LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 18 Αυγούστου 2020 08:10

Ολυμπιακός: ο Ραφίνια αποκάλυψε γιατί έρχεται στην Ελλάδα

Τι είπε ο παίχτης που αφήνει την Φλαμένγκο, μετά από μια χρονιά στην οποία η ομάδα κατέκτησε πέντε τίτλους, μεταξύ των οποίων το Κόπα Λιμπερταδόρες.

AP - Ραφίνια  

Ο Ραφίνια προβάρει ήδη τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του πρωταθλητή Ελλάδας κι εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, με την υπογραφή διετούς συμβολαίου.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής ακραίος μπακ μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν να αποδεχθεί αυτή την πρόταση και να ξαναπάρει το δρόμο της επιστροφής στη «Γηραιά Ήπειρο», ύστερα μάλιστα από μια χρονιά που κατάκτησε πέντε τίτλους με τη Φλαμένγκο, μεταξύ των οποίων και το Κόπα Λιμπερταδόρες.

«Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει όσα κάναμε, όπως και τους τίτλους μας. Είχαμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις. Εγώ έχω τώρα μία ακόμα. Το σκέφτηκα πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Φεύγω με βαριά καρδιά λόγω της σχέσης μου με τη Φλαμένγκο, αλλά πήρα την απόφαση να πάω στην Ελλάδα», είπε.

Εξηγώντας τους λόγους που υπαγόρευσαν αυτή την απόφαση, παραδέχθηκε ότι «ήταν δύσκολο. Έπρεπε να τα σκεφτώ όλα. Φεύγω με ένα συναίσθημα πως έδωσα ό,τι μπορούσα. Η Φλαμένγκο έκανε ό,τι μπορούσε να με κρατήσει».

Ραφίνια

Και συνέχισε: «Η πρόταση ήρθε πριν από το παιχνίδι με την Ατλέτικο. Ήξερα πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά δεν γνώριζα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ήταν σχεδόν στα μέσα της εβδομάδας. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά έπρεπε να ληφθεί γρήγορα».

Όσο για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση; «Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Ήταν σαν έπαθλο και αναγνώριση μία τέτοια πρόταση, σε τέτοια ηλικία, για να παίξω στο Champions League. Νιώθω ήρεμος και θα είμαι έτοιμος. Στη Βραζιλία κερδίσαμε όλες τις προκλήσεις» υπογράμμισε ο Ραφίνια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι, πρόστιμα και συλλήψεις για παρεμπόριο στις λαϊκές αγορές12:04Άρης Μουγκοπέτρος στο Πρωινό ΑΝΤ1: Με αυτό το χέρι θα δουλέψω στην οικοδομή, για να δώσω στα παιδιά μου όσα θέλουν11:50Αχαρνές: Επίθεση με πέτρα σε εργαζόμενο καθαριότητας - Αναζητούνται οι δράστες11:36Λάρισα: Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες11:22Αχαρνές: Της άρπαξαν την τσάντα και την πέταξαν στο δρόμο - Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι11:08Ο πρόεδρος Τραμπ θα λάβει βραβείο ειρήνης από το Ισραήλ10:54Χωρίς αποκλεισμούς παραμένουν τα μπλόκα σε Μπράλο, Αταλάντη, Κάστρο και Θήβα10:40Ντόναλντ Τραμπ: Υπό εξέταση η πώληση F-35 στην Τουρκία10:26Παράσυρση πεζού στα Άνω Λιόσια: Η ανακοίνωση της Hellenic Train10:12"Πάγωσε" η Κεντρική Μακεδονία: -8,6 βαθμοί στο Νευροκόπι 09:58Θεσσαλονίκη: Στα χέρια των Αρχών σπείρα που ρήμαζε σπίτια και μαγαζιά09:44Σε τροχαίο ενεπλάκη ο Άντονι Τζόσουα - Νεκροί ο προπονητής και ο γυμναστής του πυγμάχου (Βίντεο)09:30Ζευγάρι αντιδρά σε έλεγχο για αλκοτέστ: Εσείς δεν έχετε πιε ποτέ; (βίντεο)09:16Ελ Κααμπί - Κόπα Άφρικα: Ασταμάτητος ο "γκολτζής" του Ολυμπιακού09:02Άνω Λιόσια: Στο νοσοκομείο άνδρας, μετά από παράσυρση από συρμό του Προαστιακού08:48Ηράκλειο: Πυρκαγιά σε αποθήκη στην περιοχή του Σκαλανίου08:34Globiled: Ολοκληρωμένη λύση φωτισμού με "Pay As You Save"08:20Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν "προκυμαία" στη Βενεζουέλα, που συνδεόταν με τη διακίνηση ναρκωτικών08:06Λαβρόφ: Η Δύση πρέπει να καταλάβει ότι η Ρωσία έχει τη στρατηγική πρωτοβουλία στην Ουκρανία07:52Πέθανε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός του Μπαγκλαντές07:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο