LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 10 Αυγούστου 2020 17:23

Καιρός: Καλοκαίρι ξανά την Τρίτη

Καλοκαιρία με... "πρωταγωνιστή" τον ήλιο. Που θα σημειώσει άνοδο η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Την Τρίτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ προβλέπεται εκδήλωση τοπικών όμβρων στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 με τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες κυρίως τις πρωινές ώρες, με τον ουρανό να μένει καθαρός έως το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν  μέτριοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά, κατά τη διάρκεια της ημέρας, τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μικρή πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της ημέρας καθώς και τοπικούς όμβρους στη δυτική Μακεδονία και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα αναμένεται μεταβολή των διευθύνσεων σε δυτικούς εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία το θερμόμετρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερο.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, σχετικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες, ενώ τοπικοί όμβροι θα εκδηλωθούν στην Ήπειρο και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου, με την Ήπειρο να σημειώνει πτώση κατά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις να αναπτύσσονται στα ηπειρωτικά ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά και τα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα επικρατήσει καλοκαιρία καθ` όλη την ημέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αίθριος προβλέπεται ο ουρανός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τετάρτη

Γενικά αίθριος θα αναμένεται ο καιρός την Τετάρτη, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά καθώς και τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή    

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης – Χριστοδουλίδης: Ελλάδα και Κύπρος βαδίζουν πλήρως συντονισμένα – Επικαιροποίηση των παραμέτρων για το καλώδιοΣήμερα 14:42 | Ειδήσεις

«Αθήνα και Λευκωσία παραμένουν προσηλωμένες στην ειρηνική συνεργασία σε μια συγκυρία αβεβαιότητας», είπε ο πρωθυπουργός - «Οι δεσμοί της Κύπρου με την Ελλάδα είναι αδελφικοί», ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης

ANT1NEWS Special Edition: Η Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, στην πρώτη της συνέντευξη στην ελληνική τηλεόρασηΣήμερα 13:08 | Ειδήσεις

Η συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 και τη Μαρία Σαράφογλου θα προβληθεί την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στις 23:00, στον ΑΝΤ1.

Επικίνδυνο challenge - Κορωπί: 22χρονος κατάπιε αμάσητο μπέργκερ και δίνει μάχη για τη ζωή τουΣήμερα 15:16 | Ειδήσεις

Η τραγική υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και προβληματισμό για την επικίνδυνη τάση των “challenges” που κυκλοφορούν στα social media, με γιατρούς και ειδικούς να προειδοποιούν για τις θανατηφόρες συνέπειες τέτοιων πρακτικών.

Τραγωδία στην Αχαΐα: Η "μοιραία" μάντρα που στοίχισε τη ζωή στον 3χρονο (βίντεο)Σήμερα 13:55 | Ειδήσεις

Οι γονείς του 3χρονου φέρονται να μην έχουν ζητήσει την ποινική δίωξή του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο Φεστιβάλ του Brighton-Le-Sands του Σίδνεϋ19:18Όμιλος ΔΕΗ: Ολοκλήρωση κατασκευής αιολικού πάρκου - 36 MW στη Φωκίδα19:15Ινδία: Τρομοκρατική ενέργεια η έκρηξη αυτοκινήτου στο κόκκινο φρούριο19:01Θεσσαλονίκη: Άνδρας προσπάθησε να παραβιάσει λουκέτα για να κλέψει κλειδιά από διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης18:44Ολυμπιακός: Ο Πιρόλα ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες18:30Φράγμα Αλιάκμονα: Προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που λήστεψε δύο νεαρούς και πυροβόλησε το αμάξι τους18:17Missing Alert για την εξαφάνιση 17χρονης18:03Τομ Μπάρακ: Η νέα συριακή κυβέρνηση είναι πλέον σύμμαχός μας κατά του ISIS17:50Formula 1: Προς πώληση οι μετοχές της Μερσεντές του Τότο Βόλφ 17:36Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:22Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η 40χρονη που κακοποιούσε το βρέφος της και το άφησε με μόνιμες σωματικές βλάβες17:09Τραγωδία στην Αχαΐα: Ελεύθερος ο 25χρονος θείος του παιδιού16:56Κύπρος: Νέος σεισμός 5,4 Ρίχτερ 16:42"Νύχτα Αποκαλύψεων" με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 24:00 στον ΑΝΤ116:28Ένα...εργοστάσιο παραγωγής αστεριών ανακαλύφθηκε στο πρώιμο Σύμπαν16:14Μιχαηλίδου: Ανακλήθηκαν 3.000 αιτήσεις από το "Ανακαινίζω - Νοικιάζω"16:00Τραγωδία στην Αχαΐα: Όσα υποστηρίζει ο 25χρονος που κρατούσε το παιδί αγκαλιά και έπεσαν από τη μάντρα (εικόνες)15:46Επικίνδυνο challenge - Κορωπί: 22χρονος κατάπιε αμάσητο μπέργκερ και δίνει μάχη για τη ζωή του 15:32Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Οδηγός μηχανής έπεσε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου (εικόνες)15:18Μητσοτάκης – Χριστοδουλίδης: Ελλάδα και Κύπρος βαδίζουν πλήρως συντονισμένα – Επικαιροποίηση των παραμέτρων για το καλώδιο15:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο