LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 19 Ιουλίου 2020 22:05 | Ανανέωση: 19 Ιουλίου 2020 22:23

ΠΑΟΚ – Άρης: Ισοπαλία στην Τούμπα

Παιχνίδι που σε ελάχιστες περιπτώσεις θύμιζε τα γνωστά ντέρμπι του παρελθόντος ήταν αυτό που έγινε στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη.

ΠΑΟΚ - Άρης

Παιχνίδι που σε ελάχιστες περιπτώσεις θύμιζε τα γνωστά ντέρμπι του παρελθόντος ήταν αυτό που έγινε στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη στην αυλαία της περιπετειώδους φετινής σεζόν. Ματς χωρίς πάθος και χωρίς πολλές φάσεις δεν ικανοποίησε παρά μόνο τους φιλοξενούμενους για την αντίδραση που έβγαλαν στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι που για μια ακόμα φορά απογοήτευσαν έδειξαν πως μάλλον είχαν το μυαλό τους στις διακοπές παρά σε μια αποχαιρετιστήρια νίκη.

Με μια καλή ευκαιρία στο πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ έδειξε πως θα ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης απέναντι στον ελλιπή και ουσιαστικά αποδεκατισμένο Αρη, που παρουσιάστηκε στο γήπεδο με 13 συνολικά παίκτες.

Μόλις στο 3' από σέντρα του Τζόλη ο Μαουρίσιο πήρε την κεφαλιά- ψαράκι, με τον Κουέστα να διώχνει, η μπάλα έφτασε στον Μίσεσβαρ μέσα στην περιοχή που σούταρε από πολύ ευνοϊκή θέση στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και μετά άουτ.

Η κατοχή της μπάλας και η πίεση των γηπεδούχων δεν είχε αποτέλεσμα και στο 20' ο Αρης έκανε την πρώτη του αξιόλογη επιθετική προσπάθεια. Ο Μπαγκαλιάνης πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη.

Η ωραιοτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 34' με διπλή ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Ο Τζόλης αρχικά προσπάθησε σε τετ-α-τετ να νικήσει τον Κουέστα χωρίς επιτυχία η μπάλα από την απόκρουση του ξένου τερματοφύλακα έφτασε στον Ελ Καντουρί που σούταρε για να διώξει στην ανυπεράσπιστη εστία με το κεφάλι ο Σόουζα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τέλειωσε το πρώτο. Με παιχνίδι μετριότητας, τον ΠΑΟΚ να είναι αναιμικός και τον Αρη να προσπαθεί με παιχνίδι σκοπιμότητας να αποφύγει το γκολ. Στο 60' από φάουλ του Ροντρίγκο ο Βαρέλα έπιασε δυνατή κεφαλιά όμως κι αυτή τη φορά η μπάλα έφυγε άουτ. Δυό λεπτά αργότερα καλοχτυπημένο φάουλ του Ματίγια στην γωνία της εστίας του εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης.

Οι νέοι του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να δώσουν μια ώθηση στην ομαδα τους και στο 71' κεφαλιά του Μιχαηλίδη, έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 91' ο Στοχ έχασε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία όταν δεν κατάφερε να πλασάρει τον Κουέστα που ήταν και ο καλύτερος των φιλοξενούμενων. Ο Αρης "υπνώτιζε" τον αντίπαλο του κερδίζοντας χρόνο με το παιχνίδι να μοιάζει περισσότερο με ματς προετοιμασίας. Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε και τις 5 αλλαγές του, ενώ ο Αρης έκανε μόλις μια στην λήξη.

Δευτερόλεπτα πριν το σφύγριγμα της λήξης αποβλήθηκε ο Βιεϊρίνια που απώθησε αναίτια αντίπαλο του μπροστά στον Γάλλο διαιτητή και έφυγε τρέχοντας στα αποδυτήρια.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέϊρα): Πασχαλάκης, Μιχάι (78' Στοχ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί (71΄Εσίτι), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο (77΄Βιεϊρίνια), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (71' Ακπομ), Τζόλης (64' Λημνιός), Σφιντέρσκι

Άρης (Μίκαελ Ενινγκ): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σόουζα, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Διαμαντόπουλος (95' Τσαγκαλίδης).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την ΤουρκίαΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Στην συνεδρίαση της Τετάρτης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υιοθέτησε συμπεράσματα για την Τουρκία.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)Σήμερα 07:46 | Ειδήσεις

"Θείε, με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις" ακούγεται να λέει η γυναίκα στον 68χρονο νεκρό, τον οποίο κινεί προσπαθώντας να πείσει ότι είναι εν ζωή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας08:37“The 2night show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο