LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 29 Ιουλίου 2020 21:59

Νεκρό αγοράκι από τροφική δηλητηρίαση

Περισσότεροι από 800 άνθρωποι νοσηλεύτηκαν με τροφική δηλητηρίαση, μετά την κατανάλωση χαλασμένου κρέατος σε εστιατόριο!

Παιδί - νοσοκομείο - οροός

Ένα πεντάχρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του και περισσότεροι από 800 άνθρωποι νοσηλεύτηκαν στην Ιορδανία με τροφική δηλητηρίαση, μετά την κατανάλωση χαλασμένου κρέατος σε εστιατόριο κοντά στο Αμάν, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τοπικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, το εν λόγω εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή Μπάκαα, πρότεινε ειδικές προσφορές: ένα σαουαρμά, το δημοφιλές σάντουιτς με κρέας, πωλείτο στην τιμή του ενός δηναρίου Ιορδανίας (σχεδόν 1,2 ευρώ) αντί για 1,85 δηνάρια. "Ένα πεντάχρονο αγόρι πέθανε από οξεία δηλητηρίαση" σε εστιατόριο της Μπάκαα, ανακοίνωσε το υπουργείο.

Ο υπουργός Υγείας Σαάντ Τζάμπερ δήλωσε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους ότι 826 άνθρωποι νοσηλεύτηκαν μετά τα πρώτα κρούσματα δηλητηρίασης το βράδυ της Δευτέρας. "Μέχρι στιγμής, 321 άνθρωποι παραμένουν στο νοσοκομείο, όλοι είναι σε σταθερή κατάσταση εκτός από τέσσερις μεταξύ αυτών που νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας".

Όλοι τους "έφαγαν φαγητά του ίδιου εστιατορίου", πρόσθεσε ο Τζάμπερ, διευκρινίζοντας ότι διεξάγεται έρευνα. "Έλεγχοι που διενεργήθηκαν από ειδικές ομάδες της Υπηρεσίας Ελέγχου Φαρμάκων και Διατροφικών Προϊόντων έδειξαν βακτήρια στο κρέας και στα πουλερικά", εξήγησε το υπουργείο Υγείας.

Αξιωματούχος του υπουργείου διευκρίνισε στην κρατική τηλεόραση ότι το κρέας δεν είχε ψυχθεί. Τρείς εργαζόμενοι στο εστιατόριο, ανάμεσά τους ο ιδιοκτήτης, συνελήφθησαν, ανακοίνωσε η εισαγγελία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ινδονησία: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αγνοούμενου αεροσκάφους - Οι αρχές αναζητούν τους 11 επιβαίνοντες09:50Χρυσή απάτη στον Άγιο Παντελεήμονα: Χειροπέδες σε 4 μέλη σπείρας με χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα09:36Αυστρία: 8 νεκροί από χιονοστιβάδες 09:22Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος μετά από φωτιά στο σπίτι του09:08Ανοικτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα08:54Φωτιά στην περιοχή Καζάνια στο Πέραμα - Ήχησε το 11208:40Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή08:26Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Ιανουαρίου 08:12Γενιτσάγ: Το τουρκικό ΥΠΕΞ σιωπά στις δηλώσεις Γεραπετρίτη - Σκληρή προειδοποίηση γκιουρντενίζ23:59Ε.Ε: Έκτακτη συνεδρίαση των πρεσβευτών των 27 μελών της μετά τους δασμούς Τράμπ23:46Αστυνομικός φιλοξένησε σπίτι της, μητέρα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, μαζί με τα παιδιά της23:32Με μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης και σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες ξεκίνησε και επίσημα το πατρινό καρναβάλι23:18Μητσοτάκης: Η ερώτηση που τον έφερε σε αμηχανία– “Μη με τρομάζετε έτσι”23:04Η Δανία "εξεπλάγη" από τις δασμολογικές απειλές του Τραμπ22:50Σέρρες: Στο μικροσκόπιο δεύτερη επίθεση στον 17χρονο - Μαρτυρία της αδελφής του στον ΑΝΤ1 για ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου22:36Γροιλανδία: Ο Τραμπ ανακοίνωσε επιβολή νέων δασμών σε ευρωπαϊκές χώρες που αντιδρούν στα σχέδια του22:22Θύελλα αντιδράσεων, μετά τις ανθελληνικές δηλώσεις του Έντι Ράμα - Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη22:08Ποπάι: ο γκρινιάρης ναυτικός έχει... γενέθλια!21:54Καρδίτσα – ΑΕΚ: Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την “Ένωση”21:40Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης του ΑΝΤ1 χάρισε ελπίδα σε Παιδικά Χωριά SOS και Φλόγα21:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο