LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 15 Ιουλίου 2020 22:08

Αποκεφάλισαν και τεμάχισαν εκατομμυριούχο

Σοκ και στους αστυνομικούς προκάλεσαν οι εικόνες που αντίκρισαν. Ποιος βρήκετον άγρια δολοφονημένο, επιτυχημένο CEO. Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας.

Fahim Saleh -CEO  Gokada

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του 33χρονου εκατομμυριούχου, Fahim Saleh, στη Νέα Υόρκη.

Το σώμα του βρέθηκε αποκεφαλισμένο -ενώ τον είχαν τεμαχίσει- στο διαμέρισμά του στο Lower East Side. Τα μέλη του είχαν τοποθετηθεί μέσα σε πλαστικές σακούλες δίπλα σε ένα αλυσοπρίονο, σύμφωνα με την «NY Post». Μάλιστα, σε βίντεο που “ήρθε” στην δημοσιότητα φαίνεται η σορός του, να μεταφέρεται από  τραυματιοφορείς στο νεκροτομείο.

Ο Saleh εντοπίστηκε από την ξαδέρφη του, όταν εκείνη πήγε στο διαμέρισμά του, καθώς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Έπειτα κάλεσε την αστυνομία, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα.

Ένα αλυσοπρίονο βρέθηκε δίπλα στην σορό, ενώ στις σακούλες βρίσκονταν τα χέρια και τα πόδια του θύματος.

Η σορός ταυτοποιήθηκε ως ο Fahim Saleh. Πρόκειται για τον CEO της εταιρίας «Gokada», που αναφέρεται και ως ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το οποίο είχε αγοράσει πέρυσι έναντι 2.25 εκατ. δολαρίων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο φόνος, πιθανόν, να ήταν στοχευμένος. Το θύμα φαίνεται τελευταία φορά στις κάμερες ασφαλείας στις όταν μπήκε στο ασανσέρ του κτιρίου, το οποίο ανοίγει κατευθείαν μέσα στο διαμέρισμα του, στον 7ο όροφο.

Οπτικό υλικό από το διαμέρισμα φαίνεται να δείχνει και τον δράστη να μεταφέρει μια τσάντα ενώ μπαίνει στο ασανσέρ μαζί με το θύμα.

Ο άτυχος άνδρας κοιτάει προβληματισμένος τον άγνωστο κατά τη διάρκεια σύντομης συνομιλίας τους. Μόλις το θύμα βγαίνει από το ασανσέρ για να μπει στο διαμέρισμα, ο άνδρας του επιτίθεται.

Ένας αστυνομικός σχολίασε ότι η σκηνή του εγκλήματος, έδειχνε "επαγγελματική δουλειά", καθώς δεν βρέθηκε καθόλου αίμα, ενώ το διαμέρισμα δεν είχε στοιχεία διάρρηξης ή ληστείας. Την ίδια στιγμή, μία άλλη πηγή υπέθεσε πως ο δράστης δεν ολοκλήρωσε την δράση του, καθώς φαίνεται πως κάτι τον διέκοψε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο