LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 11 Αυγούστου 2020 11:37

Ο Σον Κόνερι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός ήταν ο πρώτος που υποδύθηκε τον γοητευτικό κατάσκοπο, ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ στη μεγάλη οθόνη το 1962, στην ταινία «Dr. No».

Aston Martin DB5 -Τζέιμς Μποντ - Σον Κονερι

Ο Σον Κόνερι αναδείχθηκε ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών, σε μία νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Radio Times.

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός, ο οποίος ήταν ο πρώτος που υποδύθηκε τον γοητευτικό κατάσκοπο, ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ στη μεγάλη οθόνη το 1962, στην ταινία «Dr. No» βρέθηκε στην πρώτη θέση αφού κέρδισε εύκολα τους άλλους πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ σε πολλούς γύρους ψηφοφορίας.

Για την πρωτιά «κονταροχτυπήθηκαν» ο Σον Κόνερι με τον Τίμοθι Ντάλτον, πρωταγωνιστή της ταινίας «The Living Daylights», ο οποίος τερμάτισε δεύτερος, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Evening Standard».

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Τζέιμς Μποντ τις δεκαετίες του '70 και του '80, Ρότζερ Μουρ, ο οποίος μετέφερε το κινηματογραφικό franchise στο διάστημα με την ταινία «Moonraker», κατέκτησε την τρίτη θέση.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ σε τέσσερις ταινίες, με την πέμπτη και τελευταία στην οποία εμφανίζεται ως Πράκτορας 007 με τίτλο «No Time to Die» να αναμένεται το επόμενο διάστημα στις κινηματογραφικές αίθουσες, είναι τέταρτος, με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Στην τελευταία θέση βρέθηκε ο Τζορτζ Λάζενμπι, ο οποίος ενσάρκωσε τον Βρετανό κατάσκοπο σε μία μόνο ταινία με τίτλο «On Her Majesty's Secret Service» (Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Στην υπηρεσία της Α.Μ. ).

Ο Σον Κόνερι υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ σε έξι επίσημες ταινίες της κινηματογραφικής σειράς, καθώς και στο ανεπίσημο remake του «Thunderball» με τίτλο «Never Say Never Again» το 1983.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρέθυμνο: Συνελήφθησαν έξι άτομα για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια15:29ΗΠΑ: Ο πρώτος άνθρωπος σε αναπηρικό αμαξίδιο ταξίδεψε στο διάστημα15:14Η ομάδα του "The Football Show" σας προσκαλεί στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο, αύριο15:00Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης14:46Όλυμπος: Ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης του Μολδαβού ορειβάτη14:32Ουκρανία: Ο Ζελένσκι είναι υπέρ της διεξαγωγής διαβουλεύσεων με Ευρωπαίους εταίρους14:18Μπλόκα αγροτών: Δεν άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια του Ωραιοκάστρου - Κλειστή η εθνική οδός στα Μάλγαρα14:04Τουρκία: Σοκ προκαλεί η πτώση και τρίτου ντρόουν - Θέματα ασφάλειας θέτει η αντιπολίτευση13:50Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δένει στο λιμάνι μέχρι το 202713:36Τσιάρας: Οικονομική στήριξη της καλλιέργειας μηδικής, λόγω της ευλογιάς13:22Μπλόκα αγροτών - Ωραιόκαστρο: Ρύζι, όσπρια και κηπευτικά θα μοιράζουν οι αγρότες13:08Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη 27χρονου οδηγού με κοκαΐνη - Παραλίγο να παρασύρει αστυνομικό12:54Βρετανία: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους12:40Μπλόκα Αγροτών: Ανοίγουν τις μπάρες στα διόδια Ωραιοκάστρου, κλειστή η εθνική στα Μάλγαρα12:24Ο "χάρτης" των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Δεκεμβρίου12:10Αγρότες-Μπλόκα: Η κατάσταση σε κομβικά σημεία των εθνικών οδών11:56Ρωσία: Απίθανη μια συνάντηση απεσταλμένων Ουκρανίας, ΗΠΑ και Ρωσίας στο Μαϊάμι11:42Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία 180.000 ευρώ στην Κηφισιά - Δύο συλλήψεις11:28Χαλκίδα - Μπλόκα: Οι αγρότες κλείνουν ξανά την υψηλή γέφυρα 11:14Σκύρος: Ακυβέρνητο πλέει δεξαμενόπλοιο λόγω μπλακ άουτ11:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο