LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Αυγούστου 2020 11:47

Ο Κύργιος δεν θα αγωνιστεί στο US Open λόγω κορονοϊού

Με αιχμές κατά άλλων τενιστών ανακοίνωση την απόφαση του ο Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής.

AP - Νικ Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο φετινό U.S. Open, ενώ άσκησε εκ νέου κριτική σε κάποιους από τους επαγγελματίες συναδέλφους του για την επιλογή τους να αγνοήσουν τις ιατρικές συμβουλές στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

«Δεν θα παίξω φέτος στο U.S. Open» λέει ο Ελληνοαυστραλός τενίστας και συνεχίζει, «Με πονάει που δεν θα είμαι εκεί για να αγωνιστώ σε ένα από τα σπουδαιότερα γήπεδα του τένις, το στάδιο Άρθουρ Ας. Όμως, μένω εκτός για τον κόσμο, για τους συμπατριώτες μου Αυστραλούς, για τους εκατοντάδες και χιλιάδες Αμερικανούς που έχουν χάσει τη ζωή τους, για όλους εσάς. Είναι απόφασή μου».

Ο 25χρονος άσος δεν έχει πρόβλημα με την αμερικανική ομοσπονδία τένις, η οποία προγραμμάτισε το φημισμένο τουρνουά γκραν σλαμ στο διάστημα 31 Αυγούστου-13 Σεπτεμβρίου ή με τους παίκτες που θα αγωνιστούν, εάν το επιλέξουν, «... εφόσον όλοι ενεργούν σωστά και ενεργούν με ασφάλεια». Ο Κύργιος αναγνώρισε ότι οι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι στη διοργάνωση, όπως το προσωπικό των εστιατορίων και οι καθαριστές, έχουν ανάγκη να γίνει το τουρνουά.

Όμως, ο Κύργιος, ο οποίος είναι Νο 40 στην παγκόσμια κατάταξη, έριξε ξανά τα «βέλη» του σε κάποιους παίκτες, με τους οποίους βρίσκεται σε διαμάχη ύστερα από την επιλογή τους να παίξουν στο τουρνουά επίδειξης "Adria Tour exhibition" που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε διάφορες πόλεις των Βαλκανίων. Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόκοβιτς και οι Μπόρνα Τσόριτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Βίκτορ Τροΐτσκι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στη διάρκεια του τουρνουά, το οποίο διεκόπη.

«Παίκτες του τένις, πρέπει να ενεργείτε ο ένας προς το συμφέρον του άλλου και να συνεργάζεστε» συμπλήρωσε ο Κύργιος, για να καταλήξει λέγοντας μεταξύ άλλων, «Δεν μπορείς να χορεύεις πάνω σε τραπέζια, να κερδίζεις χρήματα κάνοντας το γύρο της Ευρώπης ή να προσπαθείς να βγάλεις γρήγορα λεφτά διοργανώνοντας μια επίδειξη. Αυτό είναι τόσο εγωιστικό. Σκεφτείτε τους άλλους ανθρώπους για μια φορά, αυτό είναι το σημαντικό με αυτόν τον ιό».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Σήμερα 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...Σήμερα 14:49 | Ειδήσεις

Συγκινεί στην ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος. Πώς αποχαιρετά τον πατέρα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς19:58Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση19:18Κλιματική κρίση: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με συχνότερα κύματα ακραίας ζέστης19:05Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο