LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Αυγούστου 2020 23:04

Παναθηναϊκός: Φιλική... “τριάρα” στην Μαρκό

«Ξεμούδιασαν» οι «πράσινοι» στον φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τη Μαρκό, που διεξήχθη στο «Γ. Καλαφάτης».

 Παναθηναϊκός - Μαρκό- φιλικό

«Ξεμούδιασε» ο Παναθηναϊκός στον φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τη Μαρκό, που διεξήχθη στο «Γ. Καλαφάτης» και ολοκληρώθηκε με τους «πράσινους» να επικρατούν 3-0 με γκολ των Μακέντα, Χαβιέρ και Σπύρο Τζαβίδα. 

Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό ο Φεντερίκο Μακέντα με πλασέ, μετά από συνδυασμό των Χατζηγιοβάνη-Σαμαρά και διπλασίασε στο 37΄, όταν ο Πορτογάλος Χαβιέρ εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα και πλάσαρε σε άδεια εστία. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 64΄ ο Σπύρος Τζαβίδας, από ασίστ του αδελφού του, Μάριου! 

«Είμαι χαρούμενος γιατί ο ρυθμός ήταν πολύ καλός. Οι παίκτες αρχίζουν να καταλαβαίνουν τις ιδέες μου. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση» δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος, μιλώντας στην κάμερα του του Παναθηναϊκός TV. 

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα. Ερωτηθείς αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, απάντησε: «Έχουμε παίκτες στην ομάδα τους οποίους σέβομαι. Δουλεύουμε χέρι-χέρι με τον τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα. Να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως θα δουλέψουμε μόνο για το καλό του Παναθηναϊκού». 

Παναθηναϊκός - Μαρκό- φιλικό

Για την απόκτηση Φακούντο Σάντσες είπε ότι «αναλύσαμε τον παίκτη, είδαμε τα στοιχεία του. Πιστεύουμε πως θα βοηθήσει τόσο εμάς όσο και τα νεότερα παιδιά. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολλές δυνατότητες. Για να παίζει σε αυτό το επίπεδο, θα έχει πολλά να προσφέρει». 

Ο Πογιάτος είχε κι ένα λόγο για τα παιδιά της Ακαδημίας: «Για μένα είναι όλοι παίκτες του Παναθηναϊκού, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο σύλλογος έχει μέλλον, γιατί έχει παίκτες που έχουν καλά στοιχεία. Οι απαιτήσεις είναι υψηλότατες αλλά είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά, θα υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν και περισσότερες ευκαιρίες». 

Παναθηναϊκός - Μαρκό- φιλικό

Οι συνθέσεις: 

Παναθηναϊκός: Διούδης (32΄ Ξενόπουλος), Σαμαράς, Βέλεθ, Καραγιάννης, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Χαβιέρ, Χατζηγιοβάννης, Μακέντα. 

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι, Ξενόπουλος (57΄ Χριστογεώργος), Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης (57΄ Σιδεράς), Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης (57΄ Λαζαρίδης), Αγιούμπ, Σερπέζης (57΄ Σπ. Τζαβίδας), Μπουζούκης, Αϊτόρ, Εμμανουηλίδης, Μ. Τζαβίδας.

Μαρκό (Λουκάς Καραδήμος): Χαλκίδης, Κοντογιάννης, Ντουμπερέτ, Νικολόπουλος, Ηρακλής, Μανδαμαδιώτης, Γκεμίσης, Κατσικογιάννης, Δρόσης, Κόκκας (46΄ Τσεβάς), Γκούλιας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο