προσέθεσε.

Μεταξύ άλλων στο τραγούδι περιλαμβάνονται στίχοι του Jay-Z που αναφέρονται στον CEO του Twitter, Dorsey. «Black Twitter, τι είναι αυτό; Όταν ο Jack πληρώνεται, εσύ;».

«Ευχαριστώ τον Jay-Z, και κάθε μαύρη βασίλισσα, βασιλιά και επιχειρηματία που έκανε όλα αυτά να συμβούν! Αυτό είναι για εσάς… και το μαύρο όραμά σας για το μέλλον» σημειώνεται σε μήνυμα που δημοσίευσε ο Williams στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο βετεράνος καλλιτέχνης και παραγωγός επαίνεσε επίσης τον βραβευμένο Grammy σκηνοθέτη Calmatic για τη «δημιουργία ενός τόσο όμορφου βίντεο».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑγρότες: Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη - Aποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεωνΣήμερα 17:03 | Ειδήσεις

Οι αγρότες υπογράμμισαν πως «δεν θα κάνουν» πίσω, εμμένοντας στα αιτήματα τους που ακόμη δεν έχουν ικανοποιηθεί.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο δικηγόρος του 21χρονου στις "Αποκαλύψεις" - Δεν ζητήσαμε χρήματα ή αποζημίωσηΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

«Δεν έχουμε να κάνουμε με απόπειρες βιασμού όπως ακούστηκε, αλλά για χειρονομίες, απρεπείς συμπεριφορές και προκλητικές προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου».

«Είμαστε Ένα» - Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 για τα παιδιά τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου - Το πρόγραμμα της ημέραςΣήμερα 17:29 | Ειδήσεις

Η ημέρα κορυφώνεται με τη SPECIAL LIVE ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ, που θα ξεκινήσει στις 20:00 και την οποία θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στη Λοριάν όπου θα υψωθεί η ελληνική σημαία στη φρεγάτα "Κίμων"Σήμερα 11:45 | Ειδήσεις

«Η χώρα μας στηρίζει την Ουκρανία και θα υποστηρίξει οποιαδήποτε λύση μπορεί να της παρέχει χρηματοδοτική σταθερότητα», αναφέρει, μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Πότε αναμένονται οι πληρωμές19:38Τη διάθεση ρωσικών κεφαλαίων που είναι παγωμένα στη Γερμανία σκοπεύει να επιτρέψει ο καγκελάριος Μερτς19:24Πορτογαλία: Ο Παυλίδης με αξία 35 εκατ. ευρώ 8ος πιο ακριβός παίκτης - 27ος ο Ιωαννίδης19:10Λαμία: Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο - Κάηκε και δεύτερο όχημα (βίντεο)18:55Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 για τα παιδιά τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου - Το πρόγραμμα της ημέρας18:41Κάλεσμα Φάμελλου σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις: Πάμε όλοι μαζί να ρίξουμε τον Μητσοτάκη18:27Απολογήθηκε στην ανακρίτρια ο Τριαντόπουλος για την αλλοίωση του χώρου της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών18:13Σουηδία: 12χρονος σκότωσε λάθος άτομο σε πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου!17:59Αλβανία: Σκηνές απείρου κάλλους στο κοινοβούλιο (εικόνες)17:42Γιώργος Μαζωνάκης: Ο δικηγόρος του 21χρονου στις "Αποκαλύψεις" - Δεν ζητήσαμε χρήματα ή αποζημίωση17:28Αγρότες: Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη - Aποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων17:14Η ΕΚΤ διατήρησε αμετάβλητο το βασικό της επιτόκιο17:00Δίκη Βαλυράκη: "Του την είχαν στημένη οι κατηγορούμενοι", δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας16:47"Αποκαλύψεις" - Μαζωνάκης: Όσα υποστήριξε στη μήνυσή του ο 21χρονος που τον καταγγέλλει16:33Ψηφιακό σύστημα καταμέτρησης επιβατών στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ από το νέο έτος16:18Δένδιας - Τελετή παράδοσης της φρεγάτας Belharra "Κίμων": Η είσοδος των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια νέα εποχή (βίντεο)16:04Έδεσσα: Ηλικιωμένη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μετά από φωτιά σε μονοκατοικία15:50Η ΔΕΠΑ Εμπορίας σε τροχιά περιφερειακής ενίσχυσης και διαφοροποίησης15:45Φιντάν: Μετά τη λύση ‘δύο κρατών’ μπορεί να ακολουθήσει συνεργασία ή ‘πολιτική ενότητα’ – Ευκαιρία η κυπριακή προεδρία ΕΕ15:36Οι ανταποκριτές εσωτερικών του ΑΝΤ1 μας προσκαλούν στον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο (βίντεο)15:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο