LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 29 Ιουλίου 2020 22:53

ΠΑΟΚ: στη Θεσσαλονίκη ο Σβαμπ

Είπε χθες «αντίο» στους ανθρώπους της Ραπίντ Βιέννης και συμφώνησε προφορικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στέφαν Σβαμπ

Σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο 30χρονος αριστερός μέσος, Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος είπε χθες «αντίο» στους ανθρώπους της Ραπίντ Βιέννης και συμφώνησε προφορικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τον Αυστριακό «αποχαιρέτισε» και ο σύλλογος του με το εξής κείμενο: «Ο Στέφαν Σβαμπ εντάχθηκε στη Ραπίντ το καλοκαίρι του 2014 και άμεσα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μέχρι τώρα.

Φορώντας τη φανέλα μας αγωνίστηκε σε 241 παιχνίδια για έξι σεζόν, σκοράροντας 51 γκολ. Με τη Ραπίντ τερμάτισε δεύτερος τρεις φορές και έπαιξε τρεις φορές στους ομίλους του Europa League. Δύο χρονιές φτάσαμε μέχρι τους "32" της συγκεκριμένης διοργάνωσης ενώ φτάσαμε και δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου. Μόνο ένα κάταγμα αστραγάλου το 2016 ανάγκασε τον Σβαμπ να χάσει αγώνες για ένα μικρό διάστημα που δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα τραυματισμών. Μέσα από τη Ραπίντ κέρδισε και την κλήση του στην Εθνική Αυστρίας». Ο ποδοσφαιριστής με την άφιξη του θα ολοκληρώσει την αρχική προσυμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, η οποία προβλέπει συμβόλαιο 2+1 ετών και ετήσιες αποδοχές 400 χιλιάδων ευρώ.

Στο μεταξύ, μόλις 10 μέρες διακοπών ευχαριστήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μετά το τελευταίο παιχνίδι τους στις 19 Ιουλίου αύριο επιστρέφουν στο πρώτο ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας της ερχόμενης σεζόν, πριν καν καταλάβουν πότε τέλειωσε η προηγούμενη. Πολύ νωρίς για τα δεδομένα μιας ομάδας που επί 11,5 μήνες ήταν στους αγωνιστικούς χώρους οι "ασπρόμαυροι" θα συναντηθούν και πάλι στις 10 το πρωί στη Νέα Ευκαρπία για τους πρώτους ιατρικούς και εργομετρικούς ελέγχους που θα κρατήσουν για το επόμενο τριήμερο και από αρχής Αυγούστου μέσα σε καυτές θερμοκρασίες θα ξεκινήσουν το επίπονο πρόγραμμα της προετοιμασίας τους.

Στο πρώτο αυτό ραντεβού, θα παραστούν και όλοι ήταν δανεικοί στην τελευταία σεζόν και στο διάστημα μέχρι την αναχώρηση της ομάδας στην Πορταριά Πηλίου στις 4 Αυγούστου, κάποιοι από αυτούς θα παραχωρηθούν και πάλι σαν δανεικοί σε άλλες ομάδες ενώ κάποιοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την ομάδα, η οποία θα δώσει τα δυο πρώτα φιλικά της στις 6 και 10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό εναντίον του Ατρομήτου και του ΝΠΣ Βόλου αντίστοιχα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπλόκα Αγροτών: Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης11:15Χρυσή Αυγή: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση στο Εφετείο - Συγκέντρωση από σωματεία και φορείς (εικόνες)11:01Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:47Θεσσαλονίκη: Απόβαση αγροτών με τα τρακτέρ τους σήμερα στο λιμάνι - Ποια σημεία θα αποκλείσουν10:33ΕΟΔΥ: 104 νέες εισαγωγές COVID-19 και 7 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα - Δύο νέα σοβαρά κρούσματα γρίπης10:19Πάτρα: Παραμένουν στα μπλόκα αγρότες και κτηνοτρόφοι της δυτικής Ελλάδας10:05Ηράκλειο: Συνελήφθη 45χρονος για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας09:52Μπλόκα Αγροτών: Ανοιχτά τα τελωνεία Ευζώνων και Νίκης - Οκτάωρος αποκλεισμός σε Προμαχώνα και Εξοχή09:38Μεξικό: Με ποινή φυλάκισης τιμωρείται η πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων09:24Λαμία: Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο Tik Tok09:10Συμμαχία των Προθύμων - Ουκρανία: "Στο τραπέζι" η αξιοποίηση των δεσμευμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων08:56Προϋπολογισμός 2026: Ξεκινά σήμερα στη Βουλή η πενθήμερη συζήτηση για την ψήφισή του08:42ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη, για παράνομες επιδοτήσεις – 14 προσαγωγές08:28Χανιά: Προσποιήθηκε τον λογιστή, μπήκε στο σπίτι και την λήστεψε08:14Ο Πούτιν ανακοίνωσε την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ, στην ανατολική Ουκρανία08:00Στα μπλόκα αγρότες σε Καρδίτσα και Τρίκαλα - Προετοιμασίες για πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια07:47Συνεδρίαση της ΚΟ σήμερα, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη07:33Συνελήφθησαν ανήλικοι που διέπρατταν κλοπές εις βάρος υπαλλήλων αρτοποιείων και περιπτέρων (βίντεο)07:18Ασπρόπυργος - Επιχείρηση αστυνομίας: Βρέθηκε κλεμμένη καραμπίνα (Εικόνες)07:04Χριστουγενιάτικος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης στον ΑΝΤ106:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο