LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 31 Ιουλίου 2020 11:51 | Ανανέωση: 31 Ιουλίου 2020 12:15

Κορονοϊός: η ΝΔ ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις

Η ΝΔ αναστέλλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους και προτρέπει τα άλλα κόμματα να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

Νέα Δημοκρατία - Σημαίες - Γραφεία

Η ΝΔ αναστέλλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους και προτρέπει τα άλλα κόμματα να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

Όλοι μαζί πετύχαμε ένα μικρό "θαύμα” τους τελευταίους μήνες, συγκεντρώνοντας την παγκόσμια αναγνώριση για τη διαχείριση της πανδημίας. Ο εφησυχασμός δεν μας ταιριάζει. Ειδικά τώρα που με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα ανακτούμε το χαμένο έδαφος στην οικονομία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως επισημαίνεται, "μέχρι να δοθεί το οριστικό χτύπημα στον ιό Covid-19 με την ευρεία χρήση εμβολίου και φαρμάκων τηρούμε όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, κρατώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκα σε κλειστούς χώρους και ασανσέρ και πλένοντας συχνά τα χέρια μας.

Μόνο με αυτές τις μικρές, αλλά τόσο καθοριστικές, καθημερινές συνήθειες μπορούμε να προστατεύσουμε τη ζωή και την εργασία όλων μας.

Η Νέα Δημοκρατία κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αναστέλλει οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο.

Στην παρούσα συγκυρία οι προτεραιότητες αλλάζουν. Επιλέγουμε την επικοινωνία από απόσταση παρότι η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη.

Το μήνυμα της εγρήγορσης και της ευθύνης γίνεται ακόμη πιο ισχυρό όταν θεσμοί, όπως τα κόμματα, αναλαμβάνουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

Ζούμε ασφαλείς με τον κορονοϊό περιορίζοντας δραστικά τη μετάδοση του".

Η απάντηση του ΚΚΕ στην ΝΔ

Όπως αναφέρει το ΚΚΕ, «Ενημερώνουμε τη ΝΔ, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει, ότι στις εκδηλώσεις του ΚΚΕ τηρούνται και με το παραπάνω τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σε αντίθεση με το καθεστώς που επικρατεί σε μια σειρά χώρους, με ευθύνη της ίδιας της κυβέρνησης ΝΔ. Αρκετά με την υποκρισία! Η κυβέρνηση να φροντίσει να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα όπου απαιτείται, πχ Μεταφορές, Τουρισμός, Νοσοκομεία, με έκτακτες προσλήψεις προσωπικού και όχι να ανακαλεί άρον – άρον τους εργαζόμενους στα Μέσα Μεταφοράς από τις καλοκαιρινές τους άδειες, για να καλύψουν τα τεράστια κενά που υπάρχουν. Βεβαίως είναι ένα ερώτημα ποιες είναι αυτές οι εκδηλώσεις που κάνει η ΝΔ, τις οποίες μάλιστα αναστέλλει κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία. Εκτός αν και με αυτό τον τρόπο η ΝΔ δηλώνει την αδυναμία της να οργανώσει εκδηλώσεις τηρώντας τα μέτρα προστασίας».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο