LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Αυγούστου 2020 09:42 | Ανανέωση: 23 Αυγούστου 2020 09:39

Διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη

Τι έψαχναν οι δράστες, που άφησαν πίσω τους ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές μεγάλης αξίας.

Ελένη Τουλουπάκη - εισαγγελέας

Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη έγινε τις προηγούμενες ώρες, όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Το γραφείο της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, το όνομα της οποίας έχει εμπλακεί μεταξύ άλλων και στην υπόθεση Novartis, για την οποία κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και για την οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της, ειναι ανάστατο και τα χαρτιά από τους φακέλους της είναι πεταμένα σε όλον τον χώρο.

Στο σπίτι της Eισαγγελέως, στην περιοχή της Ακρόπολης, πήγαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της κ. Τουλουπάκη, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακιρβώς συνέβη.

Η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί για να καθαρίσει διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα. Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη, η οποία βρίσκεται σε διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα.

Συνεργάτες της φέρεται να ανέφεραν ότι λειεπει ο προσωπικός της υπολογιστής και καμία άλλη συσκευή αξίας απο το σπίτι ούτε μετρητά που υπήρχαν στο διαμέρισμα.

ΣΥΡΙΖΑ: Η διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη εγείρει κρίσιμα ερωτήματα 

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, εγείρει κρίσιμα ερωτήματα και απαιτεί άμεση διερεύνηση. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν δυνάμεις που δεν θέλουν να έρθει στο φως η αλήθεια. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που στοχοποίησαν την εισαγγελέα και επιχείρησαν την ποινική της δίωξη. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που επιχείρησαν να μετατρέψουν τους θύτες σε θύματα.  Ελπίζουμε να μην τους επιτραπεί να μετατρέψουν και τη χώρα ολόκληρη από κράτος δικαίου σε ξέφραγο αμπέλι παρακρατικών μηχανισμών. Αναμένουμε από τις αστυνομικές αρχές να πράξουν το καθήκον τους ώστε να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της διάρρηξης». 


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Διασώθηκαν 108 μετανάστες που επέβαιναν σε ξύλινη λέμβο νότια της Γαύδου14:36Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Νέα Υόρκη λόγω του χιονιά - Ακυρώθηκαν χιλιάδες πτήσεις14:22Μαρινάκης για αγρότες: Ο ειλικρινής διάλογος - και μόνο αυτός - θα φέρει τις λύσεις14:07Τρίκαλα: Ανυποχώρητοι οι αγρότες - Παραμένουν στα μπλόκα της δυτικής Θεσσαλίας13:52Smart Cities για μια Καλύτερη Ζωή: Το Μέλλον είναι Εδώ!13:37Χανιά: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό - Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός13:23Κρήτη: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος στον Άγιο Νικόλαο13:09ΠΑΟΚ: "Τρέχει" το θέμα του γηπέδου υπό τις οδηγίες Σαββίδη12:55e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου12:40Τροχαία Αττικής: 248 παραβάσεις για αλκοόλ και 8 συλλήψεις το τριήμερο των Χριστουγέννων (βίντεο)12:26Πέθανε η θρυλική ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό12:11Γλυφάδα: Συνελήφθη γνωστός τράπερ για υπεξαίρεση - Είχε αποφυλακιστεί με όρους11:57ΟΗΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Σ.Α. για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ11:43Οι 30 μόνιμες παροχές για μισθωτούς, συνταξιούχους, επαγγελματίες, αγρότες, ενοικιαστές και ιδιοκτήτες ακινήτων το 202511:28Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση επίμονου λόξυγγα11:19Τέιλορ Σουίφτ: Δωρεά 1.000.000 δολάρια σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό11:04Πάτρα: Μεθυσμένος ο άνδρας που "καρφώθηκε" πάνω σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο10:50Βαρδούσια: Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση των σορών των ορειβατών10:36Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επιστρέφει στη δράση με τους Μπακς στο Σικάγο10:22The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε10:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο