LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 18 Αυγούστου 2020 08:10

Ολυμπιακός: ο Ραφίνια αποκάλυψε γιατί έρχεται στην Ελλάδα

Τι είπε ο παίχτης που αφήνει την Φλαμένγκο, μετά από μια χρονιά στην οποία η ομάδα κατέκτησε πέντε τίτλους, μεταξύ των οποίων το Κόπα Λιμπερταδόρες.

AP - Ραφίνια  

Ο Ραφίνια προβάρει ήδη τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του πρωταθλητή Ελλάδας κι εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, με την υπογραφή διετούς συμβολαίου.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής ακραίος μπακ μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν να αποδεχθεί αυτή την πρόταση και να ξαναπάρει το δρόμο της επιστροφής στη «Γηραιά Ήπειρο», ύστερα μάλιστα από μια χρονιά που κατάκτησε πέντε τίτλους με τη Φλαμένγκο, μεταξύ των οποίων και το Κόπα Λιμπερταδόρες.

«Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει όσα κάναμε, όπως και τους τίτλους μας. Είχαμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις. Εγώ έχω τώρα μία ακόμα. Το σκέφτηκα πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Φεύγω με βαριά καρδιά λόγω της σχέσης μου με τη Φλαμένγκο, αλλά πήρα την απόφαση να πάω στην Ελλάδα», είπε.

Εξηγώντας τους λόγους που υπαγόρευσαν αυτή την απόφαση, παραδέχθηκε ότι «ήταν δύσκολο. Έπρεπε να τα σκεφτώ όλα. Φεύγω με ένα συναίσθημα πως έδωσα ό,τι μπορούσα. Η Φλαμένγκο έκανε ό,τι μπορούσε να με κρατήσει».

Ραφίνια

Και συνέχισε: «Η πρόταση ήρθε πριν από το παιχνίδι με την Ατλέτικο. Ήξερα πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά δεν γνώριζα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ήταν σχεδόν στα μέσα της εβδομάδας. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά έπρεπε να ληφθεί γρήγορα».

Όσο για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση; «Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Ήταν σαν έπαθλο και αναγνώριση μία τέτοια πρόταση, σε τέτοια ηλικία, για να παίξω στο Champions League. Νιώθω ήρεμος και θα είμαι έτοιμος. Στη Βραζιλία κερδίσαμε όλες τις προκλήσεις» υπογράμμισε ο Ραφίνια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπ. Υποδομών και Μεταφορών: Διευκρινίσεις σχετικά με "παραπλανητικά δημοσιεύματα και ρεπορτάζ" για τον νέο Κ.Ο.Κ17:28Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης17:14Βρετανικό Μουσείο: Σάλος με το δείπνο στην αίθουσα Γλυπτών του Παρθενώνα – Προσβλητική ενέργεια, απαντά η Μενδώνη16:59Νεκρός 68χρονος στη λαϊκή αγορά του Βόλου – Κατέρρευσε μπροστά στα μάτια παραγωγών και καταναλωτών16:45Μελόνι: Η woke κουλτούρα προσπαθεί να χωρίσει Ιταλία και Ηνωμένες Πολιτείες16:31Νικολά Σαρκοζί: Την πόρτα της φυλακής του Παρισιού αναμένεται να διαβεί αύριο ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας16:17Κρεμλίνο: Οι καλές σχέσεις του Ορμπάν με τον Τραμπ και τον Πούτιν είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε η Ουγγαρία για τη συνάντηση κορυφής16:03Μαρινάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: Δεν θα υπάρξει a priori επιθετική ενέργεια για τα ονόματα των Τεμπών15:49Ηράκλειο: 40χρονος συνελήφθη ο οποίος κατηγορείται για κατοχή όπλων και ενδοοικογενειακή βία15:35Μαρινάκης: Η μάχη κατά της ακρίβειας είναι διαρκής και αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης15:21ΗΠΑ: Το Ισραήλ πρέπει να βρει έναν τρόπο να βοηθήσει τους Παλαιστινίους15:07Μέση Ανατολή: Η Χαμάς θα συναντηθεί σήμερα με τους μεσολαβητές για την εκεχειρία στη Γάζα στο Κάιρο14:53Γερμανία - Υπουργείο Άμυνας: Σχεδιάζει να παραγγείλει επιπλέον 15 μαχητικά F-3514:40Στην υπηρεσία του ΕΚΑΒ άλλοι 158 διασώστες14:26Ληστεία στο Λούβρο: Κλειστό και σήμερα το Μουσείο14:12Από σήμερα η έκδοση του νέου ειδικού σήματος Δακτυλίου για την περίοδο 2025 – 202613:58Κρήτη: Κατέληξε ο 50χρονος εργολάβος που έπεσε από σκαλωσιά13:44Ηράκλειο: Σταθερή η κατάσταση του 13χρονου μετά το σοβαρό τροχαίο στις Βούτες 13:30Τερματίζονται οι εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου έως το τέλος του 202713:16Ο Πετρούνιας για 7η φορά στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος13:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο