LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 18 Αυγούστου 2020 22:30

Κορoνοϊός: Μάνα, πατέρας και γιος πέθαναν μέσα σε 48 ώρες

Έχασαν την "μάχη" με τον φονικό και "αόρατο" εχθρό.

AP - ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

Σειρά από τραγικές οικογενειακές ιστορίες λόγω της Covid-19 έρχονται διαρκώς στην δημοσιότητα από τις πρώτες ημέρες εκδήλωσης της πανδημίας σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Σε μια από αυτές, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχασε τη "μάχη" στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών με διαφορά λίγων ωρών, ενώ δυο ημέρες νωρίτερα είχε φύγει από τη ζωή και ο γιός τους, χτυπημένοι και οι 3 από τον κορονοϊό.

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο κυβερνήτης του Νιού Τζέρσεϊ, Φιλ Μέρφι.«Τρεις υπέροχες και στοργικές ψυχές της ίδιας οικογένειας, κατέληξαν μέσα σε 48 ώρες», είπε ο κυβερνήτης. «Η οικογένεια των Φρίντα είναι μία από τις χιλιάδες οικογένειες που γνώρισαν πολύ καλά τη φρικτή δύναμη αυτού του ιού», πρόσθεσε ο Μέρφι.

Σύμφωνα με το CNN, ο 51χρονος γιος Τζον Φρίντα πέθανε λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό, ενώ δύο ημέρες αργότερα έφυγαν από τη ζωή οι γονείς του, Λάρι και Βίκι, ηλικίας 86 και 83 ετών αντίστοιχα, αφήνοντας πίσω τους δύο αδελφούς του Τζον και έξι εγγόνια.

Επί του παρόντος, έχουν εντοπιστεί σχεδόν 190.000 κρούσματα κορωνοϊού στο Νιου Τζέρσεϊ και σχεδόν 16.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει. Συνολικά, στις Ηνωμένες Πολιτείες , περισσότεροι από 170.000 έχουν πεθάνει από την έναρξη της πανδημίας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άτομο αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο