LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 30 Ιουλίου 2020 12:04

Θεσσαλονίκη: “ Μυστική” συναυλία εν πλω έκανε ο Νίκος Πορτοκάλογλου (εικόνες)

Μουσική δράση στο Θερμαϊκό και από…απόσταση απόλαυσαν όσοι έκαναν χθες βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Κι άλλες «εκπλήξεις» υποσχέθηκε ο δήμαρχος.

Νίκος Πορτοκάλογλου - συναυλία - πλοίο - Θεσσαλονίκη

Μια διαφορετική συναυλία έδωσε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στη Θεσσαλονίκη, αφού έπαιξε ζωντανά μουσική και ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του μέσα από το Θερμαϊκό.

Πάνω σε ένα από τα καραβάκια, που το καλοκαίρι γίνονται «κινούμενα» μπαρ, ο ερμηνευτής και δημιουργός εντυπωσίασε τους ανυποψίαστους περαστικούς στην παλιά και νέα παραλία με τη συναυλία που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η ιδιαίτερη αυτή συναυλία προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων αλλά και των τουριστών της πόλης. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, προτίμησε να κρατήσει την εν λόγω συναυλία «μυστική», με στόχο να καταπλήξει τα πλήθη, να ενθουσιάσει τους λάτρεις της παραλίας που θα απολάμβαναν εκείνη την ώρα τη βόλτα τους, αλλά και για να αποφευχθεί ο συνωστισμός μιας και ο κορονοϊός είναι «παρόν».

Νίκος Πορτοκάλογλου - συναυλία - πλοίο - Θεσσαλονίκη

Από αυτή την καινοτόμα μουσική δράση δεν απουσίασε ούτε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως: «Διοργανώσαμε μαζί με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης μια secret συναυλία. Το κρατήσαμε κρυφό γιατί δεν θέλαμε να υπάρχει συνωστισμός και να δημιουργηθεί πρόβλημα καθώς ξέρετε ότι αυτές οι μέρες είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο δώρο για τους Θεσσαλονικείς ώστε να δουν κάτι εν πλω. Το ωραιότερο κομμάτι της πόλης μας το οποίο είναι η παραλία, ο Θερμαϊκός αυτή τη στιγμή έχει πάνω σε ένα πλεούμενο έναν καταπληκτικό καλλιτέχνη που όλοι τον θαυμάζουμε και τον καμαρώνουμε και θα τον απολαύσουμε τις επόμενες ώρες», ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως η συγκεκριμένη δράση είναι η πρώτη από μια σειρά εκπλήξεων που αναμένονται αυτό το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη.

Νίκος Πορτοκάλογλου - συναυλία - πλοίο - Θεσσαλονίκη

Νίκος Πορτοκάλογλου - συναυλία - πλοίο - Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, από την πλευρά του ο κ. Μπαρμπουνάκης επισήμανε ότι η εν πλω συναυλία ήταν «μια έκπληξη για τους συμπολίτες του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και για τους τουρίστες που μας επισκέπτονται. Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία για να αντικρίσουν το πανέμορφο τοπίο παράλληλα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και αυτό που έχω να υποσχεθώ είναι και άλλες δράσεις, φυσικά εφόσον το επιτρέψουν οι καταστάσεις».

Νίκος Πορτοκάλογλου - συναυλία - πλοίο - Θεσσαλονίκη

Πηγή: thestival.gr

Φωτογραφίες: intime

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:49Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο