LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Αυγούστου 2020 09:42 | Ανανέωση: 23 Αυγούστου 2020 09:39

Διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη

Τι έψαχναν οι δράστες, που άφησαν πίσω τους ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές μεγάλης αξίας.

Ελένη Τουλουπάκη - εισαγγελέας

Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη έγινε τις προηγούμενες ώρες, όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Το γραφείο της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, το όνομα της οποίας έχει εμπλακεί μεταξύ άλλων και στην υπόθεση Novartis, για την οποία κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και για την οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της, ειναι ανάστατο και τα χαρτιά από τους φακέλους της είναι πεταμένα σε όλον τον χώρο.

Στο σπίτι της Eισαγγελέως, στην περιοχή της Ακρόπολης, πήγαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της κ. Τουλουπάκη, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακιρβώς συνέβη.

Η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί για να καθαρίσει διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα. Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη, η οποία βρίσκεται σε διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα.

Συνεργάτες της φέρεται να ανέφεραν ότι λειεπει ο προσωπικός της υπολογιστής και καμία άλλη συσκευή αξίας απο το σπίτι ούτε μετρητά που υπήρχαν στο διαμέρισμα.

ΣΥΡΙΖΑ: Η διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη εγείρει κρίσιμα ερωτήματα 

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, εγείρει κρίσιμα ερωτήματα και απαιτεί άμεση διερεύνηση. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν δυνάμεις που δεν θέλουν να έρθει στο φως η αλήθεια. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που στοχοποίησαν την εισαγγελέα και επιχείρησαν την ποινική της δίωξη. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που επιχείρησαν να μετατρέψουν τους θύτες σε θύματα.  Ελπίζουμε να μην τους επιτραπεί να μετατρέψουν και τη χώρα ολόκληρη από κράτος δικαίου σε ξέφραγο αμπέλι παρακρατικών μηχανισμών. Αναμένουμε από τις αστυνομικές αρχές να πράξουν το καθήκον τους ώστε να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της διάρρηξης». 


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρωσία: Οι ΗΠΑ απελευθέρωσαν δύο Ρώσους, μέλη του πληρώματος του πετρειλαιοφόρου που συνέλαβαν14:48ΕΕ-Mercosur: Θετικές στην συμφωνία οι περισσότερες χώρες 14:34Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς: Υποχρεωτικός ο εφοδιασμός των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες αύριο14:20Κύπρος: Σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για το σκάνδαλο14:06Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ συγκατοίκων - Στο νοσοκομείο ο τραυματίας13:52Κύπρος: Θύελλα αντιδράσεων, από βίντεο για φερόμενες μίζες - Λόγο για μοντάζ κάνει η Προεδρία13:38Μακρόν: Η χώρα του θα ψηφίσει "κατά" της συμφωνίας ΕΕ - Mercosur επικαλούμενος "ομόφωνη πολιτική απόρριψη"13:24Ηράκλειο: Πτώμα 56χρονης σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο13:10Πάνος Ρούτσι για Καρυστιανού: Εγώ τον αγώνα που έκανα, δεν τον έκανα για να μπω σε κόμμα12:56Ολυμπιακός: Στις 17 Μαρτίου ο εξ' αναβολής αγώνας με την Φενερμπαχτσέ 12:42Ο Τραμπ είπε ότι ακύρωσε δεύτερο κύμα επιθέσεων στη Βενεζουέλα12:28Ιωάννινα: Ξεκίνησε έντονη χιονόπτωση μέσα στην πόλη12:14Κραν Μοντανά: Ημέρα πένθους σήμερα - Οι καμπάνες των εκκλησιών θα χτυπήσουν σε όλη την αλπική χώρα12:00Μπλόκα: Σε ποια σημεία άνοιξαν τους δρόμους οι παραγωγοί και πού συνεχίζονται οι αποκλεισμοί11:46Δένδιας: Δεν μπορούμε να κάνουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις ΔΕΚΟ της δεκαετίας του '8011:32Μετρό Αθηνών - Γραμμή 2: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 11 Ιανουαρίου έως 21 Φεβρουαρίου 11:18Θεσσαλονίκη: 23χρονη κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για βιασμό, εκδικητική πορνογραφία και παράνομη κατακράτηση11:04ΝΒΑ: Αναβλήθηκε λόγω υγρασίας ο αγώνας Σικάγο Μπουλς- Μαϊάμι Χιτ10:50Λίνα Μενδώνη για την απώλεια του Χρήστου Πολίτη: Διέγραψε μια γόνιμη πορεία δεκαετιών στην Τέχνη10:36Μπλόκα Αγροτών: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός της διέλευσης βαρέων οχημάτων στο Μουργκάνι10:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο