LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 07 Αυγούστου 2020 14:57

Αλόννησος: Υποβρύχια πρόταση γάμου (βίντεο)

Viral έγινε το βίντεο με την ξεχωριστή πρόταση γάμου, που φυσικά δεν θα μπορούσε να αρνηθεί η μέλλουσα νύφη.

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ - ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

Στον ...έβδομο ουρανό “πέταξε” η Αφροδίτη Γαρυφάλλου κι ας ήταν περίπου επτά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, όταν ο αγαπημένος της, την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κάνοντάς της πρόταση γάμου στον βυθό της Αλοννήσου! Ο μέλλων γαμπρός γονάτισε στην άμμο του βυθού και της πρόσφερε το δαχτυλίδι μέσα σε ειδικό αδιάβροχο περιτύλιγμα κι εκείνη, δίχως δεύτερη σκέψη, είπε το μεγάλο “ναι”.

Μιλώντας στον “Πρακτορείο 104,9 FM”, η Αφροδίτη περιέγραψε τη στιγμή της υποβρύχιας πρότασης γάμου που έγινε με φόντο ...όχι τα αστέρια του ουρανού, αλλά τα όστρακα του βυθού! «Ήρθαμε από τον Βόλο για ένα Σαββατοκύριακο στην Αλόννησο, καθώς λατρεύουμε κάθε σημείο του νησιού. Σε συνδυασμό με τα εγκαίνια του υποβρύχιου μουσείου, κανόνισε ο Βαγγέλης να κάνουμε μια αναγνωριστική κατάδυση, η οποία τελικά ήταν διαφορετική όπως αποδείχτηκε, αφού είχε στο μυαλό του την πρόταση! Τα είχε κανονίσει όλα με την εκπαιδεύτρια», δηλώνει με ενθουσιασμό η Αφροδίτη Γαρυφάλλου.

«Μετά από δύο υπέροχα χρόνια, θέλεις να με παντρευτείς;» έγραφε η κάρτα που της έδειξε ο μέλλων σύζυγός της, για να “εισπράξει” το καταφατικό της νεύμα. Το στιγμιότυπο κατέγραψε μια κάμερα βυθού και όπως ήταν φυσικό κατέκλυσε τα κοινωνικά δίκτυα. «Μας είχε δείξει η εκπαιδεύτρια κάποια νοήματα για να μπορούμε να κάνουμε απαραίτητες συνεννοήσεις όταν βρισκόμαστε κάτω από το νερό, στην περίπτωση που θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Οπότε ήξερα ποιο νόημα σημαίνει “ναι” και το έκανα», εξηγεί στο “Πρακτορείο FM” η Αφροδίτη Γαρυφάλλου.

Όπως λέει, δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ την υποβρύχια έκπληξη -πρόταση γάμου, ενώ σημειώνει πως ο στόχος του αγαπημένου της Βαγγέλη να κάνει κάτι ξεχωριστό για μια στιγμή που είναι έτσι κι αλλιώς ξεχωριστή, ήταν απολύτως επιτυχημένος!

Ο γάμος του ζευγαριού ορίστηκε για το επόμενο καλοκαίρι και θα γίνει ...στη στεριά, αφού το μεγάλο γλέντι που σχεδιάζουν δεν είναι εύκολο να γίνει υποβρυχίως και με όλους τους καλεσμένους να φορούν στολές κατάδυσης.

Ο γαμπρός είχε κάνει εδώ και καιρό την προετοιμασία του και αφού ήρθε σε επικοινωνία με τη δημοτική αρχή, εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια να μπουν στο πρώτο υποβρύχιο μουσείο, που δίνει σε κάθε επισκέπτη την ευκαιρία να έρθει σ' επαφή όχι μόνο με το μοναδικό ναυάγιο που «κρύβει» στα σπλάχνα του αλλά και με ολόκληρο τον πλούτο και την ωραιότητα του ελληνικού βυθού.

Το πρώτο υποβρύχιο μουσείο στην Ελλάδα άνοιξε τις υποθαλάσσιες πύλες του το περασμένο Σάββατο, ανοιχτά της Αλοννήσου, στις ακτές της νήσου Περιστέρας και είναι πλέον ο αρχαιότερος επισκέψιμος ενάλιος αρχαιολογικός χώρος, με το περίφημο ναυάγιο που ανάγεται στον 5ο π.Χ. αιώνα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στην Θεσσαλονίκη: Κατέληξε από τα τραύματα της η 71χρονηΣήμερα 11:26 | Ειδήσεις

Τα τρίδυμα από τον τρίτο όροφο παραμένουν προληπτικά στην παιδιατρική κλινική του Ιπποκρατείου.

Μπλόκο Νίκαιας: Οι αγρότες θα προχωρήσουν σε νέο τρίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών - ΘεσσαλονίκηςΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Το απόγευμα αναμένεται να μπουν με τα τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας, όπου θα μοιράσουν έντυπο όπου θα εξηγούν το δίκαιο των αιτημάτων τους, ζητώντας τη στήριξη των υπόλοιπων κοινωνικών ομάδων.

Μπράλος: Οι αγρότες αποφάσισαν δίωρο αποκλεισμό παραδρόμων και προσβάσεων στο εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυοΣήμερα 08:51 | Ειδήσεις

Στα μπλόκα της Θήβας, του Κάστρου, της Αταλάντης και του Μπράλου, οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, τόσο πριν όσο και μετά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Θεσσαλονίκη: 710 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν ισχυροί άνεμοιΣήμερα 07:56 | Ειδήσεις

Κατά τη χθεσινή ημέρα, η Πυροσβεστική δέχτηκε 710 κλήσεις μέχρι χθες στις 11:30 το βράδυ για πτώσεις δέντρων και αντικειμένων με τη συντριπτική πλειονότητα αυτών να αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός: Εξετάζεται η περίπτωση του περιζήτητου Κέβιν Ροντρίγκες 11:48Φωτιά στην Θεσσαλονίκη: Κατέληξε από τα τραύματα της η 71χρονη 11:34Ζελένσκι: Το ειρηνευτικό σχέδιο προβλέπει αμερικανικές εγγυήσεις ασφάλειας για 15 χρόνια11:20Τρίκαλα- Καρδίτσα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες11:06Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει ο στόχος των 1000 γκολ καριέρας10:52Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονος που έκλεψε αυτοκίνητο10:38Δύο συλλήψεις διακινητών μεταναστών σε Γαύδο και Καλούς Λιμένες10:24Θεσσαλονίκη: 14χρονος απείλησε 13χρονο για να του κλέψει το πορτοφόλι 10:10Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη 16χρονος που λήστεψε 12χρονες υπό την απειλή κουζινομάχαιρου09:56Μπράλος: Οι αγρότες αποφάσισαν δίωρο αποκλεισμό παραδρόμων και προσβάσεων στο εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυο09:42Συνελήφθη οδηγός σε ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ09:28Μπλόκο Νίκαιας: Οι αγρότες θα προχωρήσουν σε νέο τρίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης09:14Ινδονησία: 16 νεκροί μετά από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας09:00Συνάντηση Νετανιάχου - Τραμπ: Στο επίκεντρο η ανακωχή στην Λωρίδα της Γάζας 08:46e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου08:32Θεσσαλονίκη: 710 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω των προβλημάτων που προκάλεσαν ισχυροί άνεμοι08:18Τουρκία: Φερόμενοι ως τζιχαντιστές τραυμάτισαν 7 αστυνομικούς08:04Σάμος: Νεκρός ο ένας εκ των τεσσάρων αγνοούμενων αλλοδαπών07:50Μακρόν: Η συμμαχία των προθύμων θα συγκεντρωθεί στο Παρίσι στις αρχές Ιανουαρίου07:36Γαλάτσι: ΙΧ και Μοτοποδήλατα πήραν φωτιά - Επέμβαση της Πυροσβεστικής 07:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο