LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 24 Αυγούστου 2020 07:37

Κούρεψαν και έδειραν την κόρη τους επειδή θέλει να παντρευτεί Σέρβο

Σοκ προκαλεί η αντίδραση της οικογένειας των Βόσνιων, όταν  έμαθαν απο το κορίτσι ποιον άνδρα αγαπά.

Σεξουαλική κακοποίηση

Οι γονείς, ο θείος και η θεία μιας έφηβης μουσουλμάνας από τη Βοσνία, που την ξυλοκόπησαν άγρια και την κούρεψαν επειδή διατηρούσε δεσμό με έναν χριστιανό σερβικής καταγωγής, «θα οδηγηθούν στα σύνορα επειδή δεν έχουν καμία δουλειά» στο γαλλικό έδαφος, διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλ Νταρμανέν.

«Μόλις ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία θα οδηγηθούν στα σύνορα επειδή δεν έχουν καμία δουλειά στο εθνικό έδαφος», έγραψε στο Twitter ο Γάλλος υπουργός.

Οι γονείς της 17χρονης, ο θείος και η θεία της, έχουν τεθεί υπό κράτηση εν αναμονή της δίκης τους, το φθινόπωρο, με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου κατά συναυτουργία, παρουσία και άλλων ανηλίκων. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα, αφού ο φίλος της νεαρής κοπέλας ειδοποίησε την αστυνομία επειδή την χτύπησαν και την κούρεψαν.

Οι γονείς, που έφτασαν στη Γαλλία από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη το 2017 με τα πέντε παιδιά τους, δεν δέχονταν ότι η κόρη τους ήθελε να παντρευτεί τον νεαρό, ο οποίος κατοικεί στην ίδια πολυκατοικία, στην Μπεζανσόν. Τον Δεκέμβριο του 2019 οι γαλλικές αρχές είχαν αρνηθεί να χορηγήσουν άσυλο στην οικογένεια, η οποία θα έπρεπε να φύγει από τη Γαλλία. Όμως η διαδικασία επιστροφής τους στη χώρα τους καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού και του κλεισίματος των συνόρων στη Βοσνία.

«Θα πρέπει να περιμένουμε τη δίκη για να διαπραγματευτούμε την απομάκρυνσή τους», είπε ο γενικός γραμματέας της νομαρχίας του Ντουμπ, Ζαν-Φιλίπ Σετμπόν. Διευκρίνισε ωστόσο ότι η απέλαση δεν αφορά την 17χρονη, η οποία έχει τεθεί υπό δικαστική προστασία και φιλοξενείται σε ειδική δομή.

Στον θείο και τη θεία, που ζουν στη Γαλλία από το 2016, είχε χορηγηθεί καθεστώς πρόσφυγα, το οποίο όμως ενδέχεται τώρα να τους αφαιρεθεί, εφόσον καταδικαστούν από τη γαλλική δικαιοσύνη.

Την περασμένη Δευτέρα, αφού το είχαν σκάσει για τέσσερις ημέρες, η 17χρονη και ο φίλος της επέστρεψαν στο σπίτι της οικογένειας, συνοδευόμενοι από τους γονείς του αγοριού, που είναι επίσης εφηβικής ηλικίας. Όμως η κατάσταση πολύ γρήγορα ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, η οποία έχει πολλά αιματώματα και ένα σπασμένο πλευρό, ο θείος της ήταν εκείνος που την κούρεψε, κατόπιν προτροπής του πατέρα της.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο με τη Ρωσία, είμαστε έτοιμοιΣήμερα 17:23 | Ειδήσεις

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίστηκε ότι οι Ευρωπαίοι εμποδίζουν τις προσπάθειες των ΗΠΑ και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για ειρηνευτική συμφωνία.

Η πρώην επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι τέθηκε υπό κράτησηΣήμερα 15:34 | Ειδήσεις

Δύο ακόμη άτομα, ανάμεσά τους υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έχουν συλληφθεί στις Βρυξέλλες.

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα έναν πολύ καλό προορισμό για επενδύσειςΣήμερα 16:18 | Ειδήσεις

Όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για την οικονομία, τις επενδύσεις, αλλά και τις σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ,  μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Λάρισα: Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στο κέντρο της πόλης - Έριξαν στο δρόμο γάλατα (εικόνες)Σήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Οι αγρότες δηλώνουν πως δεν σκοπεύουν να αποχωρήσουν από τον δρόμο αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπουργείο Δικαιοσύνης: Παρουσιάστηκαν οι διατάξεις του νέου κληρονομικού δικαίου - Τι αλλάζει18:35Ρούτε για Ουκρανία: Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συναίνεση για ένταξη στο ΝΑΤΟ18:21Έληξε ο αποκλεισμός του τελωνείου των Ευζώνων και της παλαιάς Εθνικής Θεσσαλονίκης–Έδεσσας από αγρότες 18:07Πούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο με τη Ρωσία, είμαστε έτοιμοι 17:53Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου17:39Ο Καναδάς εντάσσεται στο πρόγραμμα SAFE της ΕΕ17:25Συγγενείς θυμάτων στο Μάτι κατά Τσίπρα: Δεν ανεχόμαστε τη χρήση της τραγωδίας μας ως εργαλείο προσωπικής αποκατάστασης17:11Άλκης Καμπανός: Φυλάκιση 20 μηνών σε καταδικασμένο για τη δολοφονία του16:57Χατζηδάκης: Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα έναν πολύ καλό προορισμό για επενδύσεις16:43Τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κωνσταντίνος Τασούλας (εικόνες)16:29Η πρώην επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι τέθηκε υπό κράτηση16:15Παναθηναϊκός: Θα «χάσει» τον Ντέσερς απ’ τα μέσα Δεκεμβρίου 16:01Οι αγρότες προχωρούν και πάλι στον αποκλεισμό του τελωνείου Ευζώνων 15:51Λάρισα: Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στο κέντρο της πόλης - Έριξαν στο δρόμο γάλατα (εικόνες)15:41Μητσοτάκης: Η στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της κυβέρνησης15:31Δήμητρα Ματσούκα: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή στην ηθοποιό - Κρίθηκε ένοχη για όλες τις κατηγορίες15:21Τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ σφηνώθηκε σε νταλίκα - Τραυματίστηκε η έγκυος οδηγός15:11Θεσσαλονίκη: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ15:01Το ant1news.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ10:59Πρόστιμο της ΣΤΑ.ΣΥ στον ανάδοχο αναβάθμισης συρμών της Γραμμής 1 του Μετρό για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις10:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο