LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Ιουλίου 2020 21:12

Διεύρυνση του κατηγορητηρίου ζητούν θύματα του ψευτογιατρού

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν και άλλες αποκαλύψεις για τον 47χρονο κατηγορούμενο…

ψευτογιατρός - δικαστήρια

Του Μανώλη Ασαριώτη

Μηνυτήρια αναφορά, με την οποία θα ζητά όχι μόνο να διευρυνθεί το κατηγορητήριο του λεγόμενου ψευτογιατρού, αλλά και να εξεταστεί ο ρόλος, που είχαν πραγματικοί γιατροί, αναμένεται να υποβάλει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί τρεις οικογένειες, οι οποίες καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα τού 47χρονου.

“Κι όταν τον επισκέπτοντο στο μοναστήρι στον Βόλο, πίστευαν ότι ήταν ένας «καλός Σαμαρείτης», που δεν θα τους εξοντώσει οικονομικά και θα τους προσφέρει υπηρεσίες, όταν τον επισκέπτοντο στην κεντρική κλινική αυτή, στο κέντρο της Αθήνας, τον συναντούσαν μαζί με άλλους γιατρούς, τον συναντούσαν σε γραφεία, που έδειχνε ότι είχε πρόσβαση στην κλινική την ίδια και έτσι επείθοντο”, δήλωσε ο κ. Κούγιας.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, καθημερινά καταφθάνουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο 47χρονος είχε τη βοήθεια γιατρών, οι οποίοι δεν είναι ξεκάθαρο εάν είχαν εξαπατηθεί ή λάμβαναν κάποιο αντίτιμο.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Ο 47χρονος, εκτός από πιλότος, φαίνεται ότι επιχείρησε να πουλήσει στη χώρα μας σε τιμή ευκαιρίας και δορυφορικά συστήματα παρακολούθησεις για τις ένοπλες δυνάμεις. Όπως αναφέρει η REAL NEWS στη δικογραφία υπάρχει έγγραφο τού 2001, σύμφωνα με το οποίο ως εκπρόσωπος εταιρείας είχε προτείνει στην Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών:

“Η πρότασή μας περιλαμβάνει την τοποθέτηση 36 συστημάτων κατόπτευσης σε ισάριθμους δορυφόρους… συν την παροχή δύο σταθμών εδάφους με κόστος μόλις 60 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, όταν οποιοδήποτε ανάλογο σύστημα θα κόστιζε από 600 εκατομμύρια έως 1 δισεκατομμύριο”.

Όσοι τον καταγγέλλουν υποστηρίζουν ότι πάντα προέβαλε τη θρησκεία και τη φιλοπατρία του, για να γίνεται πειστικός. Αυτό έκανε και στην προκειμένη περίπτωση:

“Ως Έλληνες και οπλισμένοι με αρκετό θάρρος στην πρόταση, που σας κάνουμε και πιστεύοντας ότι θα βρούμε την κατάλληλη ανταπόκριση στο πρόσωπό σας και την υπηρεσία σας, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και παντός είδους πληροφορία”.

Δεν κατάφερε ποτέ να κλείσει τη συμφωνία με τις Ένοπλες Δυνάμεις και λίγο αργότερα ξεκίνησε -σύμφωνα με τη δικογραφία- να εμφανίζεται ως γιατρός.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζιΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Πως θα συνεχιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Σε ποιες περιοχές παρουσιάζεται μεγαλύτερη επικινδυνότητα. 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ08:51Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός06:14Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο