LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 01 Αυγούστου 2020 14:46 | Ανανέωση: 01 Αυγούστου 2020 15:07

Κρούσμα κορονοϊού στην εθνική ομάδα πόλο

Όλα τα μέλη των εθνικών ομάδων, ανδρών και γυναικών θα υποβληθούν σε τεστ για κορονοϊό, ενώ κλείνει προληπτικά το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

εθνική πόλο

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο διεθνής με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, Μανώλης Πρέκας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Ο παίκτης είχε παρουσιάσει ελαφρά συμπτώματα την Πέμπτη και υποβλήθηκε χθες σε έλεγχο για covid-19, τα αποτελέσματα του οποίου έγιναν γνωστά σήμερα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Πρέκας αναρρώνει στο σπίτι του, ενώ η ΚΟΕ έκανε γνωστό ότι όλα τα μέλη των εθνικών ομάδων, ανδρών και γυναικών -τα οποία τέθηκαν για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα πέντε ημερών- θα υποβληθούν σήμερα και την Τρίτη σε τεστ για κορονοϊό. Παράλληλα, θα γίνει απολύμανση στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΟΕ έχει ως εξής:

Μετά από ύποπτο κρούσμα κορονοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν τόσο σήμερα Σάββατο (1/8) όσο και την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση.

Ο διεθνής πολίστας, Μανώλης Πρέκας είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του και αναρρώνει σε κατ` οίκον περιορισμό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκύζη: Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που μαχαίρωσε ο άνδρας της πριν αυτοκτονήσει17:25Ιωάννινα: Γυναίκα έπεσε στη λίμνη – Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία17:11Φλώρινα: Συνελήφθη ανήλικος για διακίνηση ναρκωτικών16:57Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» τον Κοντούρη 16:43Καρδίτσα – ΠΑΟΚ: Πέρασε κι από το μπλόκο της Θεσσαλίας ο “Δικέφαλος”16:29Αγρότες: Ανοιχτό το ρεύμα προς Αθήνα στο μπλόκο των Μαλγάρων16:15Πάτρα: Συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους16:01Δράμα: Βούλγαροι προσπάθησαν να περάσουν πρόβατα στην Ελλάδα και συνελήφθησαν15:47Μπριζίτ Μπαρντό: "Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα" - Το τέλος ενός μύθου15:33Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη γυναίκα του στον λαιμό και έπεσε από το μπαλκόνι15:19Μετ' εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα15:04Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)14:50Διασώθηκαν 108 μετανάστες που επέβαιναν σε ξύλινη λέμβο νότια της Γαύδου14:36Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Νέα Υόρκη λόγω του χιονιά - Ακυρώθηκαν χιλιάδες πτήσεις14:22Μαρινάκης για αγρότες: Ο ειλικρινής διάλογος - και μόνο αυτός - θα φέρει τις λύσεις14:07Τρίκαλα: Ανυποχώρητοι οι αγρότες - Παραμένουν στα μπλόκα της δυτικής Θεσσαλίας13:52Smart Cities για μια Καλύτερη Ζωή: Το Μέλλον είναι Εδώ!13:37Χανιά: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό - Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός13:23Κρήτη: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος στον Άγιο Νικόλαο13:09ΠΑΟΚ: "Τρέχει" το θέμα του γηπέδου υπό τις οδηγίες Σαββίδη12:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο