LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 18 Αυγούστου 2020 08:10

Ολυμπιακός: ο Ραφίνια αποκάλυψε γιατί έρχεται στην Ελλάδα

Τι είπε ο παίχτης που αφήνει την Φλαμένγκο, μετά από μια χρονιά στην οποία η ομάδα κατέκτησε πέντε τίτλους, μεταξύ των οποίων το Κόπα Λιμπερταδόρες.

AP - Ραφίνια  

Ο Ραφίνια προβάρει ήδη τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του πρωταθλητή Ελλάδας κι εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, με την υπογραφή διετούς συμβολαίου.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής ακραίος μπακ μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν να αποδεχθεί αυτή την πρόταση και να ξαναπάρει το δρόμο της επιστροφής στη «Γηραιά Ήπειρο», ύστερα μάλιστα από μια χρονιά που κατάκτησε πέντε τίτλους με τη Φλαμένγκο, μεταξύ των οποίων και το Κόπα Λιμπερταδόρες.

«Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει όσα κάναμε, όπως και τους τίτλους μας. Είχαμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις. Εγώ έχω τώρα μία ακόμα. Το σκέφτηκα πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Φεύγω με βαριά καρδιά λόγω της σχέσης μου με τη Φλαμένγκο, αλλά πήρα την απόφαση να πάω στην Ελλάδα», είπε.

Εξηγώντας τους λόγους που υπαγόρευσαν αυτή την απόφαση, παραδέχθηκε ότι «ήταν δύσκολο. Έπρεπε να τα σκεφτώ όλα. Φεύγω με ένα συναίσθημα πως έδωσα ό,τι μπορούσα. Η Φλαμένγκο έκανε ό,τι μπορούσε να με κρατήσει».

Ραφίνια

Και συνέχισε: «Η πρόταση ήρθε πριν από το παιχνίδι με την Ατλέτικο. Ήξερα πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά δεν γνώριζα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ήταν σχεδόν στα μέσα της εβδομάδας. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά έπρεπε να ληφθεί γρήγορα».

Όσο για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση; «Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Ήταν σαν έπαθλο και αναγνώριση μία τέτοια πρόταση, σε τέτοια ηλικία, για να παίξω στο Champions League. Νιώθω ήρεμος και θα είμαι έτοιμος. Στη Βραζιλία κερδίσαμε όλες τις προκλήσεις» υπογράμμισε ο Ραφίνια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ασταμάτητες οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη14:54Παναθηναϊκός - Μπενίτεθ: Διαφορετικό αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΚ14:40Δένδιας: Αποχαιρετάμε με θλίψη τον πρώην υπουργό και αντιναύαρχο ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρο Παπαδόγγονα14:26Ινδονησία: Χάθηκε η επαφή με αεροσκάφος - 11 οι επιβαίνοντες14:12Ουκρανία: Νέος γύρος συνομιλιών για ειρήνη13:58Η ΕΕ και η Mercosur υπογράφουν συμφωνία ελεύθερου εμπορίου13:44Θεσσαλονίκη: Παρουσιάζει το βιβλίο "Ιθάκη" ο Αλέξης Τσίπρας13:32Γαλλία: Ο Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο "ανεξιχνίαστες υποθέσεις" βιασμού και φόνου13:18Συνελήφθη 44χρονος για την δολοφονία 50χρονου στην περιοχή Λιθοβούνι13:04Ομιλία του πρωθυπουργού σε πολίτες στο Μαρούσι: Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται σταθερότητα, ασφάλεια και προκοπή στη χώρα12:50Τέλος η αγωνία για τον 70χρονο που αγνοούνταν στο Ηράκλειο12:36Παναθηναϊκός: Το αντίο της Γοδόι Κρουζ στον Αντίνο12:24Πάτρα: Σήμερα η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού12:10Μητσοτάκης: Η έμφασή μας για το 2026 είναι οι μειώσεις στους άμεσους φόρους11:56Στόχος του Ρουβίκωνα ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης11:42Αιτωλοακαρνανία: Σοκάρει τη Μακρυνεία η δολοφονία προέδρου κοινότητας11:28Μητσοτάκης: Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερα χρήματα στους αγρότες από αυτά που επιβάλλει ο προϋπολογισμός11:14Λαμία: Συνελήφθη 40χρονος για κλοπές αυτοκινήτων11:00Μητσοτάκης: Ευελπιστούμε ότι η συνάντηση με τον Ερντογάν θα είναι στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου10:46Ηράκλειο: Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών10:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο